Prisjakt

entertheregistrationkey

Medlem sen 2006-09-01
71
Bidrag
22
Hjälpsamröster
Corsair RM1000X 1000W
Full Star 1
3.5
(4)
1 599 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Riktigt bra nätagg - tyst, kraftfullt och vettigt pris när det väl är på rea. Fick min för 1490kr. Enda negativa är att kablarna är lite väl styva och svårhanterliga så det lägger sig lite halvdant i caset. Däremot är t.ex 8 pin cpu riktigt lång så att man kan lägga den snyggt längsmed baksidan av chassit utan att den syns (evolv x).
Toffelshoppen
Usel
(2)
Utmärkt
2 år sedan
Supersmidig checkout och bra utbud! Snabb leverans står det på de flesta nuförtiden men det tog 24h från att jag beställde till att jag håller dem i hand, så här innan jul är det galet snabbt! Dessutom är paketet inslaget och redo att läggas under granen. Wow! ✌🎁
G.Skill Trident Z RGB LED DDR4 3600MHz 2x8GB (F4-3600C16D-16GTZR)
Full Star 1
3.8
(1)
1 478 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
"Klockrent" - Får upp mina till 3800MHz 16-16-17-32, 1.4V med riktigt tighta timings i övrigt. Har inte testat alltför mycket överklockning med dem än men ur en prestandasynpunkt är de riktigt bra. RGB synkas lätt med Asus Aura och de ser riktigt fina ut!
Headrush Gigboard
Full Star 1
3.5
(1)
5 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
Har sen tidigare en eleven rack, köpte den här för att vara mer portabel. Och vilken grej! Det är verjkigen en fantastisk multiefffekt - väldigt lätt att navigera runt i med den gigantiska touch-skärmen och lagom mängd knappar i övrigt. Den har riktigt bra ljud och effekter, inbyggd looper som ligger på en nivå över presets (man kan alltså byta preset och spela in en overdub). Tuner har väl de flesta idag men även den är lättåtkomlig och tydlig. Den här även en funktion som reducerar brus, passar mig perfekt då en av mina gitarrer genererar sjuka mängder brus - ingen match för den här att hantera! Enda negativa är att man inte kan utnyttja alla slots när man kör två parallella slingor för amp/Cab om man exempelvis vill lägga till två olika reverb. Men men, det finns ju en fx loop att använda för ena slingan så kan den andra köra inbyggda effekter för den andra.
Weber Genesis II E-410 GBS
Full Star 1
4.6
(5)
12 979 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Fantastisk grill, är så glad att jag valde en den större modellen (jämfört med 310) så att man får plats med mer mat på den. Kommer upp i 250-260 grader på ca 10 minuter och ger perfekta grillränder. Riktigt kul med gallerformationen som gör att man kan montera wokpannor, grytor och annat genom att ta ur en bit av gallret. Är vidare väldigt imponerad över hur jämn värmen på hela gallret ända ut i kanterna, riktigt stor skillnad från vår gamla där den blev för varm längst bak och iskall där fram, bra gjort Weber! Vi hade tidigare en Nordic Season som rostade sönder på två år, så det faktum att det är 10 års garanti på alla delar är riktigt bra. Paketet väger extremt mycket, vi fick ta ur en hel del grejer innan vi ens kunde lyfta ner paketet från bagageluckan. Monteringen gick snabbt och väldigt smidigt, tog kanske en timme för två personer.
Glue Smart Lock 2nd Gen
Full Star 1
3.1
(20)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Haft den i ett par veckor nu, har fungerat jättebra nu under några veckors tid. Vi kan släppa in hantverkare, städare och andra som behöver komma in när man är på jobbet med bara ett knapptryck, jätteskönt! Som andra skriver finns det dock inte någon kontroll hurvida låset faktiskt är låst. Om en av de som kommer in inte stänger dörren tillräckligt hårt kommer Glue lock att säga att dörren är låst när den egentligen inte är det. Detsamma hade hänt med en vanlig nyckel, men då hade personen märkt att den inte var låst. Med det sagt, ger man ut digitala nycklar till folk som får åtkomst till huset under en tid kan man helt enkelt be dem att känna en extra gång på dörren som om de hade haft en fysisk nyckel.
Korg Minilogue
Full Star 1
3.5
(1)
4 850 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
2 år sedan
För sitt pris är den här prylen helt fantastisk. Min första synth och har väl egentligen aldrig hållt på med den här typen av musikinstrument. Ändå är den rätt intuitiv och med bruksanvisningen som stöd förstår man mycket mer utan att behöva läsa på olika forum etc. Väldigt översiktlig eftersom det finns reglage för i princip varenda funktion, endast några få generella saker göms i menyerna. Kul att det finns två ocilatorer och dessutom en separat white noise, perfekt för att skapa ambienta ljud. Delayen kanske brusar en del, men den är perfekt om man gillar tape delay eller liknande. Enda negativa egentligen är väl att den inte låter så varmt och mysigt som Moog, men alltså... man kan få till väldigt mysiga ljud med den ändå! Haft den ungefär en vecka nu och är grymt nöjd.
