Prisjakt

Sintei

Medlem sen 2006-07-29
8
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Högtalarbutiken
OK
(13)
Utmärkt
3 år sedan
Ringde butiken och hörde om de hade den produkten jag ville ha och om den kunde levereras innan jul. Det var inte garanterat men jag lade beställningen ändå. 2 minuter senare ringer ägaren upp mig och säger att han nu såg var jag bodde och att han hade vägarna förbi min stad om jag ville ha leverans direkt. Nu hade jag ju tur, men det är service!
Habo Hobby
Usel
(2)
Usel
4 år sedan*
Beställning utförd och allt skulle finnas på lager. Efter 2 veckor utan att jag fått något skickar jag email och frågar. Svaret tillbaka dröjer 5 dagar där de menar på att jag inte swischat pengar. Dock har jag inte fått en faktura så det kunde jag ju inte gjort. Dålig service rent ut sagt.
*Redigerades 4 år sedan
m.nu
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Som alla andra skriver, detta företag skickar sakerna direkt. När posten gör sitt jobb (vilket den alltid gjort i mina köp hos mätteknik) så har varorna levererats dagen efter. Känns nästan som att det sitter en person på mätteknik och väntar på att få springa till posten! - Snabb leverans De gånger jag skickat email till deras kundtjänst har de svarats på snabbt. - Utmärkt service Om produkt gått sönder under garantitiden har de skickat ny produkt med fraktsedel för att skicka tillbaka den defekta produkten. - Perfekt skadehantering.
*Redigerades 7 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Utmärkt
13 år sedan*
Jag beställde en vara som precis blivit lagerförd efter en tids frånvaro. Det tog 2 dagar att packa varorna. Bekräftelsemailet att sakerna har blivit postade dök upp utan kolliID. Men varorna dök upp 3e dagen. Beställde via faktura eftersom man läst skräckscenarion här. Men de var alltså obefogade för mig denna gången :)
*Redigerades 13 år sedan
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Bra
13 år sedan*
EDIT: Efter att ha varit i kontakt med deras kundtjänst har jag höjt antalet stjärnor till 7st. Anledning är helt enkelt det bemötande samt vänliga svar (samt anledning till försening) jag fick. -------------------- De innehar en stor reklamspot med leverans nästa dag (till hämtbutik) på deras hemsida om beställning görs innan 17:00. Detta skall tas med en portion salt, som så många andra skriver. Min beställning gjordes innan 17:00. Plockningen började kl 21:55 och avslutades dagen därpå 9:55 (1st moderkort samt kylpasta!). Därav kunde inte försändelsen skickas för att hålla reklamens budskap. Ej bra då det är därför man (jag) beställer (beställde) hos dem och ej någon annan. Sammanfattning/motivering: Enkel beställning med inga krusiduller. Mitt krav var snabb leverans som de ej uppfyllde. Alltså 1 stjärna.
*Redigerades 13 år sedan
Sony Ericsson G900
Full Star 1
2.9
(72)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
13 år sedan*
Köpte G900 dagen den kom ut och det enda som man är besviken på är kameran. Långsam och svårt att ta bra bilder. Eftersom det är en UIQ så kan man fixa till menyerna precis som man vill mha andra program. Detta är nästan ett måste då snabbknappar som wlan och bluetooth borde ligga framme hela tiden och gör inte det nu. Snabbheten är det inget fel på. Som vilken dator som helst sätter man igång alla program man använder och har dem sedan i minnet. 160Mb räcker LÅNGT. Jag har även ett 8Gb M2 minne från sandisk. TomTom, musik samt filmer får plats :) Batteritiden är bra och man behöver inte ladda den stup i kvarten. Den är lite plastig i utförandet men det är inget som stör. Skärmen är lagom känslig och jag använder knappt pennan. Priset är lågt för en sådan här mobil!
*Redigerades 13 år sedan