Prisjakt

Butchek

Medlem sen 2015-10-04
52
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Mio
Dålig
(195)
B
Butchek
52 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Har fina möbler och personalen i butikerna är trevliga och hjälpsamma. MEN det räcker inte. Har beställt av dem två gånger och båda gångerna blir det huvudvärk. Första gången åker jag får att hämta upp varar. Då har bara en del av order kommit och de vet inte när resten kommer. Fick ringa varje dag tills att den kom och då fixa fram en bil för att hämta. Andra gången blev det värre. Går in 2 månader (!) innan jag och tjejen ska flytta in, beställer en matgrupp som är på kampanj. TVÅ dagar senare får jag sms om försening på 4 veckor. sedan blir det 2 veckor till, för att till slut komma ett sms på ytterligare 4 veckor. Så 11 veckors försening + de två månaderna vi beställd i förväg... nästan 5 månader alltså. De skyller på leverantörer men de verkar ju inte ha någon form av prognos till dem. Bytte ut stolarna och då fick jag dem för samma pris, samt utkörning till dörren som plåster på såren efter några arga mail. Men mitt förtroende för dem är borta. Blir att köpa i butik isåfall...

South Park: The Fractured but Whole (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4.5
(2)
172 kr
B
Butchek
52 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Otroligt kul! Känns som ett avsnitt och jag skrattade högt många gånger. Spårat som bara den och jag spelade ut det på några dagar. Avslappnat och kul, känns värt att göra alla uppdrag, även när man bara ska samla på sig saker. Fight-mode och superhjälte-varianten på RPG är bättre än stick of truth, men storyn är lite svagare. Fortfarande bra men inte lika spårad och rolig som i det första spelet. Lätt värt att köpa och spela igenom.

South Park: The Stick of Truth (Xbox 360)
Full Star 1
4
(2)
145 kr
B
Butchek
52 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fantastiskt! Köpte the fractured but whole till Xbox one och fick mad detta. Spelade ut båda på några dagar, så underhållande var det. Spårat, riktigt spårat. Skrattade högt många gånger. Mycket referenser till serien och det känns verkligen som ett långt avsnitt, lika rolig/konstig story. Kan varmt rekommenderas. Storyn är roligare i detta spel än i 2an, men skulle säga att gameplay (speciellt i fightmode) och RPG-delen är roligare i 2an. Roliga uppdrag, även sidouppdragen, man gjorde alla och de kändes värda för att de var så kul! Köp om du gillar south park eller om du bara vill köpa ett spårat roligt spel.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
B
Butchek
52 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Tycker webbhallen är bra. Stort utbud, bra priser, snabba leveranser och trevlig support. Webbhallen på Sveavägen är dock rätt stela :) erbjuder bra betalningsmetoder.

Nintendo Classic Mini SNES 2017 512MB
Full Star 1
4.4
(33)
5 199 kr
B
Butchek
52 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Riktigt skoj! 2 kontroller är ett stort +! Men som sagt korta sladdar men förlängningar går ju att köpa. Jag och tjejen tycker dock att det är rätt mysigt att sitta nära tv:n (på golvet eller på stolar), precis som på gamla goda tiden. Bara att koppla in USB i tv och köra! Liten och smidig, så tar ingen plats. 30 spel är väl ok, jag och tjejen köpte mest för 3-6 spel som vi känner igen, det räcker. Är inte tänkt att ha till hardcore-gameing! Spelar mest för skojs skull. Vill man ha fler går det väl säkert att mecka till som det går med NES mini eller så skaffat man en rasberry pi med emulator och smackar in alla Nintendo-spel som typ funnits :)

NHL 18 (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4
(1)
249 kr
B
Butchek
52 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Inte mycket nytt men det är fortfarande lika bra som 17. Snyggare och lite bättre menyer. Nya cut scenes och bra med möjligheten att hoppa över saker. Riktigt roligt med NHL Threes, lite skojigt spelläge där man kan latja med kompisarna. Be a pro är väl rätt samma men gillar franchise mode, man kan antingen starta som lag 31 (vegas) eller som ett egetskapt 32a. Du får göra egna logos, tröjor och arena. Expansions-draften är rolig där man får tänka till lite med lagbygget, kan inte bara ta alla bästa för då går moralen ner för dem som hamnar i 3e-4e-kedjan. Gamla lags logos finns så man kan ”återskapa” de gamla lagen. Fortfarande poke-fest i försvaret, kan bli frustrerande att det blir för enkelt att bryta. Skotten kan gå in lätt från blå men att spela smart med crosspass och direktskott kan vara omöjligt då målvakten tar allt ibland. Så det lönar sig mest att åka in och skjuta från blå. Men överlag bra spel och värt att handla. Enda som retar mig är att EA inte har några konkurrenter och därmed kan släppa rätt ”samma” spel för 500kr varje år. Ibland är det små buggar (som att backarna pratar in i sargen vid tekningar) som man tycker de borde fixa. Andra spelbolag jobbar med spel i 2-3 år och kostar 500-Ish, NHL släpps varje år med få förändringar för samma peng. Men jag älskar NHL så kommer köpa och spela, för det är ändå bra :)

