Kategorier
Prisjakt

lnu

Medlem sen 2006-09-24
42
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy S20 5G SM-G981B 128GB
2.8
(10)
7 378 kr
6 månader sedan
Köpte denna efter att jag tappade min Huawei P30 i golvet. Jag trodde de skulle vara likvärdiga, men stör mig på vissa småsaker som inte borde drabba en av de ledande mobiltillverkarna: - Kass fingeravtrycksläsning (detta stör mig 1000 ggr per dag) - Dålig batteritid och lång laddningstid (jmf P30) - Navigeringsgester fungerar bara ibland, och det är otydligt var på skärmen man ska svajpa, har man otur händer nåt helt annat än vad man tänkte sig (vanesak?) - Telefonen blir varm vid minsta ansträngning. Jag är inte imponerad.
Lyfco E1800
3.4
(6)
6 488 kr
9 månader sedan
Har installerat roboten för ca en vecka sedan. Min första gräsklipparrobot. Den är tänkt att gå på ca 1400 kvm till stora delar icke övervakad, så jag får kanske anledning att revidera betyget. Inga problem med installationen. Tydliga instruktioner. Jag spårade lite med en yxa för att tränga igenom lagret av mossa och torrt gräs, annars kändes det som att kabeln verkligen låg ovanpå gräsmattan. Inget problem för klipparen, däremot snubbelrisk med medförde risk att kabeln går av. Det medföljer 100m kabel vilket jag skulle säga är för litet för den tomtstorlek klipparen skall klara av. Jag köpte Grimsholms 200m kit på Clas O. och det räckte (behövde inte öppna medföljande kabel). Klipparen har nu gått några dagar utan problem. Den har fastnat i gropar i diken 2 ggr och en gång har jag fått meddelandet att den har gått utanför kabeln (men det går att ställa in hur långt den ska gå över). Skulle kanske ha klippt gräsmattan manuellt innan vi startade (nu har vi gula stråk där klipparen gick först) men å andra sidan är det kul att se exakt hur mycket yta den täcker in. Några dagar in har vi fortfarande lite tuvor här och där men det mesta är klippt. Med tanke på priset så hade jag gett den 5 stjärnor om det inte var för att anslutningarna till laddstationen var lite billiga (man skalar kabeln själv och sticker in i vad som ser ut som högtalaranslutning på en gammal stereo. Hus till klippare och laddare rekommenderas!) samt att medföljande kabel var för kort. Även medföljande kabel skarvar verkar vara i enklaste laget, men de har jag inte behövt använda. Vi får se hur det går nästa säsong men hittills så rekommenderar jag denna klippare.
Huawei P20 Pro Dual SIM 128GB
4
(71)
4 975 kr
2 år sedan
Denna recension avser inspelningsfunktionen. Som musikintresserad har jag stor användning av att kunna spela in musiksnuttar, antingen i replokalen eller hemma. iPhone 5, 6, 8 (jobbets) har alltid kunnat spela in med hög kvalitet och nyanser, jag har utan problem kunnat spela in ett 5-personers rockband med fullt ställ i en replokal på 15 kvm och kunna urskilja det mesta. P20 kan inte ens spela in en akustisk gitarr utan att dista. Kass! Den får iaf några stjärnor eftersom det kunde vara värre: den komprimerar i alla fall inte ljudfiler riktigt lika hårt som min tidigare p10.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Har gjort ett black friday-köp som inte motsvarade mina förväntningar och som därför returnerades. Väl fungerande frakt, betalning och kundtjänst/-service. Alla rätt.
Huawei P10 Dual SIM 64GB
3.9
(31)
8 769 kr
3 år sedan*
En bra telefon som levererar som förväntat utom på en punkt! Ljudinspelning/diktafon! Kanske inte alla som använder funktionen, men jag brukar vilja spela in i replokalen. Med en iPhone, oavsett generation, har jag kunnat lägga luren i princip på en förstärkare och spelat in och man kan ändå urskilja alla enskilda instrument, utan distorsion. Med en P10 blir det brusigt, superkomprimerat, låg volym osv. Inte bara i replokalen, där vi spelar högt, utan även i hemmamiljö med en akustisk gitarr, eller prat för den delen. Skitkass. Annars nöjd.
*Redigerades 3 år sedan
Marshall CODE 25
2.5
(2)
1 790 kr
3 år sedan*
Jag har stora problem att få styrningen via bluetooth att funka. Den ansluter men dyker inte upp i appen. Så kan man inte ha det på en stärkare vars främsta USP är att den går att styra via BT. Undvik.
*Redigerades 3 år sedan
Harman Kardon Onyx Studio 3
4.1
(26)
1 595 kr
4 år sedan*
Jag köpte den olyssnad på Black Friday för 1290. Ljudet är inte överväldigande bra, den hanterar basen mycket bra men den har mer mellanregister än diskant vilket ger en lite burkig nyans till ljudet. För priset jag betalade är jag ändå nöjd, det är bra tryck i högtalaren och den känns välbyggd med fina material. Jag kan tänka mig att Marshall Stanmore låter något bättre, men jag vill inte hålla på och krångla med sladdar när jag ska sätta mig i solen med en kopp kaffe och lyssna på nåt gött.
*Redigerades 4 år sedan
Sony Xperia Z3 D6603
3.4
(73)
3 195 kr
6 år sedan*
Eftersom jag tappat mina tre senaste iPhones i vatten så var det dags för en vattentät mobil. Den funkar väl bra men det är konstigt att det fortfarande bara är iPhone som fått till skärmrullningen, det hackar och laggar på andra fabrikat. Kameran är riktigt kass i lite mörkare omgivningar, bilderna blir förstörda av någon slags brusreducering. Tar man kort med selfie-kameran så ser det ut som man är sminkad. Vissa appar beter sig konstigt, t ex Vine som laggar och inte klarar att spela filmerna i loop. Hyfsat nöjd med mobilen men kommer att gå tillbaka till iPhone nästa lur.
*Redigerades 6 år sedan
Logitech M705
3.2
(80)
297 kr
7 år sedan*
Använder musen till kontorsarbete. Scrollhjulet har två lägen, fri rull och rull med hack, som väljs med en knapp söder om hjulet. Fri rullning funkar skitbra om man har långa dokument som ska scrollas igenom snabbt, bara att sätta spinn på hjulet och rulla på. Ska man däremot zooma i en kartbild på t ex google maps så funkar desvärre inget av lägena speciellt bra. Fri rullning blir helcrazy och rullning med hack zommar ibland åt motsatt håll mitt i en rullning. En bra grej är att mottagaren kan placeras inuti musen, under batteriluckan, om den inte används (= om man har en extra mottagare till ex. tangentbordet.) Jag låter tangentbordets mottagare sitta i dockan, så har man alltid med sig musens mottagare när man är ute och rör på sig. En lagom bra produkt men inte mer än så.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1