Prisjakt

TheQ

Medlem sen 2006-09-07
16
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
T
TheQ
16 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra priser, snabba & gratis leveranser, otroligt hjälpsam personal, smidig returhantering och gratis pingvinstång. Det kan inte bli bättre!

Dia Copy
Utmärkt
(93)
T
TheQ
16 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Beställde bläckpatroner, men när de nu skulle användas visade de sig ha utgånget bäst före datum sedan flera år. Skrev ett argt mail till deras support strax innan midnatt. Två minuter senare fick jag svar där de bad om ursäkt, och att jag skulle få pengarna tillbaka. Löjligt bra support helt enkelt, bra priser och snabb leverans. Att skicka utgångna patroner var nog bara ett misstag, så kommer definitivt handla härifrån igen!

Weber Genesis II E-315 GBS
Full Star 1
4
(3)
12 989 kr
T
TheQ
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Suverän grill, som dessutom bara kostar 8995 på GeKås i Ullared!

Fyndiq
Dålig
(500+)
T
TheQ
16 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Beställde bland annat ett 128Gb Kingston USB-minne. När det väl dök upp i brevlådan blev jag genast misstänksam då förpackningen inte såg ut som andra Kingston-minnen jag köpt. Bland annat kunde man ta ut minnet ur förpackningen utan att bryta upp den, och det syntes på minnet att det hade varit använt tidigare, eftersom det hade spår på sig från en USB-kontakt. På grund av mina misstankar körde jag minnet genom test-programmet H2testw, som kan upptäcka minnen med falsk storlek. Mycket riktigt visade det sig att all data över 8Gb blev korrupt. Det var således ett 8Gb-minne med hackad firmware, som gör att datorn tror att det finns 128Gb utrymme. Minnet var helt enkelt en värdelös piratkopia! Skickade genast in begäran om en reklamation till Fyndiq, men det tog hela 11 dagar innan jag fick svar på denna. Jag blev ombedd att returnera varan inom 14 dagar, men jag la det på brevlådan samma dag. Det har sedan dess gått exakt en månad utan något som helst besked om vad som händer kring ärendet. Jag kan inte på något sätt rekommendera Fyndiq! De använder sig av mindre säljare som bevisligen försöker kränga vilken Kina-skit som helst, och Fyndiq verkar inte ha någon kvalitetskontroll alls. Det är betydligt tryggare att beställa från Ebay, Aliexpress eller liknande sajter, där man åtminstone kan se säljarnas individuella betyg & recensioner! Utbudet av Kina-kopior är dessutom minst lika stort. Det konstigaste är att de verkar väldigt snabba med att svara här på Prisjakt, tänk om de kunde lägga den energin på riktig kundservice istället för att komma med dåliga ursäkter här.

BioSpecialisten
T
TheQ
16 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Kan inte mer än hålla med resten av kommentarerna här, grymt bra kundbemötande, snabb leverans, och bra priser. Kan helt enkelt inte bli bättre.

Mullet Scandinavia
T
TheQ
16 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Kanonsupport via email, svarar snabbt och är mycket hjälpsamma. Även leveranserna är snabba när grejjerna finns i lager. Bra sortiment av supermicro prylar! Frakten är lite dyr, men det tycker jag man får räkna med när man handlar som privatperson från ett företag som är mest riktat mot företagskunder. Jag är bara glad att de inte stängt dörren helt till privatkunder, som många andra gör.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
T
TheQ
16 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Svarade på mail en halvtimme efter jag skickat det, och inom en minut på onlinechatten, dessutom mycket bra priser! Leveranstiden var något längre än andra företag, men det står jag gladerligen ut med för det priset.