Kategorier
Prisjakt

poppe_

Medlem sen 2006-09-13
153
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Acer C710-842G32ii (NU.SH7ED.002)
3.6
(3)
7 år sedan*
Har nu använt den sedan mitten av september och är klart nöjd. Använder den främst för skolarbeten och föreläsningsanteckningar samt slösurfande. En vanesak att vara utan program men bra app-utbud ersätter nästan allt, skriver uteslutande i google-drive och tycker det duger. Batteritiden kunde vara lite bättre så hade maskinen fått lite högre betyg, men för 2290 som jag betalade är den mycket bra, otroligt prisvärd!
*Redigerades 7 år sedan
Zotac Zbox Nano AD10 (Silver/Svart)
3.8
(4)
9 år sedan*
Har haft den i en vecka nu och är mycket nöjd. Kör windows 7 och XBMC den spelar nu upp allt 1080p material helt perfekt. Stoppade i en 250gb 2.5 s-ata disk och 4gb ram. Det är dock inte bara att installera Windows och XBMC och sedan tuta och köra den kräver en hel del finjusteringar och inställningar innan den fungerar helt felfritt. Så man måste lägga ner lite jobb men när man väl gjort det är det ett otroligt litet kraftpaket.
*Redigerades 9 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
OK
9 år sedan*
Beställde en hårddisk och ett ramminne till bärbär dator. Leveransen gick fort! (2dagar) så fort att människan på lagret glömde att skicka med ramminnet. Tycker det är lite väl klantigt att missa 1 av 2 produkter på en plocklista. Nu får jag vänta tills på måndag med att installera mitt mediacenter som jag tänkt fixa i helgen. Inga problem att få ett nytt hemskickat iallafall. Killen på supporten var bra och bad om ursäkt.
*Redigerades 9 år sedan
Resident Evil 5 (PS3)
3.6
(18)
118 kr
12 år sedan*
Lite halvstela kontroller men helt klart värt pengarna. Har spelat en 4h hittils kanske och det är jävligt skoj. Trots att det hittils mestadels är i dagsljus man dödar zombies i så infinner paniken sig titt som tätt! :D
*Redigerades 12 år sedan
Army of Two (PS3)
4.2
(16)
87 kr
13 år sedan*
Har det till PS3, testat att spela ungefär 1-2h. Gillar allt hittils förutom att det inte finns någon funktion att höja volymen på microfonen ingame. Blir svårt med co-op när man knappt hör varandra ibland.
*Redigerades 13 år sedan
Harold & Kumar Go to White Castle
3.9
(12)
13 år sedan*
klockren komedi
*Redigerades 13 år sedan
Die Hard - Quadrilogy (8-Disc)
4.3
(3)
13 år sedan*
Klassiskt Actionpack!
*Redigerades 13 år sedan
TViX HD M-5100SH
4.1
(21)
13 år sedan*
Fick hem den för några dagar sedan. Installerade en Seagate Barracuda 500 GB i den och har testat cirka 10 filmer i hdformat (.mkv) samt några dvds (iso) och hittils har allt fungerat klockrent. Det enda negativa jag kan komma på är att man inte kan ha usbkabel mellan tvix och dator i hela tiden. Tyvärr går den in i "usb-mode" då och man kan endast föra över filer. Nu laddar jag dock över filerna via nätverket istället och det fungerar lika bra det också! Toppenprodukt verkligen.
*Redigerades 13 år sedan
Seagate FreeAgent Desktop USB 2.0 500GB
3.8
(34)
13 år sedan*
Fick hem den härromdagen och har nu fyllt den med cirka 400gb. Fungerar mycket bra och relativt snabb överföring för att vara en extern disk. Låter verkligen INGET jämfört med min förra western digital mybook som dog efter några månader.
*Redigerades 13 år sedan
Apple iPhone 8GB
4.6
(59)
13 år sedan*
Helt underbar maskin. Jag har nu använt den en vecka med halebop kontantkort och jag har inte stött på några som helst problem. Var lite orolig över upplåsningen i början men det var riktigt enkelt och gick utan några problem! Man kan verkligen göra allt på den här maskinen och jag älskar det. Slipper släpa runt på en mp3spelare och en mobil. Att kunna kolla gmailen med 1 klick är också ganska smidigt.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1