Kategorier
Prisjakt

SergeantSam

Medlem sen 2015-06-24
8
Bidrag
15
Hjälpsamröster
Acer XF240H (bmjdpr)
3.6
(8)
4 år sedan*
Gör en liten "in-depth" review eftersom att det inte stod så mycket här. Paketering: Kommer i en snygg låda med ett handtag för att man enklare ska kunna bära skärmen. Frigolit sitter på båda sidor om skärmen samt en liten plast påse runtom skärmen så den inte skall skadas. Innehåll: Du får en EU-strömkabel och en USA- strömkabel. Man för även en dvi-dual link. OBS! på just denna skärm så ger dvi dual link endast 120hz och har inte heller stöd till AMD freesync. Det finns även en DisplayPort kabel som ger 144hz samt freesync kompatibilitet. Man får även med en aux kabel för ljud till skärmem. Installation: Du skruvar först på armen på foten och sedan armen på skärmen. Mycket simpel installation. Skärmens utsida: Väldigt fint material och väldigt robust skärm. Enligt mig så är foten lite väl stor och tar lite för mycket plats på skrivbordet. Finns även ett litet hål som jag gissar är gjort för kablar men jag tycker den är lite väl liten och även lite för långt upp på armen. Bilden: Ger dig 144hz samt freesync och 1ms responstid gör att allt ser kristallklart ut när man är mitt in game. Har hört folk som klagar på färgerna men jag håller ej med. Der mycket fint ut och om man ökar digital vibrance i grafik inställningarna eller laddar ner "vibrance Gui" så ser det himla vacker ut. Sammanfattning: Mycket bra skräm till dig som spelar samt har ett amd kort. Man kan med hjälp av freesync höja inställningarna in game och få ganska låga frame rares men ändå spela helt laggfritt. För er som undrar så är freesync rangen 48-144 hz. Bra bild och funkar perfa till att spela på. Skärmen är även vacker och passar perfekt till min setup. Enda negativs är den klumpiga foten, för litet hål för Cable management och skärmen går bara att vrida åt ett håll.
*Redigerades 4 år sedan
Gigabyte GA-Z170-HD3P
3.7
(2)
5 år sedan*
Väldigt bra moderkort som har allt man vill ha till sitt skylake bygge. Just mitt moderkort var lite snett så det var väldigt svårt att sätta moderkortet i standoffsen. Så det drar av två stjärnor. Annars jätte bra mobo!
*Redigerades 5 år sedan
SteelSeries QcK Heavy Large
4.3
(13)
249 kr
5 år sedan*
Perfekt matta! Den är robust och osar kvalité, iallafall efter man använt den ett tag! Den luktar riktigt plastigt i början, men lukten försvinner efter att man använt den ett tag. Den är lätt att tvätta och går inte sönder som den vanliga QCK gör eftersom att denna är tjockare och ner robust.
*Redigerades 5 år sedan
Func KB-460 MX Red (Nordisk)
4.6
(33)
6 år sedan*
Jätte bra! Men handlovstödet är lite kort
*Redigerades 6 år sedan
Turtle Beach Ear Force PX22
3.4
(3)
6 år sedan*
Bra hörlurar som funkar till allt. Det var därför jag köpte dom för dom funkar till Xbox till ps3 och PC. Mycket bra mikrofon och bra ljud som om man vill kan ställa in bass och treble på. Enda negativa är att den efter några timmar blir väldigt oskön och gör så man får ont i tinningarna. Annars bra headset!
*Redigerades 6 år sedan
Benq GL2460HM
3.8
(1)
1 850 kr
6 år sedan*
Helt perfekt! fina färger! Har allt man behöver! Bra pris! Köp!
*Redigerades 6 år sedan
SteelSeries Kana v2
4
(6)
6 år sedan*
Väldigt enkel och bra mus för fps spel jag använder sido-knappparna till att ladda och prata i voicechat! En riktigt bra mus till ett riktigt bra pris!
*Redigerades 6 år sedan
Mad Catz Cyborg G.L.I.D.E. 3
4.3
(3)
6 år sedan*
Bra! Funkar till alla möss kunde vart lite större
*Redigerades 6 år sedan