Kategorier
Prisjakt

mailingmaster

Medlem sen 2006-08-26
12
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Sony WH-1000XM3
3.8
(170)
2 390 kr
2 månader sedan
Antagligen den bästa brusreducerande hörluren för musik. Bredare ljudbild och marginellt renare ljud än förra versionen. Fortfarande överdriven mellanbas. Hörlurarna är känsliga för vindbrus. Ett udda problem uppstår under vildare bussturer utomlands, vibrationerna lurar brusreduceringen och ett pulserande lågfrekvent ljud uppstår. I likhet med föregående Sony modeller som jag också ägde är byggkvalité under kritik. Plasten är dålig och spricker förr eller senare. Här ligger Sony ljusår efter Sennheiser och Bose och därför kan jag inte motivera mer än en 2:a.
Bythjul
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan*
Däcken kom inom 5 arbetsdagar, leverans till dörren med DHL. Nöjd.
*Redigerades ett år sedan
Sennheiser CX 300-II Precision
3.6
(87)
288 kr
6 år sedan*
Överdriven ljus mellanregister och nasalt ljud som garanterar irritation. I den här prisklassen handlar det om kompromisser. Tyvärr blev balansen fel och hörlurarna sprutar höga frekvenser rakt in i örat. "S" ljuden blir störande på vissa låtar. Låter bättre vid låg ljudnivå. Jämförde med Nocs, Aircoustics (Vivanco), Philips och Sony i samma prisklass. Samtliga satsar på ett mjukare och mer lättlyssnat ljudupplevelse. Sony är som vanligt starka i den här prisklassen, men får sällan någon uppmärksamhet.
*Redigerades 6 år sedan
Lefflers Ljud & Bildupplevelser
Utmärkt
(266)
Utmärkt
12 år sedan*
Mycket snabb leverans och bra pris från en seriös butik.
*Redigerades 12 år sedan
Shure SE210
3.2
(9)
12 år sedan*
Shure SE210 är bra för den som önskar: 1. bra isolering 2. bra hållbarhet 3. OK mellanregister och bas 4. relativt låg distorsion Med andra ord så lämpar sig Shure SE210 till ljudböcker och kanske orgelmusik. Jag köpte mina Shure SE210 på Amazon.co.uk från IT King och det är definitivt inga rip-off´s. Ändå så rullar diskanten av ganska brant vid 6Khz vilket gör att Shure SE210 inte går att använda för musiklysning. PUNKT. Med all respekt för några tidigare recensenter måste jag fråga: Hur kan man rekommendera hörlurar som kostar över 1000:- och som saknar diskanten? Något är inte i sin ordning här och jag känner mig LURAD av Shure. Här är mitt förslag till er som inte håller med: 1. Kolla frekvenskurvan här: http://www.headphoneinfo.com/content/Shure-SE210-Headphones-Review/Performance.htm 2. Kolla era öron
*Redigerades 12 år sedan
Hembioconsult
Bra
(391)
Utmärkt
13 år sedan*
Jag och en vän till mig beställde varsin pioneer pdp-lx508d när de var till halva priset. Min betalning gick inte igenom, men det löste sig efter ett samtal. TV:n kom efter några dagar till butiken, jag betalade med mitt bankkort per telefon och fick fri körning. Känns underbart att köpa värdens bästa tv av en seriös säljare och till halva priset!
*Redigerades 13 år sedan
LG 42PG6000
4.3
(43)
13 år sedan*
Fantastisk design med en bildkvalitet som sviker. Jämfört med den senaste generationen från Panasonic har denna tv endast en fin design att erbjuda. För samma pengar får du en Panasonic med överlägsen svärta och en bild som är fri från ghosting. Dessutom har Panasonic en betydligt lägre nivå av den ofrånkomliga plasma-surret.
*Redigerades 13 år sedan
Samsung PS50P96FD
4.5
(28)
13 år sedan*
Har sett denna tv bredvid Panasonic PZ70 och båda hade bra bild. Signalen var en hd upplöst naturinspelning och jag tyckte att de små vågor som vinden blåste på vattenytan hade en periodvis ryckig karaktär på Panasonic-en. Samsung har fått kritik för sämre hantering av snabba rörelser. Det jag störs mest av är att man hör på olika håll att Samsung har problem med döda pixlarna. Stämer det så är det anledning nog att avstå köpet.
*Redigerades 13 år sedan
Sida 1