Kategorier
Prisjakt

Sigvardsson

Medlem sen 2006-09-19
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Dell Latitude 7390 (8XXWD)
2.3
(1)
18 timmar sedan
En av dom sämre lapop jag ägt, och supporten lämnar mkt därhän. VÄLDIGT högljud även vid enklare kontorsarbete. Var längesen jag hade en dell laptop, men haft ett par st genom åren, D600, D630, Folio mf och denna ligger så långt ifrån i kvalitet som det går. Nuä kommer ju ingen köpa den här laptopen 2.5 år senare. Men ville ändå skriva en recension.
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Dålig
ett år sedan
Väldigt ofta är färgerna eller storlekarna slut. Skor har dom ALDRIG i större storlekar i princip. T.ex Salomon som är ett relativt stort märke och som gör större skor håller dom inte i större storlekar. Likaså med t.ex. haglöfs sovsäckar, där finns dock ibland valet att välja den stora, men är alltid slut, och varit så sista 1.5 åren (exempel Ursus -9). Haglöfs har dom och säljer dom från sin sida.
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Snabb leverans, allt funkade bra. Fick godis (aka lättmutad :) )
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan*
Köpte hårddiskar i butiken, men dom hade bara 3 st, av 4a önskade på lager. Betalade alla 4a och 2 dagar senare kom den 4e på posten, inga konstigheter och alla diskar har fungerat fint, haft dom i ca 3 månader. (WD Red 4tb).
*Redigerades 2 år sedan
ProjectorLamp
Dålig
(19)
Usel
2 år sedan*
Köpte en ny projektorlampa, dom levererade en rekondad som var otroligt ljussvag, försökt få kontakt med dom i 9 månader. Antar dom försöker dra ut på de så mkt som möjligt tills man tillslut köper en ny lampa från en annan leverantör och inte orkar med dom längre. Nu har den "nya", efter 280 timmar, lagt av och jag har satt i min gamla lampa, som fortfarande efter 3700 timmar är starkare och med bättre färger än den jag fick levererad. Avråder starkt från köp, dom är väldigt oseriösa!
*Redigerades 2 år sedan