Prisjakt

Hawkins

Medlem sen 2006-09-19
57
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Sandbergs järn
OK
(23)
Usel
8 månader sedan*
Skickas inom 2-5 dagar, nja vi är uppe i 56 dagar totalt och tydligen så kommer inte leveransen förrän i februari. Står fortfarande "Skickas inom 2-5 dagar" på produkten på deras hemsida. Så lita inte på denna butiken. Sen att det tar en vecka innan man får svar på mail, är väl inte bra heller.
*Redigerades 8 månader sedan
Creative Sound Blaster Evo ZxR
Full Star 1
2.2
(6)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Köpte dem i avseende att spela pc spel, lyssna på musik, kolla på film trådlöst. De saker man gör när man köper ett trådlöst headset. Vad som nu är bra med headsetet är att det är bra ljud i lurarna, bra bas och ljudkvalité så det kan jag inte klaga på, när man kör över USB. Däremot är de otroligt dåliga när det gäller ljudupptagning. När man ringer ett telefonsamtal eller pratar över mumble så är det ett väldigt burkigt ljud, kan ha något att göra med att det inte är en riktad mikrofon. Det kan jag godkänna annars, men inte när headsetet kostar 2309kr. Och nu kommer vi till bluetooth den funktionen som jag köpte headsetet för. När man ska ansluta över bluetooth till datorn så finns det två profiler 1. Bara ljud i lurarna 2. Headset-funktion alltså mic och ljud. Första profilen har ok ljud men dålig bas då det inte kan aktiveras över bluetooth, så ska man bara lyssna på musik eller kolla film så fungerar det ok men inte bra. Om man kör profil 2 så är det så kasst ljud i lurarna så man kan tro att de är ett par 20 kronors lurar, tydligen så visar det sig att bluetooth standarden som används i detta headset inte har bandbredden att köra både mic och ljud i lurarna på hög kvalité. Från deras representant på Amazon.com "The Bluetooth profile is intended for delivering audio via APTx streaming for music / movies but the limitation of the Bluetooth spec does not provide enough bandwidth for simultaneous voice / audio. The intention of the EVO ZxR is to provide a headset that can go with you on the road and provide the same cinematic experience you have at the home while also giving you the freedom to use it as a mobile communications device." Så jag kan inte rekommendera detta headset till dem som detta headset är ämnat alltså gamers. De ligger ju trots allt under gaming på deras hemsida.
*Redigerades 8 år sedan
Samsung UE55F6515
Full Star 1
4.4
(23)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Plus: Inget lagg i menyerna, trevligt med bluetooth fjärrkontroll. Ok ljud även om jag inte använder de interna högtalarna. Bra fot, den är inte vinglig. Gillar den faktiskt i vit färg, man stör sig inte på det och man slipper fingeravtryck och synligt damm. Minus: Röstfunktionen kunde dem ha skippat den fungerar inte, men det räknade jag inte med heller.
*Redigerades 8 år sedan
Assassin's Creed III (PC)
Full Star 1
2.3
(4)
75 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Spelat det i omgångar och det är så himla tråkigt. Och det finns så många jobbiga moment i detta spel. 1. Måste det verkligen hela tiden växla till vit skärm, jag har fått huvudvärk och det är en av anledningarna jag inte kan spela spelet längre perioder. 2. Ladda om geväret går inte med R som det står. Antingen händer inget eller om man håller inne knappen kommer man till menyn. 3. Det tar en kvart att skjuta med pistolen. Det är inte omladdningen som jag stör mig på utan att den inte verkar märka att man klickar på knappen. 4. Om spelet ska utspela sig på 1700 talet, ta mig då inte ur min fantasi med att hela tiden flasha upp med interaction (alltså när spelaren visar att han kan interakta med någon npc). 5. Jag kan gå själv, jag behöver inte teleporteras hela tiden till dit som man ska. Jag kan förstå det om man går utanför kartan med annars finns det ingen anledning. 6. Värdelös mus funktion i spelet, den verkar dra till höger. 7. Om man dödar någon så behöver ni inte ta bort kroppen, det är väl en bra funktion på konsol men så störig på pc då man inte kan loota kroppen. 8. Jag förstår inte vad som hände det var mycket bättre flyt i Revelations och Brotherhood. Det är så segt vad man än gör. Gubben fastnar i allt. Ska uppdatera när jag klarat spelet om någon månad när jag klarat det.
*Redigerades 8 år sedan
Gainward GeForce GTX 780 HDMI DP 2xDVI 3GB
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Stockkylaren är verkligen tyst, bytte från ett GTX 580 DCUII och det är stor skillnad nu, kortet blir knappt varmt. Minus: Följer inte med så mycket i kartongen. 1 manual 1 DVD 1 molex till 8 pin.
*Redigerades 8 år sedan
Apple Mac Mini (2012) - 2,5GHz DC 4GB 500GB
Full Star 1
4.3
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Kör den enbart som en HTPC med XBMC, skaffade en apple remote så att man styr allt via den. Har installerat RealVNC Personal på den och remotar in på den via det då XBMC ibland hänger sig och då kan den behöva sig en omstart. Bytte ut HDD mot en Samsung 840 120 GB SSD och det gör stor skillnad när man ska göra något på datorn. Ifixit har en bra guide + material för detta. Kan rekommendera ViMediaManager som tillägg till XBMC då jag inte litar på XBMC's inbyggda scrapper. Har kopplat 4 USB diskar á 2 TB till den som jag har mina Blu-rays på. Det har fungerat utan större problem. Bästa HTPC lösningen enligt mig.
*Redigerades 8 år sedan
Intel Core i7 3770K 3,5GHz Socket 1155 Box
Full Star 1
4.7
(29)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Har den sittande på en Asus Maximus V Gene och det har fungerat bra med vissa undantag, har kört en del rendering av video och den är snabb, men jag föredrar nog ändå att köra Premier Pro via grafikkortet istället då den processorn blev hyfsat varm.
*Redigerades 8 år sedan
Asus Maximus V Gene
Full Star 1
4.5
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
8 år sedan*
Valde den pga av Intel nic som sitter på den, det är skönt att slippa realtek elr marvel kretsar. De har även en bra ljudkrets på den, inte världsbäst men det fungerar bra mycket bättre än på mitt gamla mk.
*Redigerades 8 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Hur kan man inte gilla låga priser och snabb leverans?
*Redigerades 10 år sedan
Assassin's Creed: Revelations (PC)
Full Star 1
3.8
(3)
65 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Ungefär samma spel som de som kom innan, men bra story och bra action gör att spelet är intressant, man kan lätt sitta några timmar och spela för att senare undra vart alla timmar tog vägen.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1