Prisjakt

blomsterfunkia

Medlem sen 2015-12-06
4
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Shopping4net
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Slapp och trög kundtjänst.Jag blev jättebesviken eftersom jag var tvungen att maila flera gånger och ingen kollade upp om min retur samt reklamation (i samma paket) hade kommit till dem. Jag fick till slut koppla in konsumentrådgivningen på min ort och skicka kopior på deras mailsvar till shopping4net. Då blev det fart på kundtjänsten. Dom hämtade paketet på postombudet och jag fick tillbaka mina pengar. Men trist att det ska behövas att man koppla in konsumentrådgivningen för att det ska hända något.
*Redigerades 4 år sedan
Torebrings
Usel
(37)
Bra
4 år sedan*
Mycket trevlig och hjälpsam kundtjänst som vill rätta till sina misstag. Det märks att dom värnar om sina kunder, för dom ringde till och med upp mig när det hade blivit missar från deras sida för andra gången.Till slut fick jag en vattenkokare utan skav och repor skickad till rätt adress. Slutet gott!
*Redigerades 4 år sedan
Cylinda K 1085 (Vit)
Full Star 1
1.5
(1)
2 795 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
*Bullrigt kylskåp. Mycket dov ton. "41 db" kan inte stämma. Passar i fikarummet i en bullrig industrilokal. *Invändig volym är bara 106 liter. Det står på Bygghemma, tretti, cdon mfl att invändig volym är 132 liter, men det stämmer inte. * Telefonkö på Cylinda kundservice är 2 timmar och även på Bygghemma, ca 2 timmar på vardagar. Det blir några samtal så räkna med att spendera ca 10-15 timmar i telefonkö. *Du måste vara tillgänglig dagtid på tisdagar. Cylindas "servicetekniker", (service?) (tekniker?) kan bara åka ut till ditt område på tisdagar. Du måste avboka allt viktigt du har bokat för den dagen. När han kommer dit säger han att han har ont i ryggen så att han inte kan flytta på kylskåpet. Han står och lyssnar (mäter inte) och säger att kylskåpet ska låta så. Han berättar också att studenter inte kan sova när de har detta kylskåp i sina studentrum. Men man kan inte reklamera pga ljudet. *Det tar tid innan man får lov att reklamera, men det går betydligt snabbare efter att du kopplat in konsumentverket och låter all kommunikation ske via email. Man kan reklamera det pga att felaktig invändig volym står i annonsen på Bygghemmas och de andra butikernas websidor. * Återbetalning sker på Julafton, eller en månad efter att du skickat tillbaka kylkåpet. God Jul!
*Redigerades 6 år sedan
Clas Ohlson
OK
(379)
Utmärkt
6 år sedan*
Jag beställde några varor som tyvärr visade sig vara defekta. Men betyget jag ger gäller en väl fungerande kundtjänst med snabbt svar via email och inget krångel med reklamation. Retursedel följde med ordern, så man behövde inte beställa den.
*Redigerades 6 år sedan