Prisjakt

MunkinFatt

Medlem sen 2015-11-10
6
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Devialet Phantom
Full Star 1
3.8
(1)
17 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Såg denna för första gången på Unbox Therapy på YT, och sen dess har den fastnat i mitt huvud. Jag letade upp vart jag kunde testa högtalaren, och tog en tripp till Audio Concept i Stockholm. Fick testa White, Silver och Gold. För mitt behov och min budget så var White helt perfekt. Ljud: Klart, fylligt och BASEN! När mar ser på dessa högtalare så tror man inte att de kan leverera ett så bra ljud, med tanke på storleken. OBS! Har endast kört med Spotify eller Tidal Pro (FLAC), och tro mig, det är skillnad. Många reviewers online har endast kört med BT och det är inte optimalt om du vill uppnå maximal upplevelse. Ljudet är perfekt för allt från Oliver Nelson till Swedish House Mafia. Du får med hela registret oavsett volym. Film finns det ingen heller att klaga på. Kör via APTV 4K och allt är helt magiskt. Ingen fördröjning, och kristallklart ljud. Kan rekommendera att testa med Blade Runner 2049, gåshud när effekterna drar igång. Design: Ja vart ska man börja? Ser ut som att den är tagen från en Marvel Film. Tjejen hemma var lite tveksam till en början, men nu gillar hon dem nästan mer än mig. När basen börjar jobba, då drar showen igång. Sidorna av högtalaren flexar och det ser helt fantastiskt ut. Slutsats: Vill du ha ett litet, smidigt men kraftfullt ljudsystem med topp kvalité? Då är Phantom serien rätt för dig. Glöm inte att köpa till Tidal, det är helt klart värt det. Tips: Om du är sugen på att testa och bor i närheten av Stockholm, ta en sväng förbi Audio Concept. Dem har varit otroligt hjälpsamma och hjälpte mig att hitta rätt system för mitt behov.
*Redigerades 3 månader sedan
Padelspecialisten
Bra
(4)
Utmärkt
3 månader sedan
Finns bara en sak att säga: Topp! Bra priser och grym service, varje gång. Tack för en grym shop :)
Babolat Viper Counter (2021)
Full Star 1
3.8
(1)
1 595 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 månader sedan
Otroligt bra känsla i detta racket. Gick från ett Viper Air som tyvärr blev för lätt och inte riktigt hade rätt vikt när man skulle kicka till bollen. Med Counter Viper får man en riktigt skön balans i kombo med lagom hård yta och kärna.
MediaMarkt
OK
(500+)
OK
3 månader sedan
Det tog 11 dagar att få hem en mobil som "finns i lager"... Noll uppdateringar och supporten hörde aldrig av sig. Har handlat från Media Markt tidigare utan problem, men blir nog aldrig igen efter denna upplevelse. Har inga problem med att vänta, men hör av er så man vet vad som händer!
Apple TV 4K 64GB
Full Star 1
4.3
(38)
1 887 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan
Helt underbar pryl! Får vilken TV som helst att kännas supersnabb och lyxig. Grymt utbud av filmer också med Apple Movies, speciellt i 4K.
Babolat Viper Air (2021)
Full Star 1
3.8
(1)
2 195 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan
Grymt! Efter lite tyngre racket tidigare så tar det lite tid att vänja sig vid det lättare vikten, men tack vara 16K så får man ändå ett otroligt tryck när det behövs. Samtidigt som man har otroligt bra kontroll framme vid när. Köpte via Padelspecialisten.com och fick det levererat superfort!
Pioneer HDJ-2000MK2
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
De absout bästa DJ lurarna jag använt. Spelat i 4 år med olika pioneer lurar (1000, 1500, 500, 2000mk1). Helt otroligt vilken kvalité, både material och ljud. Spelar ganska högt i mina och gjort det länge. Haft dem i 6 månader nu. Ganska saftigt pris men det är värt det!
*Redigerades 6 år sedan
Sony Bravia KDL-48W705C
Full Star 1
3.8
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan*
Komplett.se i mitt hjärta säger jag bara. Beställler TVn på fredag kväll och har den installerad hemma måndag eftermiddag! Det kallar jag snabb leverans. TVn är grym, för den lilla pengen presterar den väldigt bra. Har vänner med fetare/dyrare modeller från Sony och denna är minst lika bra, om inte snabbare. Testat analog TV (inte bäst men okey), Digital TV (grymt), Netflix och liknande (grymt), PS4 Film och spel (grymt). Snygga menyer, enkla att förstå. Ljudet bryr jag mig inte om då jag kör 5.1 ändå. Ingen 3D men saknar inte det alls. Bästa köpet på länge! Rekommenderas starkt
*Redigerades 6 år sedan