anberlin

Medlem sen 2006-09-14
57
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Sony WI-SP510 Wireless In-ear
Full Star 1
2.3
(1)
564 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Snygga, bekväma, extremt dålig räckvidd. Köp ej!Dom är snygga och robusta. Bekväma. Men ack så dålig räckvidd. mer än 5 meter (helt fri sikt) lurarna får problem. Testar andra Sony BT lurar som har enorm räckvidd. Köp inte dessa om du nu inte alltid har mobilen på sig. Då är dom klart värt priset

MSI Radeon RX 5700 XT Evoke OC HDMI 3xDP 8GB
Full Star 1
3.1
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Prestandad är det absolut inget fel på. Men ack vad kortet låter (datorn är i ett svalt och bra luftflöde i chassit) Just efter man fick hem kortet kunde man se en hel del videos att MSI verkligen har gjort ett dåligt jobb med minnesmodulera. Endast 40% är täckt med thermal pads! Extremt dåligt och det gör att kortet går varmt och fläkttarna går i taket! EXTREMT dåligt MSI! man ska inte behöva skriva isär kortet och lösa det själv och deras egna nya firmware (som inte gör någon skillnad alls) Neee gör om gör rätt. Blir nog att skicka tillbaka kortet.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Wii U)
Full Star 1
4.2
(14)
599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Kör det på Wii U, ser fantastiskt ut och kan inte komma på några nackdelar med detta spel. Man har verkligen tänkt igenom detta spel och lyckats med allt! Har du en switch eller wii U Köp!

Phonehem
0
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Allt gick väldigt smidigt och man fick snabb uppdatering allt från plock, leverens och slutdestination

Lucid Sound LS-30 Over-ear
Full Star 1
3.7
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Måste säga att dessa hörlurar är den bästa jag användt. Bra ljud för musik och när jag på teamspeak så andra personer säger micen är fantastisk, även med / utan bommen. Och jag älskar hur du ändrar volymen och stänga av mikrofonen / ljud. intuitiv lösning! Rekommenderar dessa mycket !. Jag har inte hittat några dåliga saker ännu. Hög kvalitet och glad att jag köpte detta. Det trådlösa skulle jag dock velat vara lite kraftfullare. Men så långt att du inte har många väggar mellan headsetet och USB-dongel som du kommer att ha några problem. En inga problem i Windows. Bara sätta i dongeln och köra

ITsajten
Utmärkt
(385)
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Varje gång jag beställt från itsajten har det gått extremt snabbt, bra utbud och priser. Rekommenderas starkt!

Creative Sound Blaster Evo Zx Wireless Over-ear
Full Star 1
3.2
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Till en början var jag väldigt nöjd. För mina öron passar dessa inte bra. Dom är för små. Micken är det ingen som klagat när det gäller samtalskvalité. Men kvalitén på hela headsettet är under all kritik. Jag är oerhörd noga med mina saker, hörlurar har jag alltid hängande på ställ när jag inte använder dom. Igår när jag skulle ta på mig dom så gick fästet av på vänster sida (plasten var väldigt "torr" inget flex över huvudtaget. Hanterar dom alltid varsamt. Det blir att använda min Sony lurar istället där också ljudet är betydligt bättre än i dessa. Absolut inte värt priset (köpte dom på komplett´s rea för 495:-) hade kvalitén varit bättre hade dom varit värda dessa 500kr men absolut inte det listade priset.

EVGA SuperNOVA G2 750W
Full Star 1
4.4
(35)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Var jäkla tur att jag köpte den enda som proshop hade inne, Bättre nätdel har jag inte stött på. Nu har jag inte hunnit använda det allt för länge, men en fröjd att bygga systemet och gick mycket på sweclockers recention innan detta inköp! Om ni får tag i denna guldklimp, ta det/köp det!

Nokia DT-900
Full Star 1
4.5
(6)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Funkar fantastiskt bra, snabb laddning. Testar den med Lumin 920 och min nuvarande Nexus 5. Inga som helst problem. Rekommenderas starkt. Kommer nog skaffa en till så jag har en i sovrummet och en på jobbet.

Battlefield 4 (PC)
Full Star 1
2.7
(89)
125 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

EDIT Efter uppdateringar så funkar det grym bra. Inga krasher och närkoden känns mer stabil, fortfarande saker att göra för dice men dom jobbar på bra och det här kommer ju bli fantastiskt! ---------------------------------- Ett fantastiskt spel när det väl fungerar och det är tyvärr inte ofta. Det är väl egentligen EA som är den stora boven som tvingar Dice att släppa ett spela som befinner sig i alpha/beta stadiet för väldigt många. Då krascher och buggar är en vardag när andra kan spela som vanligt. Ati och Nvidia är även delaktig med drivrutiner som inte fungerar som det ska m.m. Får dom bara till alla problem så alla kan använda spelet som det är tänkt så är detta ett verkligen toppspel men som det ser ut nu så är det soptunnan som gäller. Jag själv lever på hoppet och har väldigt roligt när det väl fungerar men ack så jä#la trasigt spel.