Kategorier
Prisjakt

Per-86

Medlem sen 2015-08-25
9
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Supra Headphones Nero-TX TWS
3.6
(34)
899 kr
ett år sedan
Överlägsna för priset, har haft airpods, galaxy buds, jabra 65t och dessa bräcker alla. Ljudet är krspigare och basen är tyngre och mer balanserat. Fodralet kunde vara bättre men för 900 spänn så ja tack.
Asus Xonar U7
3.1
(21)
1 222 kr
ett år sedan
Ni som klagar har helt enkelt inte kunskapen som krävs. Själv har jag tre stycken av denna och de fungerar perfekt utan problem. Drivers är inget problem och ni som har problem med ljudet så kan jag säga att det beror på vilken USB port hårdvaran är inkopplad i. USB 2.0 fungerar bättre än 3.0
Yale Doorman V2N
3.5
(40)
3 185 kr
ett år sedan
Det är inte starkström som driver den. Du får installera den själv och klarar du inte av det så skall du nog låta bli allt som har med skruvmejslar att göra. Det är en fantastisk produkt.
Samsung Galaxy Buds SM-R170
3.9
(81)
930 kr
ett år sedan
Riktigt bra trådlösa hörlurar! jag jämför med Jabra Elite 65t och Samsung Galaxy buds är betydligt bättre på alla sätt och vis. Ljudet är bra, kanske lite klen bas men det är ändå true wireless du köper. Samtalskvaliteten som många klagar på har blivit bättre med senaste uppdateringen och är fullt godkänt enligt mig. Parkoppling och knappar funkar utan problem. Men det störta plusset met Jabra är att båda hörlurarna är aktiva så jag kan använda höger eller vänster och ladda den andra. Med Jabra kan man endast använda den högra ensam eftersom det endast är den som är aktiv. Den infon finns ingenstans att hitta.
Kärcher FC 5
3.9
(83)
2 154 kr
ett år sedan
En riktigt dålig produkt. Den läcker, gör knappt rent och är stor och tung. Förstår inte hur t.ex en äldre dam skall kunna använda denna på ett bra sätt. Som med kärchers alla produkter så håller den inte länge. Köp Stihl istället.
Asus Xonar U7 MK2
2.8
(9)
887 kr
2 år sedan
Folk som skriver om dåligt ljud kan inte ett jota om inställningar och kabelkvalitet. Med allt optimerat är detta ljudkort helt superbt.
Kärcher K3 Premium Full Control Home T150
1.8
(1)
2 499 kr
3 år sedan*
Katastrof dålig högtryckstvätt! packade upp den och använde den i 20 minuter på altanen och sålde den en timme senare. Den klarar inte av vardagliga sysslor för att tycket är alldeles för lågt. Och nej det är inte vatten in i maskinen som är problemet. Slangen är på tok för klen och vill konstant trassla till sig. Hjulet som slangen viras upp på har ingen handtag så man får ändå snurra slangen för hand runt hjulet. Säger bara en sak! Stihl re 129 plus! Bräcker alla andra med hästlängder.
*Redigerades 3 år sedan
JBL Synchros Reflect BT
3.3
(17)
5 år sedan*
Nej dessa lurar håller inte måttet. Sticker ut alldeles för lång från ören vilket resulterar i att de hoppar omkring och åker ut. Räkvidden är katastrof. När jag gör knäböj kommer musiken när jag böjer mina knä och försvinner när jag står rakt och då har telefonen i vänster ficka vilket jag märkte gjorde saken lite bättre. När jag är ute och går tappar de kontakt så fort jag går förbi någon som har bluetooth aktiverat på sin telefon. Batteritiden är inte närheten av 5h. Glöm att ställa längden på kabeln, det funkar inte. De tappar ständigt kontakten men allt, min, min flickväns telefon samt laptop Fick ett par nya på garantin men de var precis likadan. Nu kör jag ett par Jays One med sladd och de funkar mycket bättre.
*Redigerades 5 år sedan
Jabra Rox Wireless
2.6
(7)
399 kr
5 år sedan*
Dessa hörlurar är gediget byggda och känns bra i handen. Lätt att koppla ihop med telefonen. Men ljudet är under all kritik för priset, ingen bas, låter som en gammal klockradio. Sladden fastnar i nacken när du blir svettig vilket resulterar i att de åker ut. Vingarna som ingår är för mjuka och passar inte mina öron oavsett storlek. Jag hade ett par JBL reflect BT innan som jag dessutom lämnade bra betyg för men efter en månad var räkvidden typ 20 cm. Dessa har betydligt bättre räkvidd.
*Redigerades 5 år sedan