Asus ROG Swift PG279Q
Full Star 1
3.7
(47)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
IPS, 165Hz, 1440p, g-sync, bra stativ och rörlighet, usb-hub... Vad mer kan man behöva? Har haft skärmen nu i tre månader efter att ha haft en 40" 4k monitor 60hz och en 24" 1080p 144hz spelskärm. Jag kände alltid att jag hade dålig sikt i spel som bf5 eller pubg med spelskärmen, men att 4k med 60hz inte går att spela FPS på. Jag kikade först lite på acer predator men tyckte designen var mycket bättre på denna - helt klart en smaksak då båda är likvärdiga. Det enda negativa jag kan känna är att det här börjat uppstå ljusläckor i frontpanelen nära hörnen, så vissa ytor nära hörnen upplevs ljusare än omgivningarna och det är säkert något som kommer bli värre med tiden av allt jag läst om. Det stör mig inte jättemycket men kan nog ses som ett minus.
Philips 65PUS7600
Full Star 1
3.3
(14)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
I skrivande stund har jag bara haft den i några timmar, uppdaterar senare... Vilken pjäs... stor skillnad från min gamla 55" och 47". 4k har jag som datorskärm 40" sedan tidigare men är ändå imponerad av hur bra det blir på en större skärm. Och Ambilight sen... wow... jag fick Hue-lampor i julklapp så val av tv blev rätt enkelt, #ljusnörd, ska sätta upp en lampa på vardera sida om tvn för att få lite extra ambilight. Netflix fungerar utmärkt i 4k och har hittills inte märkt något med ljudet som personerna under skriver om, otrolig bild även i standardinställningarna men ska ändå leta upp någon guide för att hitta optimerade inställningar. Första intrycken är som sagt väldigt bra. Smidigt tangentbord och gillar nytänkandet med fjärrkontrollen även om det till en början var rätt ovant att navigera med den. Saknar dock pekfunktion som andra tv-fjärrkontroller har. Återkommer om ljudet, men kommer ändå plugga in den i mitt 2.1 system senare. Tips föresten är att ladda ner nya drivrutiner, har inte gjort det än men deras release log verkar innehålla en del bugfixar, tips bara. Återkommer! *Uppdatering* Har nu haft den en månad ungefär och trivs fortfarande väldigt bra med den, har dessutom kopplat in mina Hue-lampor som fungerar väldigt bra i synergi med ambilight, även om jag upplever en liten fördröjning innan de byter till aktuell färg. Till min besvikelse har programvaran i TVn (Android) flera buggar fortfarande och ibland (kanske två gånger i veckan om den står på varje kväll) går det inte att göra vissa saker, som att komma åt youtube via chromecast eller använda tangentbordet på baksidan av fjärrkontrollen, därav sänker jag betyget med en stjärna tillfälligt (då de antagligen jobbar med att fixa detta). När man väl får sakerna att fungera är det fortfarande en magisk ljusshow framför en och jag kan fortfarande varmt rekommendera att köpa denna TV. Jag har nu även kopplat in ljudet i min 2.1 anläggning via optisk kabel och det känns nu som att sitta i en biograf, har aldrig haft något problem med ljudet utan det är en fröjd att lyssna på och nivåerna mellan applikationer, konsoler och media ligger på en ganska jämn nivå, inga problem på den punkten heller. Om du är ute efter en TV som levererar en otrolig upplevelse, och kan förbise några missar i programvaran rekommenderar jag den varmt. När allting fungerar är det en riktig upplevelse att se sina favoritserier och filmer till Ambilights ljusshow, allt som allt en mycket bra TV för priset.
*Redigerades 6 år sedan
Corsair Gaming K70 RGB Cherry MX Blue (Nordisk)
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Riktigt läckert tangentbord med kul programvara för att skapa egna profiler för ljus, mappning, macron och ja - typ det mesta! Rätt avancerad, men det betyder bara att det finns mycket att fördjupa sig i! Ge den lite tid så kommer du kunna göra stora förändringar. Har bytt från Steelseries 6Gv2 och valde MX Blue just för den "klickiga" känslan utan mycket motstånd hos tangenterna, se info om de olika här: http://deskthority.net/wiki/Cherry_MX Missar en stjärna pga att led-dioderna inte lyser upp vissa specialtecken på tangentbordet (raden över QWERTY) helt och hållet - känns som att det borde göra det med tanke på priset. Kvalitetsmässigt är det robust och det medföljande handledsstödet är fantastiskt skönt! Som helhet rekommenderar jag K70 till alla som vlll ha en mekanisk ljusshow till tangentbord utan kompromisser för prestanda. Just MX blue har lättklickade tangenter men är inget för dig som vill ha ett tyst tangentbord - välj då hellre mx brown eller red.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1