Prisjakt

sirn

Medlem sen 2006-06-17
10
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Apple Store
Utmärkt
(253)
s
sirn
10 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Går inte att använda tjänsten om man arbetar kontorstid eftersom de envisas med att använda bud för leverans. Nåja, jag skulle väl kunna fixa det ändå, jag behöver ju bara anställa en receptionist eller portvakt och inreda ett litet kontor för denna. Som Apple skriver: "Om du anger en hemadress där en receptionist eller portvakt ansvarar för posten kommer transportören att överlämna paketet till denna person. Portvakten kan kvittera leveransen ifall denne har en fast arbetsplats i receptionen eller i byggnaden." Hand upp alla som har en egen portvakt därhemma!

24.se
Bra
(500+)
s
sirn
10 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Beställde Copter displayskydd till det fantastiska priset 79 kr + 39 kr frakt. 3 timmar senare fick jag mail om att produkten var på väg och nästa dag låg den hemma i brevlådan. Jag har aldrig tidigare varit med om så snabb leverans. 10 stjärnor till 24.se för det rekordlåga priset och den supersnabba leveransen.

Texa Design Nova
Full Star 1
5
(3)
s
sirn
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 11 år sedan

Tyst och bra. Fungerar med min Logitech Harmony One universal fjärrkontroll. Vad mer kan man begära.

Lenovo ThinkVision L2251p
Full Star 1
3.5
(2)
s
sirn
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Värdelös när man kör den på högkant pga väldigt dålig betraktningsvinkel. En 22-tummare borde ha bättre upplösning än 1680x1050. Nu får man ha en extra skärm bredvid för att få en hyfsad arbetsyta. Dålig bildkvalitet med VGA-anslutning, med DisplayPort är den OK. Jobbet har standardiserat på dessa skärmar, inget jag skulle rekommendera någon att köpa.

Jays a-Jays Four for iOS In-ear
Full Star 1
3.2
(109)
s
sirn
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Lurar som hade fått ett toppbetyg om det, som så många andra påpekat, inte varit för oljudet från sladdarna. Nu funkar dom endast bra så länge man sitter still.

Koss iPorta Pro 2.0 On-ear Headset
Full Star 1
3.9
(27)
s
sirn
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Prisvärda, smidiga lurar med bra ljud som hopfällda ryms i fickan. Minus för ljudläckage vilket stör omgivningen. Tyvärr vill de inte hållas hopfällda utan att man virar sladden hårt omkring dem. Dessutom så verkar kabeln nötts sönder invändigt vid kontakten så det simuleras fjärrkontrolltryckningar hej vilt. Vet inte om problemen är generella för iPorta eller bara mitt exemplar. Har ej haft några problem med mina tidigare vanliga Porta Pro.

Apple iPhone 4 512MB RAM 32GB
Full Star 1
4.5
(86)
790 kr
s
sirn
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 13 år sedan

Mycket bra telefon. Har inte haft några problem med den. Många klagar på iTunes men jag tycker det är ett utomordentligt smidigt program för att hantera sitt media-arkiv och kopplingen till telefonen. Största felet är att den inte officiellt går att köpa utan operatörslås i Sverige vilket jag tycker är ett skurkaktigt sätt av operatörerna att binda upp kunderna på. Nu blev det en gråimporterad från Dustin.

Nokia E66 128MB RAM
Full Star 1
1.9
(11)
s
sirn
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Känns robust och välbyggd men det är nog det enda positiva med denna telefon. Displayen repas lätt. Svårt att se i solljus. Dålig respons, kan ta 4-5 sekunder att få upp kontaktlistan. Rörigt gränsnitt där det känns som ett oändlig antal knapptryckningar för att komma åt vanliga funktioner. Dålig batteritid. Klarar knappt ett dygn även om man knappt använder telefonen. En långpromenad som man vill logga med GPS:en slutar oftast med att batteriet tar slut. Buggig, funktioner som e-post och blåtand slutar fungera och kräver omstart av telefonen ett par gånger i veckan. En telefon som på pappret verkar strålande men som faller pladask. Har haft 3-4 Nokior tidigare vilka har fungerat mycket bra men denna är bara kass. Förresten, hur kan man göra en telefon utan stoppur?

Proshop
Utmärkt
(500+)
s
sirn
10 omdömen
OKRedigerades 13 år sedan

Bra pris, leveransen kunde vara betydligt snabbare. "Om varorna finns på lager och order görs en vardag, så kommer de i princip skickas samma dag". Inte riktigt så i mitt fall, beställde lagervara på måndag. Speditörens hemsida säger att fredagen var "Pick-Up Date". Sen finns det ingen SMS-avisering så efter att varan kommit till lokala paketutlämningsstället så går det ytterligare ett dygn eftersom de skall skicka hem en lapp i brevlådan. 8 dygn totalt.