Prisjakt

Hyzac

Medlem sen 2006-06-16
11
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
H
Hyzac
11 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Alltså Inet är så grymma. En smart lampa som hade pajat. Inne på sidan har de Felanmälan smidigt kopplat till varje order så bara att fylla i vad som var fel. Strax därefter bekräftelse på felanmälan och en ny lampa dimper ner i brevlådan dagen efter. Alltså det är världsklass på det!

Logitech MX Keys (Nordisk)
Full Star 1
4
(45)
999 kr
H
Hyzac
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Till kontorsarbete är det klockrent. Smidigt när man har flera datorer att switcha emellan. Har med hjälp av detta och en Logitech MX Anywhere 2S mus kunna bli av med mycket sladdar och manuellt byte när jobbdatorn används parallellt med hemmadatorn. Bara switcha vilken man ska använda och köra på. Inte haft det så länge men ger verkligen känslan av gedigen kvalitet och stabil konstruktion.

LG 55LA667V
Full Star 1
4.2
(10)
H
Hyzac
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Helt nöjd med TV:n. Det mesta är som förväntat eller bättre. Sitter fortfarande och mixtrar med inställningarna för bilden och följt en del inställningar för liknande då jag inte hittat någon för just denna. Kommer från en 7 år gammal plasma så förändringen är stor. Dock har jag lite svårt att vänja mig med LCD-släpningarna som inte går att komma åt riktigt, men det har med tekniken att göra om jag fattat det rätt och inget man kan få bort helt trots att man ställer in allt rätt. Testat Lite DualPlay med Borderlands 2 och funktionen i sig fungerar bra förutom att stödet i Borderlands 2 inte var helt ok då bilden blev skev. antingen utdragen eller ihoptryck beroende på om man körde sbs eller ou. I mörka partier kan man ana den andre spelarens skärm men över lag funkar det bra och var en av anledningarna jag skaffade just denna 3d-teknik. 3d:n är mycket bra och efter lite mixtrande med inställningarna på htpc:n med over- underscan så gick det klockrent att köra upp en ou 3D-film. Ljudet är helt ok, och märkte ingen större skillnad från vår gamla TV (LG 42PC1R) som hade rätt bra ljud för en platt-TV. En sak som stör mig lite är dock: Fjärrkontrollen - funkar bra för hur tv:n är upplagd (Smart-funktionerna) men då den är så enkelt utformad är det lite bökigt att utföra vissa grundläggande funktioner. Exempelvis att byta ingångskälla vilket jag gör en hel del med htpc, TV, PS3 inkopplat. Hade velat ha en dedikerad knapp för detta istället för att behöva trycka 2-3 gånger för att få fram listan. Samma ska gäller när man vill byta till en kanal långt borta från den man är. Antingen får man skrolla med hjulet eller ta upp onscreen fjärrkontrollen och pricka med pekaren på siffrorna.

CDON
Bra
(500+)
H
Hyzac
11 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Saknar det lilla extra som vissa bjuder på, en liten godisbit eller nåt medskickat i paketet :)

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
H
Hyzac
11 omdömen
UselRedigerades 12 år sedan

Instämmer i den stora skaran av folk som är irriterade på deras leverans av spel på releasedagen. Beställde Borderlands 2 till PS3 och naturligtvis fanns det inte i brevlådan i fredags. Mailet dem innan för att kolla om jag skulle få det på fredagen och det skulle inte vara några som helst problem. Yeah right. Oseriöst företag som utlovar saker de inte kan hålla. Jag förstår problemet i dessa situationer då de kämpar mot de som säljer det direkt i butik men att lova saker som man sedan märker att många har drabbats av det blir bara värre av det. Fixa till era leveransrutiner om ni ska hålla på och lova detta.

HTC Desire 512MB RAM
Full Star 1
4.5
(352)
H
Hyzac
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Min första smartphone och jag är hur nöjd som helst. Batteritiden är ju som den är och jag hade inte förväntat mig nåt annat men hanterar man vad som är igång så är 2 dagars användning utan laddning helt ok. Det enda jag har att klaga på är det medföljande headsetet. Helt galet konstruerat. Skulle vilja ha sånt som går bakom nacken. Sedan sitter micken alldeles för långt ner på sladden.

Logitech Illuminated Keyboard (SV)
Full Star 1
4.4
(89)
H
Hyzac
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Klockrent tangentbord! Extremt låg profil och riktigt sköna knappar. Det är så här tangentbord ska vara. Riktigt bra pris med: 660 kr på Dustin med frakt

Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
Full Star 1
3
(3)
H
Hyzac
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 15 år sedan

Bra kort. Problemet var bara att det inte överhuvudtaget hanterade mitt Nvidia 9600GT grafikkort. Systemet låste sig så fort kortet aktiverades. Testade med två olika Radeonkort och det funkade.