Prisjakt

techlinkreview

Medlem sen 2015-12-31
38
Bidrag
31
Hjälpsamröster
Sony WH-1000XM4
Full Star 1
3.5
(26)
2 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan*
Har haft dem i någon månad nu och använder dem främst för musiklyssning och Teams möten på jobbet. Mycket bra brusreducering, fint detaljrikt ljud (har dock ställt ner basen något), bra batteritid och smidigt att koppla upp sig mot både Android och Windows. Tycker även att byggkvalitén på dem är väldigt bra, de känns bra i handen och väger inte mycket vilket gör dem idealt för att ha på sig länge. Det som drar ner betyget något är den löjligt korta laddkabeln som följer med.
*Redigerades 4 månader sedan
Livekort.se
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Billigt, enkelt och bra. Allt fungerade som det ska. :)
The Last of Us - Remastered Edition (PS4)
Full Star 1
4.6
(84)
139 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Fantastiskt spel, storyn är otroligt fångande - rekommenderas!
Sony PlayStation 4 (PS4) Pro 1TB
Full Star 1
4.3
(87)
4 787 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Mycket nöje med denna konsol. Spel flyter på fint och grafiken ser riktigt bra ut, kommer från datorn och tycker att denna konsol inte behöver gömma sig. Operativsystemet är enkelt att använda och man lär sig snabbt vart allt finns. Handkontrollen ligger bra i handen och är enkel att hantera. Gillar även hörlursuttaget och dual-shock motorerna. :)
KRK 8s2
Full Star 1
3.8
(1)
3 339 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Kör denna subwoofer med ett par M-Audio BX5 D3 studiomonitorer och ett Behringer U-Phoria UMC202HD Audio Interface. Efter att ha satt alla inställningar korrekt och lyssnat på olika musiktyper i timmar kan jag bara säga att jag är mycket imponerad över hur bra den samspelar med studiomonitorerna. Den är inte överbasad och vill inte imponera med att få golv eller vägar att vibrera. Tvärtom imponerar den med fyllig och torr bassåtergivning som får en att rysa varenda gång den träder fram. Det känns nästan som att basen svävar i rummet. Den spelar fint både i låga och höga volymer. Jag är ingen ljudexpert men jag vill påstå att denna sub låter riktigt bra! Rekommenderar denna produkt. :)
M-Audio Studiophile BX5 D3 (st)
Full Star 1
4.2
(2)
970 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Köpte dessa högtalare då jag letade efter något som var mer neutralt i ljudet. Högtalarna känns väldigt solida och har en bra vikt, storleken är också bra. Jag har dem stående på ett par isolationsmattor och anslutna till ett Behringer UMC202HD audio interface. Jag är ingen ljudexpert men ljudet är riktigt bra och ett rejält lyft från mina tidigare Logitech Z-906. De spelar lugnt och fint men om man drar upp volymen får man hålla i hatten. Helt otroligt vilken kraft de har för sin storlek, men det som jag blev mer imponerad av är hur klart ljudet är även vid 75% av volymen. Rekommenderar dessa för dem som letar efter ett par ordentliga högtalare för att lyssna på musik. Tänk på att köpa till ett ordentligt ljudkort och ett par isolationsmattor att ställa dem på.
*Redigerades 2 år sedan
Pioneer TS-A6834i
Full Star 1
3.5
(1)
1 395 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Monterade dessa fram i min Mazda 3 (Hatchback). De låter klart mycket bättre en de standardhögatalarna som var förinstallerade. Det som överraskade mig mest var att mellanregistret och diskanterna låter väldigt bra. Basen är klart godkänd och spelar även bra i högre volymer. Dock kommer det inte på nivå av en baslåda. Lyssnar mest på Drum & Bass med dem (som referens). :)
OnePlus 6 128GB
Full Star 1
4.4
(38)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Överlag så kan jag bara säga att detta är den bästa telefonen jag ägt och att den för priset enligt mig är oslagbar om man vill ha en telefon som känns premium i handen, är snabb som satan, har rent android (med snabba uppdateringar), en fantastisk skärm, en bra kamera (inte bäst men tillräckligt bra för vardagliga bilder) och så mycket mer.. Positivt: + Prestandan, sjukt snabb! + Känns, ser och är byggt premium av glas och metall. + Nytt och rent android, med små egna funktioner, samt snabba uppdateringar. Har redan nu Android 9 (oktober 2018). + Skärmen, fantastiska färger och bra skärpa. + Kameran, tycker den är väldigt bra även i mörket, visst det finns bättre, men kameran är inte det viktigaste för mig i en telefon. + Hörlursingång, tack att ni har kvar den! :) + Mycket och snabbt minne (jag har 128gb varianten). + Batteritiden är väldigt bra, jag klarar mellan 2-3 dagar och då använder jag den till musik lyssning 2-3 timmar, hotspot 2 timmar och lite meddelande, samtal och surfning på nätet. Inga spel. Hotspot drar dock lite mer batteri. Negativt: - Tycker att ljudet som kommer ur hörlursingången är lite lågt. Men det kanske är bra också så man inte lyssnar för högt. :) - Lite svårt att hålla i telefonen när man har hörlurar inkopplade, p.g.a. hörlursingången är nere. Sammanfattat: En toppen telefon som spelar med högt uppe till ett konkurrenskraftigt pris som enligt mig bara har små negativa aspekter. Jag rekommenderar denna produkt! :)
*Redigerades 3 år sedan
Lumonite Compass R 1238LM
Full Star 1
4
(13)
1 299 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Använder lampan till cyklingen genom skogen när det är mörkt. Den är superljus tycker jag och kan utan problem köra tryggt med den. Den känns kvalitativ och är inte för tung. Batteriet räcker för mig när jag kör på max ljusstyrka får jag runt en timme, sen minskar ljusstyrkan. Priset är jag faktiskt nöjd med, med tanke på hur ljus, bra batteritid och kvalitativa bygget. Sen gillar jag även deras laddningsteknik med att laddaren fäster sig magnetiskt. Rekommenderar denna pannlampa! :)
Raspberry Pi 3 Model B+
Full Star 1
4
(3)
419 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Funkar över förväntningar. Kör den med OMSC med Kodi och kollar YouTube samt streamar film (1080P) över NAS:en. Har den kopplad till ett externt 5.1 ljudkort vilket funkar klockrent. Den är liten, tyst, strömsnål och snabb för den storleken och prislappen som den har. Gillar att man har många anslutningsmöjligheter på den. Allt flyter på bra och filmer samt videoklipp laggar inte. Ibland kan den behöva någon sekund extra för att öppna en stor film, men sedan kör den bara på utan problem. Supernöjd med den! :)
Sida 1