Prisjakt

efes92

Medlem sen 2016-01-21
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Fishline
Utmärkt
(17)
e
efes92
5 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Väldigt snabb leverans! Lätt att få kontakt med vid frågor också! Rekommenderar verkligen fishline. Fri frakt också!

Sportfiskeprylar.se
Utmärkt
(500+)
e
efes92
5 omdömen
Dålig2 år sedan

Långsam leverans! 3 dagar tog det att skicka iväg min order. Totalt 9 dagar, inte okej.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
e
efes92
5 omdömen
Usel2 år sedan

Spelbutiken inte leverera ett spel i tid till lanseringen. Förbokat flera månader innan. Hör av mig och frågar var spelet är och berättar om hur besviken jag är. Spelet kom efter 5 dagar, spelbutiken har slutat registrera varubreven via postnord så svårt att se om det verkligen var skickat i tid. 1 vecka har gått och inget svar än. Kommer aldrig mer beställa från spelbutiken.

Footway
e
efes92
5 omdömen
Usel3 år sedan

Väntat 2 dygn snart och footway har inte hunnit skicka iväg min beställning än. Hanteras fortfarande. Inget svar från deras support heller, riktigt dåligt.

Bygghemma
Bra
(500+)
e
efes92
5 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Beställde ett bord från bygghemma som inte alls såg ut som på bilderna. Kvistarna blödde igenom färgen. Jag startar ett ärende för kompensation. Det har nu gått 3 månader sen jag startade reklamationsärendet. Jag kan få 10% prisavdrag eller en färgburk.. Det var 2 veckor sedan jag fick det svaret. Inte fått någon kompensation och jag måste jaga dom hela tiden. Har ni inga problem med era produkter går det säkert bra att beställa från dom. Men ett reklamationsärende verkar ta 3 månader eller mer! Aldrig mer bygghemma!