Kategorier
Prisjakt

Aristoteles

Medlem sen 2006-06-30
33
Bidrag
29
Hjälpsamröster
Widforss
Utmärkt
(297)
OK
3 månader sedan*
Ok webbutik med snabba leveranser och många leveransalternativ. Dock behöver de arbeta med returhanteringen som inte funkar bra. De borde även införa så att man kan skapa ett användarkonto för att se status på beställningar samt då även få till en bättre retur/reklamationshantering. I framtiden kommer jag endast beställa enklare saker från butiken och inte tekniska prylar eller kläder.
*Redigerades 3 månader sedan
Netgear Nighthawk M1
3.9
(6)
2 490 kr
5 månader sedan
Bra hastighet men den blir överhettad väldigt lätt. Funkar därför inte speciellt bra på sommaren i en bil eller dylikt utan riktig kylning.
Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui
3.7
(55)
1 329 kr
10 månader sedan
Väldigt bra som headset men mindre bra som hifi lurar. Läcker även in en hel del ljud, så om du sitter på en buss, tåg eller annan bullrig miljö skulle jag kolla på några andra lurar. I övrigt funkar integrationen till Apple produkter klanderfritt ( som vanligt). Bara att öppna upp landningsetuit så är du igång. Din iOS enhet hittar det direkt. Funkar även bra att bara använda en lur t.ex när man pratar i telefon. Men är du ute efter hifi lurar då skulle jag kolla på något annat även om ljudet är helt ok i tyst miljö.
Bang & Olufsen Beoplay H9i
3.3
(11)
4 980 kr
ett år sedan*
Fantastiskt ljud... om man kör med sladd. Kör mycket TIDAL och det är verkligen stor skillnad mellan Bluetooth och sladd och då till sladdens fördel. Stod och valde mellan dessa och ett par Beyerdynamic DT 1770 och Sonys motsvarande lurar. Inte ett helt lätt val, men det föll tillslut på B&O lurarna då de passade min smak bäst. Byggkvaliteten är något i hästväg jämfört med t.ex. Sony wh 1000 xm3. Efter att jag hade lyssnat på lurarna en lång stund i butiken så blev jag väldigt besviken när jag körde lurarna hemma vid första testet. I med 3,5 mm pluggen och bort med brusreducering så är det helt andra lurar. Sitter du i en offentlig miljö med en massa bakgrundsljud så spelar det inte så stor roll men i tyst hemmamiljö är skillnaden väldigt stor att inte köra trådlöst. I övrigt så tycker jag lurarna funkar bra även i en bullrig offentlig miljö och att brusreduceringen funkar helt ok på t.ex. flyg.
*Redigerades ett år sedan
Asus RT-AC1200G Plus
3.4
(10)
1 051 kr
2 år sedan*
Får uppdatera mitt omdöme då jag har haft väldigt mycket instabilitetsproblem med routern. Wifi uppkopplingen dör och routern måste startas om vid jämna mellanrum. Verkar vara ett känt problem vid en snabb googling. Så nu har jag fått byta till en annan ASUS router.
*Redigerades 2 år sedan
Fitbit Ionic
2.9
(12)
2 195 kr
2 år sedan*
Min nya bästa vän! Att betala trådlöst i affärer är grymt och funkar väldigt bra med SEB och Eurocard. Klockan känner av om du tar av dig den då den inte får någon puls och då får man även knappa in pinkoden igen. Känns säkert. Mycket bra app för att synka träning och ha koll på sömn, kaloriförbrukning etc Funkar även bra om man har flera mobiler etc Bra integration med Strava Mycket bra batteritid Finns inte mycket negativt att säga om den. Hade varit trevligt med trådlös laddning. Spotify stöd saknas men inget jag personligen behöver. Men vill man kunna springa med musik så kan funktionen vara bra. I övrigt en mycket bra smart watch !
*Redigerades 2 år sedan
Yale Doorman V2N Smart Start-Kit
2.7
(12)
4 197 kr
3 år sedan*
Bra system som funkar smidigt om man har Verisure larm sedan innan. Dock ett stort minus att endast deras egna taggar funkar och att det inte finns stöd för RFID/NFC
*Redigerades 3 år sedan
Samsung UE49KS8005
3.5
(2)
4 år sedan*
Kommer från en 10-år gammal Pioneer plasma och har köpt Samsungen mest för att titta på TV då jag har en hemmabio med projektor för lite mer seriöst filmtittande. Bilden är fantastisk vid t.ex. 4k filmer från Netflix där levererar den verkligen! Dock är jag inte lika övertygad när man spelar upp lite äldre filmer. Jag tycker att färgerna kan kännas något urvattnade och jag tycker att min gamla plasma ger en behagligare/varmare och mer filmlik bild. Är ingen expert och har inte gjort någon proffskalibrering utan delvis gått efter de inställningar som finns på Flatpannels och kalibreringsklipp på Youtube. Jag har ställt in bakgrundsbelysningen i läge 2 annars är skärmen så ljusstark så att man nästan får ha solglasögon på sig. Något som jag tycker man bör tänka på är att betraktningsvinkeln är mycket begränsad. Har man t.ex. en hörnsoffa och inte sitter direkt framför bör man nog fundera på en annan TV. En annan sak är att ljudet inte är mycket att skriva hem om. Duger knappt till att se på nyheter. Soundbar eller motsvara är en stark rekommendation. Fjärrkontrollen är även en plastig historia som jag tycker kanske kunde ha utformats mer användarvänlig för barn och fruar. I övrigt så tycker jag smarttv funktionen i Tizen är mycket bra och enkel att hantera.
*Redigerades 4 år sedan
Husqvarna Automower 430X (2017)
4
(10)
32 900 kr
4 år sedan*
Har årets modell 440x och har en komplex tomt med flera olika delar att klippa. Roboten funkar mycket bra och känns väldigt driftsäker. De gånger den har fastnat har det berott på att jag har dragit begränsningslinan fel. Rekommenderar att man köper till automower connect. Då får man full koll och slipper hålla på att göra/ändra inställningar direkt på roboten vilket kan vara lite knöligt. Tycker att den är perfekt i alla delar. Det enda negativa jag kan säga om den är att roboten ibland försöker backa i branta partier. När den märker att det inte går så vänder och kör vidare. Detta kan ge märken i gräsmattan om man har otur.
*Redigerades 4 år sedan
Arlo VMS3230
3.5
(33)
3 817 kr
6 år sedan*
bästa grejen som jag har köpt på länge. Har använt flera olika övervakningssystem för hemmabruk. Samtliga kräver mer eller mindre ganska komplicerade lösningar för att kunna spela in övervakningsfilm samt att programvaran för att hantera det hela brukar vara kass. Med Arlo är det bara tuta och köra. Basstationen kopplar upp sig mot en molntjänst så den är väldigt enkel att hantera och komma igång med. Det bästa av allt är att kamerorna är väldigt enkla att placera ut i och med att allt är trådlöst. Har inte hunnit utvärdera batteritiden på kamerorna än så det kan väl vara en nackdel. Viktigt att notera att det inte är ett system för att spela in övervakningsfilm kontinuerligt utan endast vid rörelsedetektion.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1