Prisjakt

mammuten

Medlem sen 2006-07-31
17
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Gymgrossisten
OK
(500+)
Usel
ett år sedan
Att göra en reklamvideo där personer skriker och det gäller att absolut maxa alla ljud som förekommer, det är riktigt dålig stil och verkar vara ett desperat försök att få tittarens uppmärksamhet, men på många personer så har det tyvärr enbart negativ effekt. Kommer aldrig köpa någon produkt från er igen.
Buildor.se
OK
(500+)
Bra
4 år sedan*
Hade fått fullt betyg om det står på AVIn att det var från "Buildor" och inte från "Onninen AB".
*Redigerades 4 år sedan
Candy CDCF 6S (Rostfri)
Full Star 1
2.8
(6)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Tallrikarna passar inte i maskinen. Mina tallrikar har en diameter på 27 cm, något som tex väldigt många IKEA-tallrikar har. Maskinen är ju så stor så man tror att det ska få plats i den men det gör det inte. Mät era tallrikar innan köp!
*Redigerades 6 år sedan
Acer H6510BD
Full Star 1
3
(11)
8 390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Den fungerar riktigt bra. Har bild på cirka 3 meter diagonalt. Kör upp bilden direkt på en vit vägg och det fungerar perfekt. Om man tycker att fläkten låter mycket så går det att ställa in eco-läge som sänker fläkten + att lampan tydligen ska hålla längre. Bilden blir inte riktigt lika bra men ibland märker man knappt av det, själv kör jag alltid i det läget.
*Redigerades 7 år sedan
Multibrackets M Universal Projector Ceiling/Wallmount III
Full Star 1
2.5
(3)
333 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Kanske fick jag en måndags exemplar. Trots brickor så satt skruvar löst, det gick inte att skruva in dom hela vägen så det vart "rangligt". Själva röret som sitter i plattan man skruvar in i väggen gick dock att skruva in för långt så att röret tog emot väggen, så plattan kunde inte sitta helt plant. Vingmuttrarna som skulle användas för att låsa fast projektorn i ett läge kunde inte hålla kvar den i det läge man satt den i. Det blev att skicka tillbaka skräpet.
*Redigerades 7 år sedan
Centurion RDE125
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Den funkar oväntat bra. Eftersom man är för lat för att städa så gör den ett helt OK jobb och får med sig det mesta. Det finns dock ett par minus: - Mattor klarar den inte så bra, varken tjockare mattor eller tunnare. - Behållaren fylls rätt snabbt. - Skulle kunna vara lite lägre så att den inte fastnade och kom under fler saker i hemmet. - Lite tyngre "smuts" som mindre stenar och större saker som tex blad klarar den oftast inte av att suga upp. Men om man vill ha en billig robotdammsugare så är detta ett bra köp.
*Redigerades 7 år sedan
SoffaDirekt
Dålig
(7)
Utmärkt
7 år sedan*
Snabb frakt, bra kvalitet och extremt prisvärt!
*Redigerades 7 år sedan
Xiaomi Redmi 1S
Full Star 1
3.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Det här är en fantastiskt bra lågpris-mobil som ändå har bra hårdvara. Den är snabb, har bra kamera, skärmen är utmärkt, den klarar mer avancerade spel... Jag är helt nöjd. Det finns enbart 2 saker som jag stör mig på och en av dom går att fixa till: Det finns endast 2 problem med den: * De 3 knapparna under skärmen lyser inte. * Original versionen av Android innehåller massa kinesiskt "skrot" och saker man inte vet vad det är. Men det går att installera CynogenMod på denna mobil vilket gör den helt perfekt. Tveka inte att köpa den här mobilen, jämfört med andra många mobiler så är den extremt prisvärd! Speciellt om man köper den från utlandet så man slipper de Svenska priserna.
*Redigerades 7 år sedan
Microsoft Windows 8.1 Sve (64-bit OEM)
Full Star 1
3.2
(21)
389 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Vad har dom gjort!?! Hur i hela h*lv*t* har dom tänkt? Metro? Seriöst? Det här är absolut det sämsta OS som Microsoft någonsin producerat och då har jag kört varje Windows-version ända från Windows 3.11. Sen tar dom bort startknappen och sätter dit "Hot corners"... Tror dom min PC är en tablet eller vad är det frågan om? Jag skulle ALDRIG rekommendera Windows 8 till någon!
*Redigerades 8 år sedan
Koss KE29
Full Star 1
2.4
(11)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
9 år sedan*
Nej, jag tycker ljudet i dessa var bra mycket sämre än dessa som kostade mig 18 kr inkl frakt! http://dx.com/p/in-ear-stereo-earbuds-3-5mm-metallic-orange-4319?r=28101199 Jag fattar verkligen inte vad som är grejen. Basen är mycket dålig, de som kostade mig ynka 18 kr är så otroligt mycket bättre, dessutom sitter de kvar i örat till skillnad mot Koss-lurarna.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1