Prisjakt

dukem

Medlem sen 2006-07-15
10
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Partykungen.se
Usel
(20)
Usel
2 år sedan
Partykungen är ett ruffel och båg företag. Beställde produkter efter kontakt om att de skulle levereras inom en eller max två arbetsdagar vilket var okej för mig då jag hade tre dagar innan jag behövde produkten. Produkten anlände 1½ vecka efter beställningen, alltså över en vecka efter den sämsta leveranstiden. Sedan säger de att de har haft en hanteringskostnad på 150 kronor under tiden som gör att de inte vill acceptera en reklamationsretur!? Tänk till en gång extra innan ni beställer från dessa skojare!
Komplett.se
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan
Här får man passa sig, lyckades betala en handkontroll lite för sent och då fick man betala över 300 extra för förseningsavgift, administrationsavgift, påminnelseavgift, ränta och allt vad man nu kunde hitta på. Sista gången jag handlade på komplett.
Webhallen
Bra
(500+)
Usel
8 år sedan*
Lång tid för telefonsupport samt utan fri frakt som utlovades, gillar inte att bli blåst... Då väljer jag annan butik istället!
*Redigerades 8 år sedan
Shopping4net
Utmärkt
(500+)
Dålig
10 år sedan*
Shopping 4 net har inget till övers för gamla kunder! När man försöker få rättelse för problem på deras hemsida så får man veta att man inte tyvärr inte är en ny kund!
*Redigerades 10 år sedan
Motorola Defy
Full Star 1
3.9
(48)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Relativt liten och smidig, funkar överlag bra men tyvärr så funkar inte Wi-Fi och Bluetooth samtidigt. Detta har stor betydelse för mig så det var en besvikelse. Det tog ett tag innan Motorola informerade om detta. De vidhöll in i det längsta att det skulle gå och sånt är riktigt irriterande. Supporten skulle kunna vara bra mycket bättre men Sverige är väl för litet för att skapa någon form av support här lokalt för Motorola. Jag har också en del problem att få "voice appar." att fungera bra. Flera appar. supportas inte (men till många andra androider) heller och jag vet inte riktigt vad det beror på. Detta kanske är normalt med android-lurar men det är mer än vad jag känner till.
*Redigerades 10 år sedan
Samsung Galaxy Mini GT-S5570
Full Star 1
3.3
(32)
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Lågt pris men tyvärr lite för "billig" - Dålig batterikapacitet, om du använder den! - Repkänslig skärm, blir väldigt lätt repor i den! - Programvaran för att synka telefonen med datorn! "Kies" skall fungera bättre på Samsungs dyrare modeller har jag läst men kan ej bekräfta! Med den senaste uppdateringen av Kies funkade synk i outlook! - Stödjer inte flash vilket begränsar surf men skärmen är för lågupplöst för att surf skall fungera tillfredställande ändå! Tveksam om den skulle duga till barnen, främst pga batterikapacitet och den repkänsliga skärmen!
*Redigerades 10 år sedan
D-Link DIR-855
Full Star 1
3.9
(42)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Vissa delar fungerar... Har varit skeptiskt tidigare till D-links produkter men tänkte att jag skulle ge D-Link en chans till bara för att få samma insikt igen. Enligt D-Links support så skulle denna fungera till 3G men det verkar som att den bara supporterar vissa modem OBS enligt D-Link själva alltså, jag har inte fått det att fungera så det är inte bekräftat att något fungerar. De vanliga funktionerna såsom router, switch samt trådlöst fungerade okej men inte något speciellt bättre än andra betydligt billigare produkter. Rekommenderar start att avstå från D-Links produkter om du vill ha support. I mitt fall blev det betydligt dyrare när jag använde deras betalsupport som skulle kosta 39:- / samtal Vad som helst utom D-Link!!! Min Linksys router fungerar klanderfritt och har gjort så i flera år nu. Så jag väntar antagligen tills Linksys släpper funktionerna jag vill ha.
*Redigerades 12 år sedan
Sony Bravia KDL-40D3500
Full Star 1
4.4
(21)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
13 år sedan*
Okej TV som dock har lite brister. Tyvärr så pixelmappar den inte på Full HD, jag tycker inte att Pixelmappning på något annat än panelens storlek är relevant. Visst den pixelmappar 1360x768 (både HDMI & VGA) men hur kul är det att titta på en brevlåda! Nej, jag har nu sålt och skall hitta något annat frågan är bara vad... det är dock ingen dålig TV!
*Redigerades 13 år sedan
Logitech Premium USB Headset 350
Full Star 1
3.3
(7)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
14 år sedan*
Nja, sådär... Jag har inte jämfört så många headset så jag säger väl att ljudkvaliten är väl som förväntat av ett par USB baserade lurar, man hoppar inte högt av glädje men de funkar. Jag stör mig på att öronen inte får plats i kåpan utan "kuddarna" trycker mot örat vilket jag tycker blir för störande efter ett par låtar. Jag skulle rekomendera ett headset som antingen täcker örat eller som är lättare och trycker lite mindre på örat.
*Redigerades 14 år sedan
Sida 1