Prisjakt

Unregistered59aefc2a

14
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Byggshop
Utmärkt
(500+)
OK
5 år sedan*
Fick beställningsbekräftelsen 22/10, leveransbesked 27/10 med status "skickat" 27/10, beräknad leveranstid 4-5 dagar enligt hemsidan när beställningen lades, leveranstid enligt leveransbeskedet 2-3 dagar. Produkten skall skickas från Gnosjö (om man ska tro leveransbeskedet, så inte direkt något som försvunnit i bermudatriangeln). Nu är det 1/12 och har fortfarande inte hört ett knyst, och enligt trackingen så är den fortfarande i Gnosjö. ..skulle ha gett 0/10 om det hade varit möjligt. De anlände till sist..efter lång tid, varav den ena skadad (och lite rostig). Men kundtjänsten var iaf väldigt medgörliga, och drog t.o.m. självmant lite av priset på den som var knas som kompensation.
*Redigerades 3 år sedan
MTD Optima ME 66
Full Star 1
3.3
(1)
12 754 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Betyget är på den initiala intrycket av styrka, stryktålighet, och kvalitet. Återkommer och höjer betyget om den visar sig vara hållbar i längden också. Den har visat sig vara ett starkt litet monster, som utan problem tuggar sig igenom nästan helt stelfrusen slasksnö, slungar iväg slask (1-2 plusgrader och snöfall) minst 5m och inte har några problem med att enstaka singel (stenar ca 2-4 cm tjocka) kommer med då och då (eller frusen lera för den delen). Den har brytbultar med snabbkoppling, men inga som gått av än. Drivet är det heller inget fel på, måste köpa snökedjor till dock, för på de högre växlarna kan den börja spinna loss. Dock räcker lägsta växeln gott och väl för att bara ploga (jag ville bara ta mig uppför backen fortare). Min svåger som har en sedan länge älskad Stiga i övre 7000-kronorsklassen, var mäkta imponerad av den mesta vilket sade mig allt jag behövde veta. Men som sagt lite väl tidigt att uttala sig om den långvariga hållbarheten. Priset var det iaf inget fel på; strax under 8800kr på K-rauta (om man blir medlem i deras klubb som är gratis; den hela minut det tog att bli det tyckte jag var värt 2000kr i rabatt).
*Redigerades 7 år sedan
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 år sedan*
Alltid pålitliga, aldrig något tjafs, och väldigt snabba (nästan för snabba =). Inte alltid jättebilliga, men priserna är oftast helt okej med tanke på vad man får utöver varan (sinnesron är definitivt värt de där extrakronorna).
*Redigerades 7 år sedan
Avatar: Den Siste Luftbändaren - Säsong 1
Full Star 1
2.5
(1)
149 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Samma EFTERBLIVNA svenska röster som ALLTID (och som förstör alla andra vanliga/tecknade filmer som blir dubbade till svenska). 10 till serien, 0 till den svenska dubbningen. Hade inte serien varit så bra hade jag inte kunnat stå ut ens en sekund. Hellre köpa den på engelska än se den gratis på Nick. Betala definitivt inte för att få den på svenska!
*Redigerades 10 år sedan
24.se
Bra
(500+)
Utmärkt
10 år sedan*
Inget att anmärka. Har handlat hos dem flertalet gånger. Väldigt billiga, hyffsat snabba, och när de gjorde ett (enda hittills) fel åtgärdade de detta meddesamma (efter påtal via email) och över förväntan (speciellt om man tar i beräkning deras priser).
*Redigerades 10 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Bra
13 år sedan*
Jag har handlat väldigt mycket hos Webhallen ända sedan innan de flyttade till Sveavägen, och aldrig haft krångel med dem (är man missnöjd med något kan man avbeställa närsomhelst man vill, vare sig varan kommit eller ej och utan några som helt problem). Och den sämre servicen har varit i proportion mot de väldigt bra priserna, speciellt med tanke på att de har fysiska butiker i Stockholm. 2011 De var sisådär under ett par år, men nu tycker jag de har blivit bättre igen och är helt okej. Helt okej priser (balans av pris/läge/tillgänglighet, tycker att det är värt lite extra att ha ett ställe man kan gå till fysiskt) samt bra bemötande och helt klart acceptabel tillmötesgående vid problem.
*Redigerades 10 år sedan
SanDisk Ultra SDHC Class 4 15MB/s 16GB
Full Star 1
4.3
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
13 år sedan*
Bra än så länge. Vi köpte en till frugans EEE för junklagring, bytte läge till optimerad och bytte filsystem till NTFS. HDTach rapporterade 18M/s i read speed. Får väl anses ganska okej med tanke på att den ska kunna nå upp till 15M/s enligt SanDisk själva. Få se hur länge den lever dock. 2011-12-27 Den lever och frodas än och har inte gett upphov till några problem alls hittills.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1