troy1818

Medlem sen 2006-08-09
49
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Synology DiskStation DS216j
4.3
(9)
ett år sedan*
Fattar inte varför den är så lååååånggggsam. Tar mig ca 10-15min att överföra 3gig till den fast jag har väldigt mycket utrymme kvar och allt är satt till 1Gb/s. Förstår att det kan bero på mycket annat än själva NASen men har sett att det är väldigt många som har problem med just detta. Ibland när man spelar upp filmer så hackar filmen. Verkar bero på format. Annars är den väldigt bra tycker jag.
*Redigerades ett år sedan
Moser 1871 ChromStyle Pro
4.5
(10)
1 480 kr
ett år sedan
Har väldigt svårt att tro att man kan få tag på något bättre än denna för 1500 spänn. Bästa jag haft
Fatboy Junior
1.8
(1)
1 199 kr
ett år sedan
Sikket j^*%## skit! Känns som en luftkudde. Väger 0kg vilket är bra i vissa situationer men definitivt inte när det kommer till känslan att sitta i den. Däremot har nog fatboy hittat ny ”fyllning” som gör marginalerna ännu lite bättre med högre vinst? Själva fodralet är väl ok och känns som bra kvalitet men helheten är katastrof. Man kan lika gärna köpa en pilatesboll och sitta på. * med reservation för att det är något jag inte fattar, såsom att tömma lite av innehållet eller liknande innan man ska sitta i dem.
Splatoon 2 (Switch)
3.7
(12)
517 kr
2 år sedan
Ok, köpte detta till min son bara för att upptäcka att man behöver betala månadsvis för att spela det (behövde man tydligen inte när det släpptes). 600kr är inte tillräckligt? Dra åt }#%
Super Mario Party (Switch)
3.6
(10)
528 kr
2 år sedan*
Roligt spel och trevlig med att spela många. Men varför inget stöd för PRO kontroller? Väldigt dåligt tycker jag. Ska man behöva köpa till 4 kontrollers för att kunna spela allt? Kommer ju kosta skjortan En annan sak, det är sjukt mycket dötid i spelet. Alltså saker man är tvungen att se och eviga dialoger att trycka förbi. Msn blir galen !
*Redigerades 2 år sedan
Super Mario Odyssey (Switch)
4.6
(33)
526 kr
2 år sedan
Som vanligt lyckas Nintendo med flaggskeppet
Nintendo Switch
4.2
(120)
3 499 kr
2 år sedan
Trevlig maskin, orkar dock inte med alltid rent prestandamässigt. Sjukt dyra spel tycker jag.
Das Keyboard 4 Professional Cherry MX Brown (Nordisk)
3.8
(5)
1 590 kr
2 år sedan*
Bästa keyboard jag någonsin ägt, kommer förmodligen ha detta tills det går sönder eller tills jag dör.
*Redigerades 2 år sedan
Kirby Star Allies (Switch)
2.7
(5)
525 kr
2 år sedan
Jag är över 5 år gammal och betyget utgår från min ålder. Detta är ett av de mest välgjorda, gulligaste, förvirrande och tråkigaste spel jag någonsin spelat. Det är så fruktansvärt tråkigt så att bara tanken på att spela gör mig illamående. Ett plattformsspel där man hela tiden kan ”flyga”, jag menar vad är det för vits med det. Man kan lika gärna ta bort hela miljön och ersätta med tomrum. Precis som ett shoot ’em up, men i den spel genren har man andra spel mekanismer som gör det intressant att spela. Kirby är inte utmanade alls och man kan nästan spela samtidigt som man gör något annat och ändå lyckas ganska bra. På plus sidan så är grafiken väldigt bra och de har lyckats med musiken och ljudeffekter. För en 5 åring så är spelet helt ok och underhållande.
Samsung UE55JS8005
4.1
(29)
4 år sedan*
Har haft den nu någon månad. Ser inte TV på den men har provat lite med usb sticka och kollat lite film. För priset är jag väldigt nöjd. Den är lite buggig hit och dit och nydligen slutade power knappen på extra kontrollen att fungera.... Men tycker ändå om den. Allt är ju datorer idag och vi vet hur bra datorer funkar. En bra funktion är att man kan lägga in subtitles direkt på usb stickan och spela upp dem på tv. Där finns t.o.m en sync funktion :) Bilden är bra, men har sätt väldigt konstiga eftersläpningar och hackande ibland, men jag tror det är innehållet på usb stickan som är skuld till detta och inte tv som sådan. Edit: har nu haft den något år. Fy vad buggig den har blivit, därmed drar jag ber betyget med 2 stjärnor. Tar lång tid att starta, allmänt seg och om man startar en app ”snabbt” efter uppstart så säger den att man one har något uppkoppling vilket inte stämmer, så man måste starta om TV igen. De flesta appar crashar lite titt som tätt men osäker på vems fel detta är. Tycker i alla fall att den blivit sämre med tiden.
*Redigerades 2 år sedan
Sida 2