Prisjakt

matthu

Medlem sen 2006-08-19
30
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Bax Music
Bra
(161)
m
matthu
30 omdömen
UtmärktRedigerades 11 dagar sedan

Snabbt och bra packat som vanligt! Dessutom de lägsta priserna! Helnöjd! 😁

Apotea
Utmärkt
(500+)
m
matthu
30 omdömen
Utmärktett år sedan

Enkelt billigt och snabbt som vanligt!

Oxelo Mid 9
Full Star 1
1
(1)
m
matthu
30 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Mitt sämsta köp någonsin! Det står att sparkcykeln är lämplig för ungdomar mellan 9-14 år, vår dotter är 10 år och normalstor och får inte ens plats med bägge fötterna på den 31 cm korta fotplattan. Dessutom känns höjden på styret redan gör lågt! Är det ett skämt eller??

Granngården
Dålig
(500+)
m
matthu
30 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Beställde en Gardena Sileno, snabb leverans, inget att klaga på!

JBL Flip 5 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.3
(20)
949 kr
m
matthu
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Köp två! Fantastiskt ljud i den här lilla högtalaren, fyller upp hela rummet, bra balans i alla register. Dessutom enkel att använda. Rekommenderas starkt!

Webhallen
Utmärkt
(500+)
m
matthu
30 omdömen
Usel2 år sedan

Köpte en skrivare för en månad på Webhallen och fick några dagar senare besked om att den utgått. Antog att jag skulle återbetalas per automatik men icke, erhöll en länk i ett mail där man själv skulle göra en avbeställning, man fick aldrig någon bekräftelse på att den var gjord?? Ingen återbetalning kom, mailade kundtjänst som svarade efter tre dagar att pengarna återbetalas inom 1-5 dagar efter avbeställning, det hade då redan gått två veckor. Mailade kundtjänst igen och fick efter tre dagar beskedet att de inte hade mitt bankkonto nummer, (jag betalade med Swish) En månad har nu förflutit och ännu ingen återbetalning, det enda som återstår nu är en polisanmälan. Hur kan detta företag blivit utsett till årets onlinehandlare, det är obegripligt. En liknande händelse inträffade för något år sedan då jag handlade på Media Markt, inom några timmar kom en ursäkt att varan var slutsåld och pengar återbetalades innnan dagen var slut!

Bauhaus
Bra
(500+)
m
matthu
30 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Beställde en BOSCH GSR 10,8V LI2 från Bauhaus i god tid innan påsk då jag tillsammans med några vänner skulle lägga ett trädäck, tyvärr visade sig att chucken var ocentrerad så jag mailade Bauhaus support omgående för en returfraktsedel i hopp att hinna få en ny i tid. Detta var den 10 april. Men eftersom supporten (vilken inte förtjänas att kallas support) har ovanan att varken återkoppla eller svara på mail så hände inget förrän tre dagar efter påsk, då på initiativ från mig, skickades slutligen en returfraktsedel. Fick sedan aldrig något svar att min retur inkommit eller var under hantering som brukligt? Men igår, den 4 maj, efter nästan tre veckor tystnad mailade jag och fick dagen efter följande svar: ”Tack för din återkoppling. Då jag ser att varan har ankommit oss så kommer den sedan att skickas vidare för reparation. Då vi gärna ser att du ska kunna använda din vara som det är tänkt. När detta är gjort så kommer vi att skicka tillbaka varan till dig. Jag ber om att få återkomma till dig när jag vet mer hur det går för din vara och hoppas på din förståelse i detta. JAG BEKLAGAR DRÖJSMÅLET OCH DEN EVENTUELLA ORO SOM DU KÄNT. Önskar dig en trevlig dag. Med vänliga hälsningar Isabella" Kommentarer överflödiga... Trädäcket blev i alla fall lagt med ett gott resultat, med en snabbinkallad ersättningsskruvdragare från Maxi. .

Lenovo TAB 2 A10-70 ZA00 16GB
Full Star 1
3.6
(37)
m
matthu
30 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte den till dottern som har den till spel och film. Verkar funka hur bra som helst, bra batteri (räcker hela dagen), bra ljud och fin färgåtergivning med bra svärta och djup. Kvalitetsmässigt och estetiskt ger den också ett riktigt bra intryck. Kan inte annat än rekommendera den här surfplattan!