Prisjakt

Fredisco

Medlem sen 2006-10-12
6
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
F
Fredisco
6 omdömen
UtmärktRedigerades 9 månader sedan

Mycket nöjd kund sedan många år. Jag har faktsikt aldrig haft några problem med orders eller returer. Vet ej men kanske har haft tur.

Logitech G915 TKL Lightspeed Tactile (Nordisk)
Full Star 1
3.5
(25)
1 899 kr
F
Fredisco
6 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 månader sedan

Jag har börjat få att den dubbetskriver vissa tangenter när man skriver. När du tryycker en gång så får du dubbla tecken. Superirriterande.

JBL Bar 5.1
Full Star 1
3.7
(18)
6 958 kr
F
Fredisco
6 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpte en sådan här, efter ett tag så vägrade den att starta. Fungerade inte med power knappen, eller med fjärrkontrollen, eller automatiskt när jag slog på TV'n med HDMI som normalt triggar uppstarten. Testade många gånger, drog ut strömmen, väntade, satte tillbaka strömmen.. Ville fortfarande inte starta. Dog ut strömmen och gav upp. När jag skulle visa för en kompis att den inte startade så givetvis startade den då.. När strömmen varit ur två dagar. Lämnade in den till Elgiganten, och dom skickade in den till service verkstaden som konstaterade att det inte var några fel, trots att jag sagt att den måste vara avstängd i flera dagar innan det händer. Verkstaden skickade tillbaka den utan åtgärd. För dom kunde inte få felet. Jag hämtade upp den och testade hemma, en vecka senare, och den vägrade starta igen.. Gick tillbaka till Elgiganten, och dom varnade att om jag skickar den fler ggr och dom inte hittar fel så kan jag få betala servicen!. Jag hade filmat hur jag försöker få den att starta, men inte lyckas på 15 min, trots att jag kopplar in ur ström och hdmi ett flertal ggr. Jag sa att om dom ville se videon så kan dom maila mig så skickar jag länk. Verkstaden mailade inte. Givetvis kom den tillbaka och dom hade "inte sett något fel". Men service killen på Elgiganten som var riktigt trevlig och hjälpsam sa att han hade haft en annan kund med samma problem! Så det är inte bara jag.. Såg även på JBL's hemsida ytterligare någon som gett dålig recension och skrivit att dom har samma problem, så tydligen är detta något som flera har. Såg precis någon här som också hade ett liknande problem. Jag fick en ny av Elgiganten, och nu en vecka senare startar inte den heller! Det är något skumt med dom här högtalarna. Ljudet när den fungerar: Lite för mkt bas (går att ställa ner), för lite midbas, halv-ok mellanregister, inte så vass diskant heller.

Acer XR342CK (bmijpphz) WQHD IPS
Full Star 1
3.5
(2)
F
Fredisco
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Den kunde ha varit en bra skärm, köpte en på Inet, men den glitchar hela tiden.var 5-40:e minut. Hittade någon tråd på reddit om att andra hade samma problem.. Kör mot en Radeon RX480, och hade inga problem med tidigare skärm, testade ny displayport kabel som ska klara 8K i 60P,, men samma resultat.. Funerar på att kolla upp med Inet vad man kan göra.

Sapphire Radeon RX 480 HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
3.7
(7)
F
Fredisco
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har haft denna ett tag nu och har varit riktigt nöjd. Testade occulus med den idag, och det fungerade otroligt bra. Jättenöjd!

Deltaco MAP-GD30U3
Full Star 1
2
(3)
F
Fredisco
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fungerar inte med min 380GB SSD, helt värdelös.. Testade en hårddisk och den fungerade. Ej usb 3.0 standard på kontakten heller. KÖP EJ!