Kategorier
Prisjakt

Camper72

Medlem sen 2006-10-01
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
4 månader sedan
Fick en trasig vara. Åkte till varuhuset i Partille. Deras support/service påstod att de ej kunde ta emot varan och sa att jag skulle kontakta deras "Marketplace". Detta är ren bullshit. Via info på hemsidan för support och service står det att man alltid kan lämna tillbaka via varuhus. Sen alla konstiga krav att varan måste skickas med Bring och kunden får själv stå för frakt, Ingen mer Elgiganten för mig.
Amazon Echo Dot (3rd Generation)
3.7
(5)
431 kr
2 år sedan
Smidig produkt. Lättanvänd. Bra ljud och tar upp tal mycket bra. Ganska krånglig App (Google) för att få till det som man vill. Ett stort minus, finns inget ethernet port. Vore att kunna välja bort wifi av hälsoskäl. Strålar ca 250 uW/m2 så den borde placeras minst 5 meter bort. Hoppas 4th Gen får ethernet port.
Asus Xonar Essence STX
4.6
(41)
2 år sedan
Bästa ljudkort jag någonsin ägt. Haft det sedan 2012 och kör det än idag. Mjukvaran för Win10 funkar topp. Aldrig något strul. Värt varenda krona. Kör Sennheizer 280 Pro och Edifier.
Koss UR40
3.7
(23)
439 kr
12 år sedan*
Mycket bra lurar! Efter över 1 års användning så är dessa min favorit för mobilen/mp3-spelare. Mycket lättdrivna och ger ett bra full-range ljud. Många hackar på att basen är för låg, men jag tycker att basen är helt okey. Främst mellanregister och diskant ger en skarp och ren återgivning. De är lätta och bekväma att ha på sig och plus för den vinklade kontakten. Som ett litet minus så läcker de lite väl mycket. Iof är detta ventilerade lurar för att ta ned oönskade resonanser. Eftersom dessa är anpassade för mobil och mp3-spelare så bör kabeln ej vara längre.
*Redigerades 12 år sedan
Creative EP-630
3.8
(120)
179 kr
12 år sedan*
En ganska bra InEar-lur. Enligt mig så lämpar de sig inget vidare till musik. Jag kan ha på dem länge utan att de gör ont men passformen är inte helt okey. De vill glida ut igen och man hör mer av omgivningen. Kabeln är lite irriterande då det har en tendens att fastna ganska lätt på kläderna. Jag har haft dessa i ca 6 mån nu och de funkar bra, inga glapp etc. Kontakten hade gärna fått vara vinklad då det belastas mindre när telefon/spelare ligger i fickan. Dessa köpte jag bara enbart för Podd-radio och ljudböcker då de passar väldigt bra.
*Redigerades 12 år sedan