Kategorier
Prisjakt

Luddez

Medlem sen 2015-09-10
3
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Fjällräven Yupik Parka (Herr)
4.3
(7)
3 746 kr
5 månader sedan*
Brukar sällan skriva en recension efter jag har köpt något men med denna jacka kändes det inte värdigt att hålla tystnaden. Den utan tvekan bästa vinterjacka jag har ägt. Tidigare gånger har jag alltid köpt en McKinley-parka på Intersport som kanske håller i något år och aldrig håller en varm nog men den här gången såg jag det mer som ett långsiktigt köp och slog till. Värmehanteringen på den här är helt magisk, den är tunnare än jag förväntade mig men håller ändå värmen otroligt bra. Jag gick en promenad med endast en t-shirt under i -10c! Och som IamDavej säger i sin recension lyckas den även på något sätt inte bli för varm när man sitter i bilen eller t.o.m går runt inomhus i den. Och som andra i recensionerna här har skrivit finns det löjligt många fickor, vet inte vad jag ska göra med hälften av dem men hellre för många än för få! Auxvoice skriver i sin recension att den är "skräp gjort i Kina", förstår inte vem som pissade i hans mjölk. Det uttalandet är helt obegripligt för mig efter att ha ägt denna jacka i snart två riktigt kalla månader. Luvan är också väldigt stor. Personligen gillar jag inte att gå med Airpods när det snöar pga. risken att de kan få snö på sig och bli vattenskadade men då är det bara att dra på sig luvan så är man helt safe. I efterhand skulle jag nästan kunna tänka mig att betala fullpris men med tanke på att den regelbundet har blivit prissänkt varje år skulle jag avvakta om du är på jakt efter en ny jacka. För 3600kr som jag köpte den för får den solklart 10/10
*Redigerades 5 månader sedan
Goobay Quick Charge PowerBank 15000mAh
3.3
(1)
315 kr
3 år sedan
Underbar kvalité och storlek, den är väldigt kompakt, mindre än min andra powerbank, en 13000 mAh Huawei AP007. Har inte hunnit testa usb-c porten än för laddning än men den ska kunna trycka ut 3A även den (de två vanliga USB-A portarna stödjer QuickCharge 3.0 så även de kan dela ut 3A till produkter som stödjer det). Dock inget stöd för USB-PD från vad jag har kunnat hitta så jag kommer avstå från att ladda Nintendo Switchen med USB-C till USB-C. USB-A till USB-C ska inte vara något problem. Hittade inte mycket själv när jag googlade runt på Goobay själv inför mitt köp men det är alltså Wentronic Gmbh som tillverkar dessa.
HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
2017-07-10, 10:34: Jag fick nyss ett sms av Postnord som meddelade att mitt paket har anlänt, med tanke på att beställningen skedde i torsdags (2017-07-06, 2 arbetsdagar) kväll blev jag positivt överraskad. Sitter för nuvarande på jobbet så vet inte huruvida paketet klarat sig bra, uppdaterar när jag kommit hem och hämtat ut paketet. Än så länge får Hi-Fi Klubben 8/10 från mig då leveransen gick snabbt och smidigt. (2-4 arbetsdagar stod det visserligen på hemsidan men kul att se att de kan leverera på sina påståenden.) Anledningen till varför de endast får 8/10 och inte 10/10 är att de inte kommunicerat till 100%, det stod i orderbekräftelse att jag skulle få ytterligare ett mail med kollinummer till paketet när det skickats från dem men inget sådant kom. Uppdatering 2017-07-25, 10:00: Jag insåg precis att det delvis var jag som var ett klantarsel, Kollimailet var inte krypterat vilket gjorde att det hamnade i spam. Såg nu också att ni bifogade pdf:er på kvitto/garantipapper, detta upskattas. Då jag nu insett att problemet var ett resultat av båda parters klantighet får ni 9/10. Inte 10/10 då ni i 2017 inte krypterar kundmail! Paketet klarade sig utmärkt för övrigt, inga konstigheter där. I helhet en utmärkt kundupplevelse.
*Redigerades 4 år sedan