Kategorier
Prisjakt

dzldzldzl

Medlem sen 2006-10-23
66
Bidrag
41
Hjälpsamröster
OnePlus Buds
3.7
(7)
690 kr
2 månader sedan
Bra ljud för musik och lyssna etc. Lätt att koppla. Laddar snabbt. Däremot micken vid samtal har stora problem. Folk hör knappt va man säger. Verkar vara välkänt problem så hoppas det kan åtgärdas med firmware update senare.
Asus TUF Gaming VG279QM
4.4
(3)
3 890 kr
5 månader sedan
Riktigt nöjd. Kör den med både PC via Display port och PS4/XBX via HDMI. Använder inte 240hz utan kör den på 120hz. För mig räcker 1080p och jag värderade mest att få en bra IPS panel över 100hz tillsammans med HDR och att den skulle vara höj/sänkbar. Denna har endast HDR400 men iom att man sitter så nära skärmen räcker det gott och väl. Det ska sägas att jag endast får HDR att fungera på PS4 och PC, det vill inte fungera på Xboxen av någon anledning. Bilden är riktigt fin och jag har inget att klaga på där. Enda minus är att jag hade gärna sett att menyn vart lite rappare.
MyWatch
Utmärkt
(311)
Dålig
ett år sedan*
Höll inte leveranstiden och gick inte att komma i kontakt med per telefon eller chat under dem utsatta normala öppettiderna. Fick hjälp via mail lite senare dock så problemet löst.
*Redigerades ett år sedan
Sony SBH82D
3.3
(1)
799 kr
ett år sedan
Precis den här typ av hörlurar jag saknat ett tag sen alla bara gör in-ear och ANC. Gillar personligen inte när allt ljud från miljön utomhus försvinner. Med dessa får jag det att låta som att musiken är flytande i bakgrunden. Kan t om ha en vanlig diskussion utan att stänga av musiken. Ljudet är helt ok/bra. Naturligtvis blir det inte lika mycket bas med den här typen men annars bra kvalitet och volymen är bra. Enda minuset är att nackbandet känns för slappt eller för kort, det ramlar lätt bakåt på ryggen.
Asus VP28UQG
4.3
(3)
3 529 kr
2 år sedan
Perfekt för PS4 Pro och Xbox One X om man inte vill lägga ut en förmögenhet
Sony PlayStation Classic
2.7
(28)
849 kr
2 år sedan
Köpte tyvärr till fullpris, riktigt besviken. Dålig emulering och dåligt utbud av spel.
Google Pixel 3 64GB
4.6
(7)
7 290 kr
2 år sedan
Jag bytte precis från Pixel 2 till Pixel 3. Skillnaderna är inte speciellt stora, så om man redan har Pixel 2 så är jag skeptisk till om det är värt pengarna att uppgradera. Men om man kommer från Pixel 1 eller annan telefon så lär det absolut vara ett grymt köp. Pixel 2 var lätt den bästa telefonen jag ägt och Pixel 3 är bättre på alla punkter. + Kameran, kameran, KAMERAN! Helt fantastisk. + Formen (funkar bra för 1 hand) + Snabb och snärtig i navigeringen + Uppdateras ofta, redan 1 update bara under den veckan jag haft den. + Allt bara funkar i synergi med resten av Google's tjänster. - Priset. - ingen möjlighet till att expandera minnet.
Asus ROG Strix Fusion Wireless
3.4
(6)
1 590 kr
2 år sedan
Jag köpte faktiskt detta headset för min PS4 Pro då jag vill ha ett trådlöst headset iom att jag sitter några meter från konsolen. Har haft Asus ROG headset tidigare och varit nöjd med dem. En sak jag gillade som jag inte visste om innan jag köpte dem var att jag kunde justera volymen även när jag har det till PS4'an via att använda touch controllern på vänster-sidan av headsetet. Riktigt smidigt istället för att behöva gå in i Playstation inställningarna. I övrigt tycker jag det är riktigt bra och har inget att klaga på. Sitter skönt. Låter bra. Gillar att man får med extra tyg-kuddar att kunna byta då jag föredrar tyg då det ventilerar lite bättre. Blev lite för varmt med läder kuddar innan. Har inte använt micken så vet inte hur den låter, därför lämnar jag betyget på 9/10.
Asus ROG Gladius II Origin
4.2
(19)
579 kr
3 år sedan
Bästa musen jag haft hittills. Snygg och riktigt bra grepp med gummerade ytor och bra matt yta ovanpå. Sensorn känns jätte bra, jag har aldrig gillat 3310 sensorn som så många gaming möss kör, denna tycker jag känns mycket bättre. Att man får med extra kabel och extra switchar är inget jag kanske skulle använda eller byta men det är schyst att få med oavsett. Programvaran är lite seg men när jag väl var klar med inställningarna så spelar det ingen roll.
Asus ROG Strix Flare Cherry MX Red (Nordisk)
4.6
(17)
1 749 kr
3 år sedan
Har allt jag sökt när jag kollade efter nytt tangentbord och känns riktigt bra! * Cherry Switchar * Handledsstöd * USB-HUB Gillar även den "under glow" grejen som Asus gjort på sidan. Faktiskt riktigt nice också med scrollhjulet precis ovanför wasd istället för långt bort åt höger på tangentbordet som det var på mitt förra.
Sida 1