Prisjakt

bistiens

Medlem sen 2015-12-31
3
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Arlo Pro 3 VMS4240P (2st)
Full Star 1
2.3
(15)
5 458 kr
b
bistiens
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Det följer med två väggfästen, ett magnetfäste och ett skruvfäste. Vill man använda magnetfäste eller skruvfäste till båda kamerorna så måste man köpa till två nya fästen då det bara säljs som tvåpack för runt 400 kr. Obegripligt hur man tänkt här? För övrigt nöjd än så länge.

Broil King Baron 340
Full Star 1
5
(2)
b
bistiens
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Känslan är att den är rejälare och har högre kvalité än Webers billigare Spirit modell som jag hade innan. Den rostade söner på två år, återstår att se om Baron klarar sig bättre! Broil King Baron har högre värme och ger ett bättre grillresultat än vad Weber Spirit gjorde. Ett plus för sidobrännaren som gör att man kan hålla koll på köttet samtidigt som man gör såsen eller kokar potatisen. Skönt att man får ställa gasolen dolt i skåpet. Storleken funkar bra för oss som är tre i familjen men är man fler kanske man ska fundera på modellen större. Mer än nöjd!

Hegel H90
Full Star 1
4.8
(5)
b
bistiens
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Gick från en Yamaha R-N 803D och förväntade mig ett lyft, men räknade inte med en SÅ stor skillnad! Allt är mycket bättre, tight väldefinierad bas, naturligt öppet och distinkt mellanregister och likaså diskant. Med Dynaudio Emit 20 har jag fått det jag letat efter, det mest kompromisslösa ljudet jag haft trots mycket dyrare anläggningar för över 100 tkr. Förstår nu alla som hyllar kombinationen Dynaudio och Hegel. Matchningen är verkligen viktig. Kanske det jag inte fått till riktigt tidigare!?