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4.7
(3)
152 kr
B
Butchek
52 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Många roliga timmar med detta spel! Spelade division innan och detta är på många sätt roligare! Fienderna kräver inte 200 kulor för att dö, men samtidigt är du också mer sårbar, vilket gör att man får vara mer försiktig och planera sina attacker bättre. Man känner sig verkligen ball när man synkar skott med sin kompis, smyger och tar ut fienderna och dödar 15 pers utan att bli uppräckt. Men det är minst lika kul när det går åt skogen och man får improvisera. Det är kul att ta det lugnt och spana av hela området, snacka ihop sig hur man ska göra och sen försöka följa sin plan. Uppdragen är varierande och det är inte svårt att förstå sig på upplägget. Ljudet är fantastiskt, speciellt när man knäpper en fiende med sniper och ljuddämpare! Spelet är vackert och det finns mycket att göra! Inga loot på samma sätt som division, vilket faktiskt är ok. Man jobbar mer med att hitta cases men man klarar sig rätt fint med de vapen man får från start. Helt klart värt att testa! Att spela med kompisar är otroligt kul då allt kan hända! Ibland kan vissa uppdrag (speciellt vissa sidouppdrag där man ska hålla en position) vara lite svår om man bara är två. Har också stött på några bugar men inget farligt.

Watch Dogs 2 (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
4.3
(3)
69 kr
B
Butchek
52 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Underhållande spel. Kul spel att spela själv, gillar att klura ut sin egen strategi för hur man tar sig an uppdragen. Antingen planera väl och smyga sig igenom allt, eller dra fram vapnet och skjuta allt som rör sig. Spelet ser riktigt bra ut och det finns mycket att göra. Hacking-momenten är helt ok, gillar pusslen även om de är enformiga. Klart värt spel för några hundringar. Ska spela första spelet nu också.

Tom Clancy's The Division (Xbox One | Series X/S)
Full Star 1
3.8
(5)
69 kr
B
Butchek
52 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

blev överraskad över hur roligt detta spel var efter att läst andras omdömen (som var väldigt blandat). Spelade mycket destiny och jag tycker the division slår det på många punkter. Det är mer utmanande, du får verkligen kriga på vissa uppdrag för att klara det. motståndarna är smartare. Jag gillar verkligen cover-and-shoot-upplägget, det känns realistiskt. man märker skillnaden på att få bättre vapen, vilket uppmuntrar till att öppna varenda låda och ta alla loot. Lite tråkigt med crafting att det sällan blir någon bra uppgradering från de vapen man redan har. Trots nedgraderingen av grafiken (som alla klagat på) så är det väldigt snyggt och väldigt detaljerat. fysiken är fantastisk, testa bara att skjuta sönder en bil, rutorna och karossen behåller skotten, däcken punkteras och det känns verkligt. ljudet är också riktigt nice, spelar med headset och när man kör med ljuddämpare så får man ett riktigt nice ljudl. Storyn är ok och dess story-uppdrag är rätt roligt. Detta spel kan dock vara lite frustrerande ibland när det blir för svårt, likaså när man skall ta sig till ett ställa och råka springa förbi en encounter eller side mission och aktiverar det. Ett stort plus är (till skillnad från destiny) är att det finns riktigt mycket att göra (och som också är kul) redan från början. Man får en map packad med uppdrag, sidouppdrag osv så det känns som att det finns en hel del att sätta tänderna i. sidouppdrag och encounters kan dock vara lite enformigt.

Gameday.se
Dålig
(71)
B
Butchek
52 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Grym butik för dig som är fan av NHL (och andra ligor såklart). Brett utbud med mycket prylar för alla lag och "riktiga" produkter från ligorna. Kul med tröjor med andra än bara svenska spelare också. Har bra priser för att vara NHL-prylar, billigare än NHL:s egna shop. Erbjuder snabb leverans, bra betalningsmetoder. Sidan är lätt att förstå sig på och hjälper dig att hitta det du ska. De har fina reor ibland också!