Prisjakt

C.B.

Medlem sen 2006-10-18
39
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy A52s 5G SM-A528B Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.8
(25)
4 695 kr
C
C.B.
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Mycket bra prestanda för mindre pengar jämfört med S serien. Kameran är det som skiljer mest där den på A52 inte återger röda färger lika korrekt om man exempelvis vill fota växter som blommar. Annars snabb med bra ljud och stor tydlig skärm samt inte för tung jämfört med en hel del andra telefoner med liknande storlek. Fått bra omdömen i tester.

CDON
Bra
(500+)
C
C.B.
39 omdömen
OKRedigerades 9 månader sedan

Stort utbud men sökfunktionen är ju helt värdelös. Provade hur många olika varianter som helst men fick inte träff på flera saker. Sen när man väl fått upp exvis mattor, då går det inte ens att söka på färg! Vem vill ha en random färg i sökfälter bara för att den sålt bra. Så korkat, gör om och gör rätt.

Philips HD9200
Full Star 1
5
(1)
887 kr
C
C.B.
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Såå bra. Hög och jämn värme och energisnål jämfört med de större modellerna. Ville inte ha knölig digital manöverpanel, utan enkel med enkla vred. Gick från Philips stora dyra vita xxl till denna i vitt. Enda skillnaden är priset och den mindre lådan förståss. Men wow så bra den är! Efter ett tag lär man sig hitta läget för det man lagar. Pommes, fisk, fläskotklett mm blir så bra och med fin krispig yta. Hittat många bra recept i Philips gröna app. När jag gör sockerkaka gör jag den i en vintage sockerkaksform i aluminium och tar ur insatsen till airfryern och ställer sockerkaksformen direkt i "lådan" på botten och gräddar ca 20 minuter i 160 grader. Blir riktigt bra. Köpt papperformar på nätet som jag gör gratänger mm i. I vanliga muffinsformar gör jag muffins, eller äggröra med div i såsom skinka,tomat,lök eler vad man har som man hackar och lägger ner i äggröran och gräddar några minuter i 160-180 grader. Blir mums. Potatis ska inte köras högre än 180 grader pga risken för acrylamid. Många rätter vinner på att köras på lite lägre temp och en stund längre istället. Viktigt att man slipper matos med denna, särskilt om man har astma. Bästa köpet på länge.

Cervera
OK
(500+)
C
C.B.
39 omdömen
Bra2 år sedan

Ganska bra utbud med rätt mycket dyra trendiga saker. Tyvärr är en hel del slut när det är erbjudande eller kampanj. Försökt passa på flera gånger nu sista åren men lyckas alltid vilja ha saker som är slut.

Rosenserien Moisturizing Cream Dry/Sensitive Skin 50ml
Full Star 1
5
(1)
263 kr
C
C.B.
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Underbar kräm med god mild doft. Provat massor av märken genom åren och de flesta innehåller ämnen som irriterar och inte är bra. Denna är mjuk och len på huden och tillverkad i Sverige! Priset är bra jämfört med många andra hudkrämer. Använt den i många år och rekommenderar den till både män och kvinnor. Köp svenskt och giftfritt!

Rosenserien Rose Anti Wrinkle Cream 50ml
Full Star 1
5
(1)
303 kr
C
C.B.
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Verkligt fin kräm för torr och känslig hy och helt igenom svensk med hög klass på innehållet. Dessutom ok pris jämfört med andra krämer av hög kvalité.

Rosenserien Night Care Intense 50ml
Full Star 1
5
(1)
303 kr
C
C.B.
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Drömkräm för torr och känslig hy och helt igenom svensk. Kan det blir bättre? Dessutom ok pris jämfört med andra krämer av hög kvalité.

Lyko
Bra
(500+)
C
C.B.
39 omdömen
OK2 år sedan

Bra utbud och vid kampanj kan man även fynda ibland. Med det sagt är det inte lika bra med leveranstiden eller hur den kommuniceras. Även om man väljer det som ska gå snabbast blir det inte så när väl ordern är lagd vilket inte är bra såklart.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
C
C.B.
39 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Lång leveranstid och extremt lång handläggningstid vid ev retur. Väntat över 5 veckor nu på att få min retur handlagd och pengarna åter trots flera påstötningar händer inte mycket och dom skyller på att dom har mycket att göra..... svarar inte på mailen och man får bara veta när man ringer att dom ligger efter!

Ankarsrum Assistent Original AKM6230
Full Star 1
4.1
(14)
6 990 kr
C
C.B.
39 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Mycket omständlig och bullrig maskin. Tycker det var för meckigt och många moment för varje sak man skulle göra, vilket gör att man inte använder den så ofta. Det sägs att den knådar degen förträffligt men jag tycker att Bosch stora assistenter gör det precis lika bra men med mycket mer användarvänligt handhavande och bättre pris dessutom. Personligen blev jag inte nöjd och sålde min dyra maskin och köpte en större Bosch igen. (Hade en Bosch som var drygt 30 år innan som gett upp.) På nåt vis kändes Ankarsrum lite föråldrad och som tiden sprungit ifrån den.