PitePeter

Medlem sen 2015-09-11
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sony Xperia XZs G8231 4GB RAM 32GB
Full Star 1
3.4
(11)
4 870 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Katastrof! Haft telefonen i 1 vecka och sedan fuckar den ur med boot loop. Skulle starta om den, Men nu är den fast i en loop och går inte att starta.. Skräp! Dessutom är Sony snålast av de snåla när det gäller kringutrustning. De säljer en telefon som klarar snabbladdning men skickar med en gammal långsam laddare. Det ingår inga hörlurar eller något SD-kort.

Asics Gel-Blast 6 (Herr)
Full Star 1
2.3
(2)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Sådär.. Svåra/jobbiga att knyta på grund av hur de är tillverkade med snörningen. Sedan upplever jag att jag "halkar" över sulkanten på yttersidan av skon vilket inte alls är bekvämt. Är nog gjorda för bredare fötter än mina. Inte jättenöjd med köpet. Har de till innebandy men skulle rekommendera folk att köpa någon sko i Adidas Stabil-serie istället. Ganska tunga också. Däremot väldigt bra hållbarhet! Och med det menar jag jättebra. Kört dem i 2-3 säsonger nu. Aldrig haft innebandyskor som hållit så bra.

Kabelbutiken
0
Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Snabba och billiga!

Salming Adder (Herr)
Full Star 1
2.3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Lätta och sköna men mitt ex var det dålig hållbarhet på. 2 månader sen var skorna trasiga i skarven mellan sulan och "väggen" av skon.

Nescafé Dolce Gusto Circolo Flow Stop
Full Star 1
3.8
(26)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Lätt att använda. Inget kladd eller spill. Gott kaffe.

Sony Xperia Z5 E6653 3GB RAM 32GB
Full Star 1
3.3
(27)
2 795 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Bra telefon. Till att börja med, jag har inga problem med att telefonen blir varm. Inte upplevt det överhuvudtaget. Var väldigt nojig över detta i början och kände hela tiden på telefonen, och visst den kan bli lite varm runt kameraobjektivet. Men efter att ha använt telefonen i några veckor så märker jag ingen skillnad jämfört med min Samsung S4 Mini som jag hade innan. Så där har Sony tagit till sig av z3+ misslyckandet. Batteritiden är klart bättre än Samsung, även om 2 dagar är något jag inte når upp i. Har dock inte optimerat den för att spara ström och är en så kallad "Heavy user". Men att kl 15-16 på eftermiddagen fortfarande ha nog med ström för att klara resten av dagen är skönt. Förut fick jag alltid ladda telefonen minst en gång under dagen. Upplever att telefonen flyter bra, skön att hålla och bra placering på knapparna. Jag gillar ljudvolymsknappens placering. Lätt att ändra ljudet med en hand samtidigt som du pratar i telefon med någon. Snålt att inte skicka med handsfree dock. Bra skärm. Kameran är bra, men jag har inte testat den nog för att kunna utvärdera den ordentligt. Men spontant är jag nöjd iaf. Guld versionen av telefonen är dessutom skitsnygg!