Kategorier
Prisjakt

hannahcjohansson

Medlem sen 2015-09-03
20
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick
3.8
(1)
119 kr
2 år sedan
Detta läppstift ger en fin matt effekt. Det sitter sinnessjukt bra och behöver typ aldrig bättras på. Min favoritfärg är tveklöst Serenity! Läppstiftet är lätt att applicera och få jämnt men har något uttorkande effekt så rekommenderar att återfukta både innan och efter användning.
INIKA Long Lash Vegan Mascara 8g
3.8
(1)
276 kr
2 år sedan
Den bästa ekologiska mascara jag testat! Bra svärta, håller hela dagen och klumpar sig inte. Men som med alla naturliga mascaror måste du vara noga med att böja fransarna ordentligt innan applicering för att få längd. Gillar formulan som varken för kladdig eller för torr och att den har en lång borste.
theBalm Mary-Lou Manizer 8,5g
3.8
(1)
119 kr
2 år sedan
Min absoluta favorit när det kommer till highlighter! Ger ett ordentligt men mjukt lyster utan att det ser glittrigt ut. Sitter hela dagen och förpackningen räcker en evighet. Så bra!
theBalm Bahama Mama 7g
3.8
(1)
97 kr
2 år sedan
Perfekt bronzer som håller hela dagen. Den har en kallare ton vilket ger en naturlig effekt. Varken glittrar eller skimrar och fungerar även bra som ögonskugga.
theBalm Frat Boy Blush & Shadow
4.2
(2)
78 kr
2 år sedan
Fin rouge som ger den där rosiga effekten man vill ha. Lättarbetad och håller utan problem hela dagen. God pigmentering så man behöver inte använda särskilt mycket.
Didriksons Tuba Jacket (Dam)
3.8
(1)
1 295 kr
2 år sedan
Snygg, lätt och bekväm jacka. Står emot både vind och vatten utan problem samtidigt som den andas väl. Älskar verkligen den höga kragen!
Bergans Fjellrapp Neck Warmer
3.8
(1)
2 år sedan
Mångsidig och bekväm neckwarmer i skönt material. Fick den i present och det är verkligen en produkt jag inte visste att jag behövde men som jag nu inte vill vara utan.
Roborock S5
4.7
(166)
4 889 kr
2 år sedan
Ett av de bästa köp jag gjort! Den arbetar snabbt och med imponerande städresultat. Tar sig in under både säng och soffa. Dammsuger mattor och tar sig över trösklar utan problem. Kartlägger hemmet snabbt och har galet bra batteritid. Dessutom väldigt enkelt att komma åt behållaren för att tömma på damm. Kan inte annat än rekommendera!
Haglöfs Corker Medium
4.3
(13)
599 kr
2 år sedan
Praktisk och genomtänkt ryggsäck som sitter bekvämt. Gillar särskilt sidoinmatning som gör att man slipper gräva i väskan för att hitta saker. Uppskattar också att väskan håller formen. Helnöjd!
Fujifilm Instax Mini 90
3.3
(2)
1 283 kr
2 år sedan
Polaroidkamera med snabb framkallning som ger fina foton. Enkel att använda både vad gäller att ta bilder och byta film. Gillar retrodesignen.
Sida 1