Prisjakt

Simonkenteriksson

Medlem sen 2015-09-11
33
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Logitech MX Keys Mini (Nordisk)
Full Star 1
3.8
(10)
903 kr
S
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades ett år sedan

Mycket nöjd även fast det är lite dyrt. Har det till min samsung tab s8 via bluetooth och kopplar mig sedan till datorer via Parsec. Allt fungerar bra förutom att jag saknar windows knappen.

Logitech G915 TKL Lightspeed Tactile (Nordisk)
Full Star 1
3.5
(25)
1 899 kr
S
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan

Kan ett tangentbord verkligen få kosta 2500 kr? Nej inte direkt. Men tangentbordet är absolut det bästa jag använt. Ångrar inte köpet en sekund. Köp bara om du använder tangentbordet flera timmar om dagen :)

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
S
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Dustin är min butik jag handlar från när jag inte vill att det ska bli strul. Kostar oftast lite mer, men alla mina garanti fel har alltid löst sig smärtfritt hos dustin. Väldigt nöjd och dem har aldrig varit struliga med något för mig. 10/10 Uppdatering: Önskar att det gick att ge 11 av 10 stjärnor. Detta är verkligen min go-to-butik när det kommer till säkra köp. Köpte 2 powerbanks -> 1 blev troligtvis stulen av postnord (paketet var öppnat högst upp i mitten och istället för 2 powerbanks låg det bara 1. Ringer dustinhome kundservice. Berättar situationen. Super trevlig på telefon, och han skickar inte bara en ny powerbank, utan 2 st powerbank för besväret. Uppdatering 2020: Min NAS gick sönder efter 2 år och några månader. Det kostade över 3000 kr så ville verkligen att reklamationen inte skulle strula. Som sagt, Dustin levererar igen. Om än att det tog lite tid (4 veckor), full återbetalning. Det jag verkligen gillar är att det inte är några diskussioner eller gnäll fråm supporten. De är alltid proffsiga. Mycket nöjd, slapp allt besvär. Första butiken jag väljer när jag är ute efter strulfritt köp, struntar fan i att det kostar lite mer.

Coolshop
Utmärkt
(500+)
S
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Beställde produkt, fick produkt, bra packat, betalade fakturan, allt bra. Inga konstigheter än så länge. Skriver igen om det blir problem med produkt och support. Fick min AC på ungefär 5 dagar tror jag. Det är bra. Bra butik :)

Eldirekt
S
Utmärkt4 år sedan

Super nöjd, bra priser, smidigt och snyggt packat. Blir att handla mer från denna butik :D

Sony WH-CH700N Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.3
(10)
S
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Jag skulle vilja kalla dessa budget Bose QC35 II. Riktigt grymma för sitt pris, ha inte för höga förväntningar bara :D

Samsung Galaxy A40 SM-A405FN/DS Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3
(22)
949 kr
S
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Får en 2:a eftersom den är snygg och smidig. Batteritiden är inte mycket att hurra för och telefonen är helt enkelt laggig. Nu ska man inte förvänta sig för mycket för 2500 kr, men tror att det finns bättre telefoner där ute för priset. Ej nöjd, men som tur är det bara jobb telefon.

Logitech G603
Full Star 1
4.1
(57)
S
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Älskar allt med denna mus. Svårt att se att jag någonsin kommer byta ut den mot något annat. Den har allt jag någonsin önskat mig. Extremt lång batteritid. Snygg Snabb Går att programmera via Logitech mjukvara 2-AA batterier, kör mycket laddningsbart hemma. Stor, skön. Inte ofta jag ger 10/10, men denna mus är värd det.

Urberg XW108
Full Star 1
4
(1)
S
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte denna på rean som outnorth hade. Har bara hunnit testa den inomhus och jag tycker den lyser riktigt bra faktiskt Jag köpte den för 125 kr och tycker det blev lite av ett klipp. Har inte hört talas om Urberg förut och vet inte hur hållbarheten kommer vara på ficklampan. + Lyser starkt + Går att zooma ljuset och det blir riktigt bra + Smart design med zoom av ljus + Går på 3 AAA batterier (jag kör uppladdningsbara) + Liten och behändig + Enkel design och går nog att reperera super lätt om något går sönder. - Lite ful med dem röda grejerna på toppen Hitills är jag riktigt nöjd. Vet inte hur lång batteri tiden är med 3st AAA, men den lyser riktigt start och passar perfekt för mig i lägenhet som går ut på skogen på kvällarna med hund ibland. Den får 8 av 10 för att jag inte fattar vad dem röda grejerna är, samt att jag hade föredragit att lampan hade varit längre med 6 AAA istället för 3 st.

Bose QuietComfort 35 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.1
(82)
S
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Skönt och bra headset som jag skulle rekommendera. Har vissa fel i mina ögon. + Batteritid + Skönt + Snyggt + Bra knappar + Fin byggkvalitet + Går att vika och bra väska medkommer + Noise cancellingen är galet bra - Startas automatiskt med noise cancelling. Om man inte sitter i bil/flyg/störande miljö vill man verkligen inte ha denna funktion på. Jag får huvudvärk om jag har på den i en tyst miljö, den tar bort FÖR mycket ljud då. - Om man ska prata med någon lite snabbt så går det inte. För du hör inte den andra personen. Det är bara att ta av dig ena luren och snacka eller pausa musik+noise cancelling. - Trådlös laddning vore rätt soft på dessa speciellt i +3500 prisklassen. - Du måste ha Bose mjukvara för att kunna stänga av noise cancelling. Stort minus. Bose mjukvara fungerar bra, men... ibland smått buggig. - Har man väldigt litet huvud, bör man gå och testa dessa i en butik innan köp. Jag köpte mina för 3290 kr, och ångrar inte mitt köp. Hörde dock att ett par Sony MDR-100 i kunde kanske konkurrera med dessa.