Hero-Hero

Medlem sen 2016-02-27
5
Bidrag
6
Hjälpsamröster
DJI Osmo Action
4.1
(8)
2 890 kr
ett år sedan
Helt underbar! Tycker denna är mycket bättre än Go pro Hero 7 Black! Enkel att lära sig och enkel att använda. Alla funktioner funkar hur bra som helst. Att den går att kontrollera med röst kommandon är grymt och funkar bra. Skärmen fram är kanon när man ska vlogga så man vet att man alltid är i bild. Stabilisatorn i kameran är super! Allt flyter på fast man skakar och hoppar. Bilden var super bra redan ur förpackningen men finns många funktioner så man kan få bilden ännu bättre. Blir mycket bra timelapse med denna och slowmotion i 240fps är hur coolt som helst. Har inte hittat något negativt med denna kamera.
Benq EL2870UE
4.2
(4)
2 875 kr
2 år sedan
Grym skärm till både film och spel. Kristallklar och skarp bild med fina färger. HDR funktionen funkar super bra och ger naturliga färger när man spelar upp HDR filmer/spel. Ljudet ur skärmen är inte det bästa men jag använder oftast hörlurar eller externa högtalare så det spelar inte så stor roll för mig. Inget att klaga på! Super bra skärm men super bra bild!
LG 55UK6300
3.8
(1)
5 357 kr
2 år sedan
Köpt på rea för 4990kr Super nöjd med denna tv! Man behöver absolut inte köpa nån svin dyr 4k tv för Bilden på denna är exakt lika fin och skarp som min förra 4k tv som kostade över 14000kr. När man ser på 4k Hdr filmer så ställer Tv:n in sig automatiskt på HDR och wooow vad färgerna ser fantastiska ut! Netflix och Youtube funkar kanon och båda stödjer 4k. Har man ljudet inställt på standard så är det inte det bästa ljudet men ställer man in det på bioljud eller surround är ljudet helt otroligt! Då får man känslan att man är med i filmen för ljudet fyller hela rummet precis som surround på en biograf. Har inget att klaga på. Billig 4k smart tv med en bildkvalitet som är sjukt bra.
Panasonic Lumix DMC-CM1
3.8
(1)
7 487 kr
4 år sedan
Världens bästa mobil! Har haft denna i en månad nu och är mer än nöjd. Kameran på denna mobil är det bästa jag varit med om på en mobil och + att den kan filma i 4k gör den ju inte sämre. Mycket snabb respons må ja säga, nästan blixt snabb i både appar och internet. Betalade 7900kr för denna vilket är mycket för en mobil, men det var helt klart värt det!
LG 55UF855V
3.8
(1)
5 år sedan
Det bästa köp jag någonsin gjort! Allt man spelar upp på denna TV blir i super kvalitet, DVD filmer ser ut att vara HD, bluray filmer blir verkligen kristall klar bild och 4k filmer är verkligen super detaljerat och magiskt! Har även prövat bluray 3D och 4k 3D och måste säga att 3D:n på detta 55-tums monster är den bästa 3D jag varit med om. Den har också röst-kommando som funkar utan problem. Smart funktionerna och apparna är perfekt om man vill se film, se på YouTube eller spela små spel. Jag har inte hittat några minus för denna TV än.