Kategorier
Prisjakt

Listen

Medlem sen 2016-05-07
23
Bidrag
33
Hjälpsamröster
Realme 6 (4GB RAM) 64GB
4.2
(2)
1 490 kr
2 månader sedan*
Jag köpte två sådana här mobiler till mina två familjemedlemmar och båda två är riktigt nöjda över valet. Galet mycket mobil för pengarna! +Helio G90T (processor) presterar minst lika bra som Snapdragon 730G/720G. +Stor platt skärm med 90Hz uppdateringsfrekvens och fin bildkvalité för att inte vara Oled. +Nerskalad egen rapp skin över Android 10 med det essentiella och inte en massa oönskat. +Fina kameror både fram och bak. +Plats för Två simkort och ett MicroSD. +Snabb fingeravtrycksläsare på sidan och ansiktsupplåsning. +Stort batteri som räcker flera dagar. +30W Snabbladdare, Transparent skal och förmonterat skärmskydd i kartongen. -Endast en nedåtriktad högtalare. Uppdatering: Det fick bli en till lur till en familjemedlem nu när priset är 1490:-. För bra för att vara sant!
*Redigerades 23 dagar sedan
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan*
Snabb leverans, bra uppdaterade produkter/priser och välpaketerat (tack för gåvan:) Litet minus: Fraktavgiften
*Redigerades 2 månader sedan
Meds
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan
Bra priser (+kombinerat med rabattkod) och snabb leverans!
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 månader sedan
Snabb leverans, bra tillgängliga produkter och fint med prismatchning!
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Blev nöjd med senaste köpet under BF.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 månader sedan
Handlat i många år och alltid varit nöjd.
Samsung Galaxy S10e SM-G970F 128GB
3.8
(48)
5 619 kr
ett år sedan*
En av denna tidens sista perfekta telefon? En telefon som har precis allt man kan önska sig? Ja, jag tycker att den är nästan helt perfekt. +Platt, ljusstark, krispig skärm med mycket yta och ett litet hål för främre kameran. +Stereo högtalare (Bland det bästa jag hört). +Klassisk fingeravtrycksläsare på sidan som alltid fungerar och läser av fingret snabbt. +Klassisk 3.5mm hörlursuttag (Kommer nog att försvinna på S20 med hänsyn till Note 10). +Trådlös snabbladdning. +Samsung Pay. +OneUI som är riktigt bra finslipat och har mängder av bra funktioner. Man förstår varför Samsung bytte namn på sin version av Android från "TouchWiz" till dagens "OneUI". +IP-Certifiering. +Formfaktorn (Tunn, Platt skärm, Smal på bredden, Kort på längden och 150g lätt). +128 GB som instegsmodell och en av dem få nya telefoner där du kan utöka det ytterligare med hjälp av ett MicroSD-kort. +Fina kameror på både baksidan (Standard & Vidvinkel) och på framsidan. Samtliga presterar bra vid dålig belysning jämfört med andra lurar. +Med lite rensning av oönskade program & tjänster som tuffar på i bakgrunden så kan du lyckas med att få batteriet att räcka länge (4.5h skärmtid per 50% får jag ut. Hade BT igång i 2h, FB Messenger, Snap, WhatsApp, Mejl 1h/uppdatering, TIDAL med högsta ljudkvalitet i 2h genom dem fina högtalarna på 70% volymnivå). -Kommer med mycket oönskat (lite Facebook, lite Microsoft m.m.). Detta kan du som är kunnig ta bort och gör du allt rätt så har du finslipat telefonen och kan få batteriet att räcka längre. -Bixby knapp som går att programmera om med samma metod som här ovan. Uppdatering (2020-05-14) +Jag har aldrig varit så nöjd som med denna S10e Uppdatering (2020-11-15) +Jag brukade byta mobil (sälja beg. /köpa ny/beg.) var 6e månad i snitt. Nu har jag haft denna i över ett år och nya lurar har släppts men denna är jag så nöjd med!
*Redigerades 4 månader sedan
Assassin's Creed: Odyssey (PC)
4.2
(5)
164 kr
4 månader sedan
Har nästan efter 7 dagar playtime varvat hela detta grymma spel! Otroligt fin grafik och story. Allt är riktigt finslipat och grymt underhållande!
KitSound KSMYFM2
4.3
(7)
219 kr
4 månader sedan
Köpte denna på Elgiganten av en slump för cirka 2.5 år sedan och har oavsett äldre bil kunnat lyssna på mina favoritlåtar. +Billig +Plug n Play +USB för att ladda mobilen samtidigt +Minimal brus -Kommer inte på något
Philips FC8780
3.4
(6)
1 878 kr
6 månader sedan
Har haft denna i ungefär ett halvår och den har gjort sitt jobb bra som förväntat. Den har bra sugförmåga, den är tyst, den rullar enkelt och har tillräckligt lång sladd för att komma åt hela lägenheten på ca 58 kvm från ett enda eluttag! Det som gör att jag inte ger den full pott är att handtaget känns inte så robust så att den skulle kunna hålla ihop i låt säga 10-20 år... Men det får framtiden bevisa. I dagsläget så är detta ett bra val om man jämför med konkurrenterna så jag rekommenderar ett köp!
Sida 1