Prisjakt

Placebos

Medlem sen 2015-09-28
6
Bidrag
9
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
P
Placebos
6 omdömen
UtmärktRedigerades 9 månader sedan

Bra med information om leveranstid, jag fick ett mail med vad som skulle ske steg för steg innan varan ens skickats. Jag fick sen varan en dag innan förväntad leveranstid.

React Motionscykel V2
Full Star 1
1
(1)
999 kr
P
Placebos
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Den här motionscykeln är skräp. Den är inte gjord för en vuxen person även om det står att maxvikt är 120 kg. Dimensionerna i övrigt är för max en nioåring. Det exemplar jag köpte var också omöjligt att använda då trampmotsråndet var olika på vänster och höger sida. Hemfint där jag köpte varan vägrade också göra en retur. Undvik både varan och butik!

Hemfint
Dålig
(500+)
P
Placebos
6 omdömen
Uselett år sedan

UNDVIK DETTA FÖRETAG! Jag köpte en motionscykel som var trasig inuti vid leverans vilket gav att ena sidan hade mer motstånd än den andra. Hemfint krävde bl.a. lagvidrigt att jag skulle skicka in en film som visade detta annars så kunde jag inte reklamera varan. Deras kundservice är inkompetent och omöjliga att få tag på. De har hundratals anmälningar hos ARN ang. liknande problem som jag haft.

Happy Angler
Dålig
(17)
P
Placebos
6 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Jag har bara bra erfarenhet av Happy Angler. Visst det kan ta lite mer tid att få sakerna än från vissa andra butiker men det beror väl på att de skickar från lager i Finland medan de flesta stora webbutiker i Sverige har lager i Sverige. Bra priser och bra grejer. Jag beställde ett haspelspö som tappade den keramiska delen på toppöglan efter ett par turer. De ersatte mig för spöt genom att ge mig en rabattkod på vad spöt kostade. Fantastiskt snabb och generös service. Jag kommer handla mer ggr hos dem.

Broadlink RM PRO+
Full Star 1
5
(1)
479 kr
P
Placebos
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Köpte denna för att styra ett tiotal lampor via 433 mhz och TV via ir. I min setup så styr jag allt via openhab2 och google home mini så jag har allt röststyrt. Funkar klockrent för den billiga penning jag lagt ut på det hela. Det är en hel del manuellt trixande med openhab2 och att få ut rf-koder i rätt format och så men det är väldigt tillfredställande när man får det att fungera :)