Prisjakt

Imro

Medlem sen 2016-03-19
10
Bidrag
13
Hjälpsamröster
AOC CU34G2X 34" Ultrawide Välvd Gaming WQHD
Full Star 1
4.3
(15)
4 193 kr
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

För runt 5000kr är detta trots allt en "budget" skärm, och med den utgångspunkten är den väldigt prisvärd. Haft min nått år nu och är nöjd. Vill man ha nån typ av märkbar uppgradering till denna skärm får man vara beredd att betala det dubbla.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/27
Full Star 1
1.4
(9)
2 077 kr
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Borstar bra men gick sönder efter ca 1,5 år.

Asus Radeon RX 6800 XT ROG Strix Gaming LC OC HDMI 2xDP 16GB
Full Star 1
4
(1)
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Tänkte dela med mig av mina erfarenheter av detta kort. + Det är snabbt och överklockar till 2750Mhz utan konstigheter + Det är svalt, runt 55 grader + Det är snyggt och känns premium - Pumpen låter rätt mycket och kortet är aldrig tyst, fläktarna låter mer än väntat med - Fläktarna är vända åt fel håll om du vill montera kylaren framtill i datorlådan - Dyr utan att vara uppenbart bättre/tystare än en luftkyld variant typ Red Devil/ Merc 319 Jag hade tidigare en helt luftkyld dator med 5700XT som vid låg belastning var helt knäpptyst och vid hög belastning lät en del. Köpe detta kort för att få bra kraft utan massa oväsen, men så funkar det inte tydligen. Nu låter den mer i alla lägen, vilket är lite av en besvikelse. Kommer nog byta fläktarna till noctua/beQuiet. Kommer köra luftkylt i framtiden. När jag spelar har jag hörlurar så det gör inte så mycket att den låter, men när jag inte spelar måste datorn vara tyst, störande att höra pumpen hela tiden...

Asus Radeon RX 5700 XT ROG Strix Gaming OC HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
3.4
(13)
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Ett kort som borde vara ett av de bästa i sin kategori är i själva verket sämst pga konstruktionsfel. Skruvarna som håller fast kylaren är för långa och ger inte ordentligt tryck, vilket leder till dålig kylning. Kortet blir för varmt och sänker sin prestanda för att skydda sig. 15/6 Har nu monterat några M3 distansbrickor i nylon under skruvarna och genast sjönk temperaturen ca 15 grader. Kortet går nu helt stabilt med 2100 MHz och ca 62-64 grader vid hög belastning, fläkt ca 30-40%. 24/10 Drivrutinerna har nu varit stabila några månader, kortet börjar kännas som ett bra köp.

Samsung Galaxy Tab S6 10.5 SM-T865 128GB
Full Star 1
3.5
(4)
9 534 kr
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Själva surfplattan är grym. Dock är tillbehören plastiga, billiga och totalt utan premiumkänsla. I slutändan spelar det ingen roll att skärmen är fantastisk, att den är snabb och med grymt bra ljud. Helhetskänslan blir bedrövlig när fodralet man håller i är strävt, sladdrigt och fungerar dåligt. 60Hz skärm på en flaggskeppsprodukt 2020 känns också lite trist. Har även en Tab S5e, samma sak där, surfplattan är super, men tillbehören är inte på samma nivå. Tveksamt om det blir fler samsungprodukter efter detta, Samsung förstår helt enkelt inte att helhetskänslan är nästan lika viktig som enskilda produkter.

Samsung Book Cover for Samsung Galaxy Tab S6 10.5
Full Star 1
1
(1)
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Fodralet fungerar halvdant och är plastigt och strävt, total avsaknad av premiumkänsla. Knölen på baksidan som skall hålla S-pen gör att skalet blir sladdrig och inte håller ihop när det är öppet, locket liksom bara hänger och slänger vilket gör det svårt att hålla i på ett bekvämt sätt. När fodralet är stängt skyddar det bara en kant och går lätt upp om den tappas vilken lämnar skärmen helt oskyddad. Att Samsung tycker att detta passar till deras flaggskepp är helt obegripligt. Är du van vid Apples ipadfodral kommer du bli chockad över hur dåligt detta är. Dessutom är det ganska dyrt. Duger knappt som transportskydd och för att hålla reda på s-pen.

Samsung Book Cover Keyboard for Galaxy Tab S6 10.5 (Nordisk)
Full Star 1
1.5
(4)
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Mitt tangentbord fungerar som det skall. Däremot är det plastigt, av tveksam kvalitet och sitter lite löst, absolut ingen premiumkänsla. Att Samsung tycker att detta är en acceptabel nivå för tillbehören till deras flaggskepp är ofattbart. Dessutom vansinnigt dyrt för det man får.

Samsung Book Cover for Samsung Galaxy Tab S5e 10.5
Full Star 1
2.3
(3)
481 kr
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Känns plastigt och billigt med en hård skrovlig yta. Funkar väl ok men sjukt överprisat och helt obegripligt att samsung tycker att man skall betala 699kr för detta. För det priset förväntar man sig premiumkänsla eller riktigt läder. Personligen tycker jag skalet är obehagligt att hålla i och jag använder det bara som transportskydd.

Argon Audio Mini DAC
Full Star 1
2.6
(5)
I
Imro
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte denna trots att jag läst om svajande ljud, i hopp om att detta skulle vara fixat då kommentarerna är flera år gamla. Tyvärr kvarstår problemet fortfarande! Visserligen får man vad man betalar för, men även oavsett pris är denna otjänlig då den inte gör det den är konstruerad för. Obegripligt att den ens säljs.

Beats by Dr. Dre Studio Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(32)
3 399 kr
I
Imro
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har nu haft dessa lurar nästan ett år och använt dem riktigt mycket både på gymmet och jobbet. Batteritiden är ca 8 timmar under konstant användande med musik och som handsfree till telefonen. Bra. Öronmuffarna som är täcka av nån slags fusk-skinn är rejält slitna och ser ganska trista ut, inte varit med om detta på dyrare hörlurar förut utan kan bara anta att det snålats på kvalitén. Gångjärnen där man viker ihop lurarna har blivit lite slitna med, men fungerar bra och stör inte mer än att kvalitetskänslan inte är premium längre. Brusreduceringen fungerar rätt bra i bullriga miljöer, men eftersom den inte går att stänga av blir lurarna oanvändbara i tysta rum då ett ständigt bakgrundsbrus hör, sjukt irriterande. Lurarna går heller inte att använda för att titta på video på varken samsung galaxy S5- eller iphone S6 pga att ljudet inte synkar utan släpar 1-2 sekunder efter. Samma problem på min ThinkPad X1, sjukt irriterande. Fungerar däremot riktigt bra till musik med tex spotify. Sammanfattningsvis är lurarna grymma när man är ute eller i stimmiga miljöer som tunnelbanan eller gymmet, samtidigt är de mer eller mindre oanvändbara inomhus i tysta rum pga bakgrundsbruset. Kvalitetskänslan är inte heller speciellt bra då slitaget efter ett år är ganska stort och i relation till priset är dessa egenskaper enligt mig oacceptabla. Detta är ett par 1000kr lurar som kostar 2600kr för att det står Dr.Dre på. Helt ok lurar, men INTE prisvärda.