Unregisterede851d01d

8
Bidrag
9
Hjälpsamröster
LG OLED55B9 55" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
3.7
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Har bara haft den i en dag, men det är en väldigt bra uppgradering att gå från Philips 4K LED till LG 4K OLED. Plus: +Väldigt kvick och responsiv +Fantastiskt bild +Grymma funktioner gällandes bild och ljud +Svart är verkligen svart för en gångs skull! Minus: -Det går inte att koppla till Google Home för att styra via min egna Google Assistent. -Den har faktiskt inte har Google Assistent eller Alexa tillgängligt i Sverige (Om man väljer Sverige som region). Det ska finnas i andra länder, så blir förvirrad varför informationen om TV:n på den svenska LG sidan säger att den har Google Assistent och Alexa. - Har ej chromecast inbyggt. Extremt värt köp på mellandagsrean för 9990kr. Kalibrerade den själv istället för att köpa till det.

Samsung 970 EVO Series MZ-V7E500BW 500GB
Full Star 1
4.5
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Installerade den i min laptop igår och det är helt sinnessjukt vad snabb den är. Första gången jag köpte en SSD var 2012 och den här var som en helt ny upplevelse igen. Mekaniska hårddiskar kan slänga sig i väggen för alltid. Ger bra resultat i benchmarks, cirka 2400MB/s på read/write men kan ha med själva laptopen att göra. Supernöjd med Black Friday köpet ;)

Livekort.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 5 år sedan

Att köpa en kod från denna sida är högst suspekt. Köpte en kod för Minecraft Windows 10 Edition, och sen när jag försöker lösa in koden så är koden redan använd. Vid chatkonversation får jag endast generiska svar som de ger alla, "koden var aktiv när du fick den" "Vi ska ta kontakt med Xbox och se vad problemet, var god ge oss 1-2 timmar för att kolla upp ärendet." Sen får jag känslan av att alla 10 stjärnors betyg här är fake, som om de köpt någon tjänst som går in och ger butiken bra omdömen.

Acer Aspire V Nitro VN7-592G Black Edition (NX.G6HED.012)
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte denna datorn strax innan jul när Inet sålde den för 10990:- Hade letat länge och noga efter en dator som levererar hög prestanda. Med senaste i7-an Quad core och med DDR4-minne så får du verkligen vad du betalar för. Datorn kommer med två hårddiskar, en SSD på 128gb och en mekanisk hårddisk på 1TB, har kört tester på SSD:n och tyvärr levererar den inte lika bra hastighet som jag hade hoppas. 450mb/s read och 150mb/s write. Men ska köpa ny SSD och lägga till 8GB ram för säkerhets skull inför framtiden. Älskar musplattan som stödjer multigester med flera fingrar, riktigt bra! Väldigt bra mottagning på Wi-Fi. Bra att den har en USB-C kontakt med Thunderbolt 3, ska bara försöka hitta en värdig dockningstation via den kontakten som stödjer två st 4K skärmar. Mitt råd är, köp den! Extremt bra prestanda för lite pengar. Uppdatering: Efter 1,5 månads användande har jag kommit fram till att musplattan inte funkar jättebra. Ibland slutar den funka och ibland så gör den helt andra saker än att styra musen.

PrylPelle.se
0
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Har handlat på denna lilla sida flera gånger. Mitt intryck är att även om det är en liten butik så håller Prylpelle hög service. Leverans går snabbt och tycker att det är bra pris med billig frakt. En gång fick jag problem med leverans men det var pga Posten och inte Prylpelle, löste sig snabbt med ett enkelt samtal.

BaByliss E750E
Full Star 1
2.9
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Alltid kört på Babyliss trimmers för skägget, det knepiga är bara att de verkar sluta fungera en gång om året så får åka och byta ut den mot en ny. Men annars tycker jag att när den väl fungerar så gör den ett riktigt bra jobb. Bra köp, men hoppas ni inte får ett måndagsexemplar som lägger av efter ett par månader.

Sony Xperia Z3 D6603 3GB RAM 16GB
Full Star 1
3.3
(78)
3 195 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har fått den som jobbmobil, är riktigt nöjd. Bra flyt i alla menyer, kanske lite stor men gött att den är vattentät. Har tagit ett bad med den utan att den känt av det så det är ett stort plus :)

Apple iPhone 6 1GB RAM 16GB
Full Star 1
3.8
(86)
5 890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Rätt nöjd med telefonen, älskar hur den känns i handen utan skal så för att skydda telefonen köpte jag superslimt skal och ett riktigt tunnt displayskydd av glas. Snabb telefon, batteriet håller bra. -Lite knas med andra tangentbord än deras egna, använder alltid SwiftKey. Vet inte om det beror på från Apples sida eller Swiftkey. Annars väldigt nöjd!