Kategorier
Prisjakt

ufrobbu

Medlem sen 2015-07-17
4
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Minfot
Dålig
(8)
Dålig
4 månader sedan
Tog många dagar innan paketet skickades iväg. Kommer inte beställa härifrån igen om det är något som är någorlunda bråttom.
Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
Dålig
9 månader sedan*
Beställde en vara som fanns i lager, men ändå fick jag ett leveransdatum som var en vecka senare. Bara det känns ganska konstigt. Nu har detta datum passerat och jag har ännu inte fått någon ny information om när ordern kan tänkas levereras. Segt minst sagt.
*Redigerades 9 månader sedan
Woods Cortina Silent 12K
3
(20)
5 495 kr
ett år sedan
Fönsterkittet som medföljde är helt meningslöst att ens inkludera till oss svenskar då det inte fungerar på fönster som 99% av oss har. Jag har tyvärr inget att jämföra men den är VÄLDIGT högljudd. Även när enheten är avstängd så surrar det svagt ifrån den. Kylförmågan är inte heller superbra.
Tvspelskungen
Bra
(37)
Utmärkt
ett år sedan
Jag fick också tyvärr en defekt vara, men efter att jag kontaktat butiken så fick jag snabbt svar att dom skickar en ersättning! Väldigt bra service!
Asus RT-N66U
4.3
(161)
1 094 kr
6 år sedan*
!OBS! För er som upplever svagt eller ostabilt Wi-Fi, läs vidare; Anledningen till att denna router är så rekommenderad är för att den presterade otroligt bra i början, men Asus bestämde sig för att byta drivrutiner för det trådlösa efter ett tag, och styrkan på Wi-Fi blev kraftigt försämrat. Den goda nyheten är att det går att använda den gamla drivrutinern för Wi-Fi men ändå behålla alla nya fixar och förbättringar dom har gjort sedan dess. http://www.snbforums.com/threads/fork-update-for-374-43-available-v13e1.18914/ Denna firmware gör just det. Signalen blev mycket starkare, och jag har inte behövt starta om min router eller upplevt något sorts lagg på ett halvår nu.
*Redigerades 3 år sedan