hostile74

Medlem sen 2015-07-18
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
abdstore
OK
(4)
OK
ett år sedan

Fick fel saker, jag beställde 1/4 till 1/4 adapter men fick 1/4 till 3/4 istället, lite synd.

NetOnNet
Bra
(500+)
Dålig
Redigerades 6 år sedan

Netonnet har ett brett och bra utbud och förr så var netonnet ett självklart val när man skulle köpa elektronik, tycker att det har blivit dyrare än var det var förut netonnet var typ alltid billigast och nu så är det lika dyrt eller dyrare än konkurenterna och att priserna är "svajiga" ena stunden så kostar ex. en tv 10000:- och en dag senare så kostar samma tv 13000:-. Så innan man ska köpa något så kika runt lite kan vara billigare någon annanstans.

DiscAtOnce
Utmärkt
(470)
Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Mycket bra butik är man ute efter kablar typ hdmi,nätverk etc.köp här är löjligt billigt och snabba leveranser. Jag köppte 3st hdmikablar för 145:- med frakt.funkar hur bra som helst. Keep up the god work Discatonce:)

Sony SRS-X3
Full Star 1
4.4
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

En mycket prisvärd produkt. Bra ljud och bra bas minst lika bra som Bose Soundlink Mini fast bara hälften så dyr. +mycket bra ljud (med tanke på storlek) +bra batteritid +NFC +högtalartelefon (funkar kanon) -Går inte att spela musik och ladda samtidigt. I det stora hela är ja mycket nöjd med produkten kan bara rekommendera denna.