Kategorier
Prisjakt

Unregistereda1c0d810

248
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Seagate Expansion Desktop Drive V2 USB 3.0 2TB
2.8
(12)
6 år sedan*
.... började bra. Men efter en månad la den av. Höll på att föra över en större mängd data. Efter drygt 600gb så slutade den. Datorn hittar disken men så fort man ska klicka in sig hänger sig skiten. I hdtune får jag fram ett gäng skadade kluster. GRATTIS! Disken är färdig för tippen!
*Redigerades 6 år sedan
Cooler Master Seidon 120V
3.6
(4)
495 kr
7 år sedan*
Ett system som fungerar bra. Hade det till min i5 2500k klockad till 4,2GHz. Kom upp i 55c som högst med detta. Ända tråkiga är att pump låter lite illa :/ + Lätt att montera + Bra manual + Bra prestanda mot kostnaden - Pumpen, låter lite illa - lite styva slangar
*Redigerades 7 år sedan
Pioneer VSX-820
3.6
(6)
9 år sedan*
Nu när man lärt sig hur förstärkaren fungerar. Så kan jag ge den en 9a, det som saknas är wifi möjligheter. Hade varit så nice att streama musiken direkt från datorn eller andra enheter rakt in i stärkaren. Men men, man kan ju inte få allt här i världen ;) Bra ljud, många valmöjligheter och många ingångar. Kör min dator och tvixen via HDMI och där ett tag hade jag digitalboxen via stereon. Allt fungerade hur smidigt som helst inga problem med delay på ljudet eller synkningen. Bra köp! Helt klart värd sina pengar.
*Redigerades 8 år sedan
Garmin Echo 200
3.5
(1)
1 295 kr
8 år sedan*
Med tanke på priset så får man mycket. Ekolodet har real-tidsfönster vilket gör det rätt så lämpligt för veritikalfiske. Sen att du kan ställa konen på 60 eller 120 grader gör det ännu bättre för vertikal. Har nu kört med detta lod vid ett par fiskepass och är mycket nöjd. Enkla menyer, lagom stor enhet. Tycker tyvärr att givarfästet är lite klumpigt :/
*Redigerades 8 år sedan
Ace of Sweden Edge GX500
3.7
(2)
8 år sedan*
Visst, detta är en mus som passar det vardagliga bruket. Ska du spela spel som kräver att du ska ändra DPI lite titt som tätt tycker jag att man skulle satsa på en EDGE 3200 istället. DÅ har du möjlighet att hoppa upp och ner utan att behöva klicka 2300 gånger på DPI knappen. Annars är musen helt okej.
*Redigerades 8 år sedan
TViX HD M-6500A
4.3
(168)
8 år sedan*
En av dom bättre media centrarna som finns på marknaden. Men den saknar lite saker. Buggar en del.... Bänglig att ställa in WiFi dålig netshare funktion. Musik funktionen är bedrövlig. Film, det är vad den är ok till. Där saknar man spolningsfunktionen. Inte så roligt att spola i x32 hastighet. Tar 5 min att spola fram en timme. Hade varit bättre med några knapptryck så man spolade 1 min åt gången i alla fall. Eller att man kunde hoppa 10 min.
*Redigerades 8 år sedan
Diablo III (PC)
2.8
(75)
123 kr
8 år sedan*
Spelet är väl sådär, lite tråkigt att storyn suger och det är för enkelt. Bara hack n slash! Man behöver inte någon kunskap om charsen utan skillsen stoppas ut av sig själv. Jävligt tråkigt :/ Roligt att dom gjort att man måste skilla sig själv till att crafta osv. Det är ju i alla fall lite värt. Grafiken kunde varit lite råare. Lite för snällt om jag får säga mitt.... saknad D2 känslan!
*Redigerades 8 år sedan
Washburn EAX500
3.5
(1)
9 år sedan*
Bra gura för inte allt för många tusen. Bra mickar, skön att spela på.
*Redigerades 9 år sedan
Dynavoice Challenger M-65
4.5
(159)
9 995 kr
13 år sedan*
Har nu ägt två uppsättningar, och jag måste säga att jag är imponerad av ljudet för dom få kr som dessa högtalare kostar. Det är rätt tamt ljud vid låg volume. Men då man drar på så stiger dom upp i klass. Vid låg volume låter doms om vilka högtalare som helst, men då du krämar på lite så låter dom helt plötsligt som högtalare för flera tusen mer. Basen blir sladdrig vid väldigt riktigt hög volume. Annars är basen jävligt fin och kontrollerad vid medelhög volume. Fungerar utmärkt till Film & Musik.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1