ekvatol

Medlem sen 2006-07-30
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Donalds Foto
0
Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Beställde ett begagnat objektiv som levererades snabbt, effektivt och, i mitt tycke, till ett bra pris. Beskrivningen av objektivet stämde väl överens med det som levererats. Hemsidan är kanske inte den modernaste eller mest lättnavigerade om man tittar på mobilen. Även om transporten gick snabbt så hade jag önskat att det fanns andra fraktalternativ (eller möjligheten att välja utlämningsställe) då DHL blir en rejäl omväg för min del. Sammanfattningsvis mycket nöjd.

Samsung BD-H6500
Full Star 1
2.9
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Helt ok blu ray med bra och lättnavigerat gränssnitt. Bra bild och ljud också. Enkel att koppla upp till nätet och Netflix och Viaplay fungerar bra (även om gränssnittet på apparna inte är optimalt enligt min mening). Appbutiken har väl dessvärre inte mycket annat vettigt innehåll, men det är väl inte Samsungs fel (hallå HBO!). Får inte själv bestämma helt och fullt vilka appar som man vill lägga på startsidan. Det som drar ner betyget är tveksam touchpanel på ovansidan (hade underlättat om det var någon form av belysning på symbolerna). Det som är ännu sämre är möjligheterna att koppla ihop med smartphone och exempelvis använda som fjärrkontroll. Jämför exempelvis med Sony förstärkare där man verkligen har fått till det. Trodde i min enfald att Samsung kunde de här grejerna att "sy ihop" olika elektronikprylar med varandra, men nej. Apparna som finns tillgängliga för smartphones verkar bara funka till Samsungs tv-apparater. Inser att blu ray inte är det hetaste år 2014, men den här delen är så dålig och amatörmässig.

SanDisk Eye-Fi SDHC Class 4 8GB
Full Star 1
3.1
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 år sedan

Helt klart en spännande produkt. Har precis fått igång det hela och tagit lite testfoto med Nikon J1 och det funkar! Kameran skickar numera över bilderna trådlöst till iPhonen och PC:n/Mac (samt till Eye-Fi:s server där det ligger 7 dagar för beskådande, finns även en back-up tjänst för 50 dollars/år för obegränsad antal bilder som verkar vara intressant). För en annan är det guld värt att kortet skickar över bilderna automatiskt och trådlöst. Lite mer tur än skicklighet för att få igång det hela då medföljande manual inte var så värst utförlig hur man ska koppla ihop kort med dator och med iPhone, men det fanns utförligare på deras hemsida. Ett annat minus är att när jag först provade att aktivera kortet på Macen så fungerade det inte, men med PC:n var det inga problem. Däremot hittar Eye-Fi och Mac varandra nu efter aktivering. Har inte hunnit med att testa med video, men det ska tydligen fungera.

Microsoft Sidewinder X4 Keyboard (Nordisk)
Full Star 1
3.9
(83)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Klart prisvärt tangentbord för spel, men inget vidare om man har författarambitioner. Svårt att hitta rätt tangent när man försöker skriva, men det är kanske mest en vanesak. Gillar den behagligt röda bakgrundsbelysningen. Handlovsstödet (eller vad det ska vara?) gör varken från eller till.