Prisjakt

BobDeluxe

Medlem sen 2006-07-29
7
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Reolink RLC-820A
Full Star 1
4
(3)
1 190 kr
B
BobDeluxe
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Funkar utmärkt, ägt en i ett år, ska beställa 3 till nu

AEG-Powertools BSS 12C LI-202C (2x2,0Ah)
Full Star 1
3
(2)
B
BobDeluxe
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Väldigt smidig slagskruvdragare med tanke på momentet och varvtalet, perfekt att använda som förborr-maskin och för tyngre skruvjobb. Notera att detta är en slagskruvdragare, som alltså slår med upp till 115 Nm i rotationsriktiningen när motståndet ökar, och det låter en hel del när det slår. Tidigare recencent har helt enkelt köpt fel typ av maskin och skulle köpt en vanlig skruvdragare, t.ex. AEG BS 12C, inte BSS 12C. Ingen chuck, så borrarna ska vara i bits-format, smidigt tycker jag men de är lite mindre vanliga. Vore trevligt om den var tystare när den slår.

SplitFish Gameware Dual SFX Frag Pro (PS3)
Full Star 1
1.1
(12)
B
BobDeluxe
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

laggar och hoppar, otroligt dålig.

Sony Bravia KDL-40V5500
Full Star 1
4.3
(12)
B
BobDeluxe
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Eftersom det är en Sony så är bilden i riktigt bra kvalitet. Ser mest analog comhem-tv och jag förväntade mig inte så här bra bild faktiskt. PS3 och filmer via HDMI ser självklart riktigt bra ut. Har inte testat marksänd digitaltv. Har inte noterat någon backlight bleeding, vilket brukar vara Sonys största problem. Menyerna är väldigt bra(samma som PS3). När man startar tvn första gången får man välja om den ska köra med butiks-inställningar eller hemma-inställningar. Hemma-inställningarna är korrekta och behöver knappt ändras, gjorde THX-testet som medföljer många dvd-filmer och det mesta satt rätt direkt. Länge sedan jag var såhär nöjd med en produkt. Det enda jag kan kommentera är att HDMI-CEC funkar tillsammans med min PS3a men inte med min Sony RDR-HDX870, vilket det ska göra, kan dock vara RDR'n som spökar. Ger aldrig 10 i betyg, och inte heller denna gång, för bättre kan det alltid bli, men jag saknar inte 100Hz eller LED. Riktigt prisvärd tv, där Sony satsat på det som är viktigt och skippat saker som bara gör tv'n dyr.

Need for Speed: Undercover (PS3)
Full Star 1
3.2
(10)
B
BobDeluxe
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Kul NFS som mest påminner om de gamla klassiska NFS 3 och NFS 4 fast med en story tillagd. Bra fart och körkänsla, dock väldigt buggigt och ganska laggigt till och från. Bra spel om man bara vill köra av sig, dock lite väl enkelt, man klarar de flesta uppdragen på första försöket.