trooper12

Medlem sen 2016-02-01
148
Bidrag
80
Hjälpsamröster
Apotek Hjärtat
Dålig
(500+)
Usel
4 månader sedan

Fick helgalen faktura, fick ingen ursäkt. Usel kundupplevelse.

Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 månader sedan

Köpte leksaker härifrån. Fungerade bra och inget att klaga på.

Electrolux PerfectCare 600 EW6F4241L2 (Vit)
Full Star 1
3.5
(1)
5 697 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades ett år sedan

Rymmer klart mer tvätt än en standardmaskin vilket gör att man behöver tvätta mer sällan, och den är imponerande tystgående. Inga problem med att maskinen vandrar iväg när den centrifugerar. Hög centrifugeringshastighet ger kort torktid. Minus för konstigt användargränssnitt och otydliga/känsliga touchknappar.

Teknikmagasinet
Bra
(500+)
OK
Redigerades 2 år sedan

Min leverans kom i olika steg, uppenbarligen skickade från helt olika lager, men något tydligt besked om detta ges ej. Varan hade bruten plombering, dvs. det kan vara en begagnad pryl jag fick. Mest störande: trots att jag betalat allt i förskott står det felaktigt på följesedlarna att fordran på vissa belopp lämnats till ett ekonomibolag som kommer att fakturera mig. På plussidan snabb leverans och kvick respons från supporten.

Electrolux ECS52IW
Full Star 1
1.6
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Samma utseende som tidigare Classic Silence. En stabil konstruktion som fungerar väl. Den här modellen rullar mycket enklare än tidigare generation. Konstigt att det har blivit dålig friktion mellan teleskoprör och slang, så att tillbehören lossnar. Så var det inte tidigare generation. Bra med så lång sladd. Lyft maskinen när du går omkring, annars går slangen av efter ett tag.

Electrolux EEG69330L
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Sväljer mycket disk tack vare att maskinen saknar Comfort lift. Diskar mestadels tyst. Det krävs program uppemot flera timmar för att få bra resultat. Det finns tre hyllor. Det översta är för bestick och packar man bra blir det både rent och snabbt att plocka ur. Det flexar vertikalt varmed det ofta slår i disken i facket under. Hyllorna saknar skyddskanter varför disken då faller ur maskinen. Dåligt användargränssnitt som inte går att använda utan manual. Mekanismen som ska öppna luckan för torkning fungerar bara ibland. Maskinen visar att den är klar med grönt ljus, men detta stänger av sig efter någon ynka sekund. Godkänd bruksanvisning.

Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 2 år sedan

Min första beställning gick inget vidare: Leveransdatumet i beställningsbekräftelsen stämde inte. När sedan leverans skulle ske ytterligare en vecka senare kom ingen bil, inget meddelande heller. Jag kom till slut i kontakt med kundtjänst efter tionde försöket. Nu har jag fått en leverans med mycket av det jag beställde och det får jag vara glad för. Själva fraktföretagets leverans var utmärkt, jag kunde följa bilens färd på en karta mot mig. Kundtjänst hörde av sig till mig lång tid efter beställning och sa mitt preparat var restnoterat. Det stämde inte, jag kollade med preparatets tillverkare som meddelade att det svenska lagret är välfyllt. Att få höra att saker är restnoterade som inte är det har varit ett återkommande problem för mig i flera år med Kronans Apotek. Senare beställningar har fungerat bättre och det är bra att man erbjuder riktig hemleverans.

Garmin Vívosmart 4
Full Star 1
3.4
(6)
597 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Riktigt trevlig bekantskap som ger bra koll på hälsan. Puls-, sömn-, stress-, steg-, syremätning. Har många finesser och en mycket välgjord app. Dock buggar klockan ut ibland: synkronisering vägrar fungera, vädervisning slutar fungera, klockan säger att du sover fastän du är vaken m.m. Trots felen ändå en bra och smidig produkt. Ofta löser sig problemen när du stoppar klockan i batteriladdaren.

Merida Crossway Striker 2019
Full Star 1
3.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 2 år sedan

Mycket prisvärd, snabb, tålig, smidig, stilig och bekväm. Bra bromsar. Som hybrid passar den utmärkt året runt för cykling i stadsmiljö, men den fungerar även hyfsat för landsväg och terräng. Lågt pris gör att du inte behöver bekymra dig så mycket för stölder. Köp till stänkskärmar. Ett av mina exemplar har gått 2000 mil och fortsätter att gå (om än med reparationer då och då).

Elgiganten
Bra
(500+)
Bra
Redigerades 3 år sedan

Här hittar man mycket grejer, ofta till konkurrenskraftiga priser. Det gäller dock att veta vad man är ute efter och ha koll på marknadspriserna (med hjälp av Prisjakt). Försäljarna i butik kan hjälpa till bra, men det händer ibland att de säljer på dig ganska onödiga tillbehör. Har fungerat vettigt att handla på nätet också.