Kategorier
Prisjakt

Unregistered46149784

4
Bidrag
3
Hjälpsamröster
HyperX Cloud Revolver
3.6
(6)
1 250 kr
5 år sedan*
Ljudet är bra för att vara ett headset i den här prisklassen. Jag använder headsetet främst till musiklyssning och en del spelande. Mikrofonen lämnar mycket att önska men är acceptabel. Konstruktionen är väldigt hållbar eftersom det mesta är i metall, dock så är det också en nackdel då det när vissa typer ljud förekommer orsakar en rundgång i hela metallbågen. Den medföljande volymdosan känns väldigt lågkvalité och har lätt för att glappa i kontakten. Komforten är jättebra. Öronen blir varma på sommaren.
*Redigerades 5 år sedan
Conrad.se
Dålig
(500+)
Bra
5 år sedan*
Smidigt att beställa på hemsidan. Beställde två varor som tydligen skickas från Tyskland. Leveranstid (inom) 5 - 6 dagar! Beställde en fredag klockan 18. På onsdag eftermiddag var paketet skickat från Tyskland, väldigt segt. Paketet var dåligt packat (ingen stötdämpning att tala om) men ingenting var skadat. Edit: Beställt ännu en produkt med 5-6 dagars leveranstid, även den skickad från Tyskland. Denna gång gick det snabbare.
*Redigerades 5 år sedan
Samsung Xpress SL-M2070W
3.1
(9)
1 545 kr
5 år sedan*
Behövde ersätta en gammal bläckstråleskrivare och valet föll på den här. Lätt att komma igång med via wifi och WPS. Följer med en USB-kabel men den är väldigt kort (under en meter). Något plastig i detaljerna men det är ingenting som lär gå sönder så länge man inte slår på sakerna. Under Win10 så behövde jag inte installera några drivrutiner själv utan operativsystemet fixade det helt själv.
*Redigerades 5 år sedan
Kingston HyperX Savage SHSS37A 240GB
2.8
(3)
1 444 kr
5 år sedan*
Köpte två av dessa för 675 kronor styck. Fungerar bra så länge de väl fungerar men nu har en av enheter dött helt och väldigt plötsligt. Hade datorn (netbook) på och jag var tvungen att gå iväg, kommer tillbaka till en omstartad dator med texten att ingen boot device går att hitta. Startar om och noterar att den inte lyckas hitta SSDn längre. Testat i flera olika datorer och kan konstatera att den är helt död och inte går att hitta. Har haft enheterna i ca en månad bara.
*Redigerades 5 år sedan