Prisjakt

Freelancerx3

Medlem sen 2006-09-07
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Canon i-Sensys MF4350d
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*

Köpte denna (efter att ha läst tester och räknat på tonerkostnad etc. på ca. 10 modeller) för att ersätta vår Canon Imageclass 5770 (Se mitt omdöme för den). Har använt den ett tag nu och tycker den funkar bra, lätt att ladda med papper, priset på toner är acceptabelt om man inte köper orginaltoner. Den startar väldigt snabbt från viloläge när man vill ha ut något, runt 5 sec tar det från att man startat utskrift. Ett plus som jag ej såg i produktbeskrivningen är att det exra inmatningsfacket har plats för mer än 1 ark/kuvert, har haft 10 st etikettark i detta facket utan problem. Jag är nöjd hittills.

*Redigerades 12 år sedan
Canon LaserBase MF5770
Full Star 1
2.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

Har använt denna maskin i drygt 3 år utan problem, men efter ca. 15.000-20.000 utskrifter så har jag nu problem. Det blir pappersstopp hela tiden, helt slumpvis, efter lite googlande förstår jag att Canons arkmatare är av låg kvalite. Jag valde denna maskin pga kostnaden för dess toners (med trumma) vilken är låg, men skulla ha valt en maskin som faktiskt håller med tiden och som har garanti längre än 1 år.

*Redigerades 13 år sedan
Thomson DTI 1005
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
13 år sedan*

Bra funktioner som att kunna radera kanaler man ej vill ha, byta kanalnummer & skapa favoritlistor, något jag saknat i andra boxar. Tyvärr känns enheten långsam, kanalbyten känns ibland laggiga och man kan lätt trycka 2ggr pga detta varvid den hoppar över kanalen man vill välja, oerhört frustrerande. Den ger ej heller programinfo vid byte av kanal vilket billigare boxar jag ägt gör utan problem. I denna boxen måste man trycka på "i" för att veta vad man tittar på, ingen automatisk liten remsa som berättar vad man tittar på tyvärr, för mig är detta viktigt. Ett plus är dock att programinfon man får när man väl trycker på knappen är bra och lättnavigerad. Något jag också anmärkte mig på var att man tyvärr inte kan använda text-tv via tv-fjärren utan man måste använda boxens text-tv av någon anledning, men ett plus är att text-tv-minnet i boxen är stort och att man kan bläddra fram snabbt. I slutsats tycker jag att boxen fungerar ok, den har inte allt jag vill ha men dock vissa funktioner som jag önskar jag haft på tidigare boxar.

*Redigerades 13 år sedan
SanDisk Ultra Secure Digital 2GB
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
15 år sedan*

Testade kortet i en Hama 9in1 usb2 kortläsare och körde HDtune 2.50. Minumum transfer rate: 4.0 MB / sec Maximum transfer rate: 5.1 MB / sec Average transfer rate: 5.0 MB / sec Access Time 1.0 ms Burst rate: 4.9 MB / sec Kortet lover mer än dessa resultaten men dom flesta vet väl vid detta laget att tillverkaren lovar för mycket. Detta räcker för mej iaf men eftersom tillverkaren ljuger så ger jag bara 7 i betyg :)

*Redigerades 15 år sedan
Philips HR2870
Full Star 1
3.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
15 år sedan*

Det första jag tänkte när jag vandrade in på Clas Ohlson och såg denna pryl var att jag ville ha den. Så jag köpte den , tog hem den och tog bort den gamla stora mixern för att ge plats till denna. Sedan dess har jag gjort några shakes vilket är extremt smidigt när man kan använda de medföljande kärlen som glas. Har även hackat palsternacka, rotselleri & morötter med specialbladen vilket resulterade i en kycklingsoppa med väldigt finhackade bitar i. Jag försökte hacka en lök också men det blev tyvärr lökpure av den, så den verka funka bäst med grönsaker som ej är för mjuka, eller så har jag gjort fel :) Huvudkärlet funkar fint när man vill göra t.ex redning för sås och vill ha den fri från klumpar. Rekommenderas!

*Redigerades 15 år sedan