Kategorier
Prisjakt

Samwind

Medlem sen 2006-06-16
196
Bidrag
7
Hjälpsamröster
HP E344c
3.8
(2)
6 399 kr
10 månader sedan
Riktigt bra skärm för jobb och vardags-sysslor. Skulle säga att den inte är för gaming. Men sedan är den inte heller skapad för det. Den är lagom kurvatur på, provade en större och fann att de hamnade för långt bort i periferin, därför är denna 34” utmärkt storlek. En sak som är VIKTIG som ej står. Är att man KAN LADDA DATORN + BILD till skärmen. Dvs, endast en kabel/sladd löser alla kopplingar upp till skärmen. Skärmen har en USB hub, men USB-A samt USB-C, du kan ladda din (ex mobil) via usb uttaget i skärmen, mycket smidigt. Finner att den står väldigt stabilt och det medföljande stödet är riktigt bra. För alla som sitter med Grafisk design av olika typer, (video, eCAD, mCAD m m) är denna skärm toppen.
LG 65UF860V
3.7
(6)
4 år sedan*
Riktigt bra bild, inga problem med ränder eller motion-blure! Appar o skit struntar jag fullständigt i, saker som tillverkarna trycker in i TV apparaterna för att folk ska TRO att de får massa för pengarna... Dock är röststyrningen på TVn sjukt bra, fjärrkontrollen fungerar som en Wii-Kontroll, navigeringen och menyerna är genomtänkte och mycket enkla. Har min iMac inkopplad till den så 4K uppspelningen är fantastisk, med 60fps samt 200Hz uppdatering flyter flyter bilden som vatten! Det är nästan så man blir lite yr av att se filmer där de flyger ;) För detta priset (12 990 kr) som jag köpte den för är det MYCKET tv för pengarna!
*Redigerades 4 år sedan
Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR
3.5
(1)
5 790 kr
5 år sedan*
Riktigt bra klocka, prisvärd. Den har stor urtavla, back-light lyser upp såpass mycket att man kan använda den till att lokalisera sig i natten. Menyerna är enkla, jag rekommenderar dock att man läser igenom manualen (144 sidor) Man kan få ut bra mycket mer av klockan efter man läst den. Robust klocka, jag har ganska smal handled där av ligger klockan bra på armen. Min kollega som har lite bredare handled gör att klockan inte har den radie för att omfamna hans handled där själva uret är fäst, dvs, han får en lite luftspalt mellan klockan och handleden. vilket är lite jobbigt, som han uttrycker det. Tänk på att prova klockan innan köp.
*Redigerades 5 år sedan
Synology DiskStation DS413j
4.2
(10)
6 år sedan*
Riktigt bra NAS! Har allt för hemma-användaren. Klarar att streema riktigt bra och konfigurations menyerna är super enkla. Dock tycker jag det är tråkigt att den ej stöder exFAT på externa HDD (via USB) Men det är en mindre nackdel, så mestadels av datan skall ligga i NASen!
*Redigerades 6 år sedan
WD Red WD30EFRX 64MB 3TB
4.3
(63)
1 073 kr
6 år sedan*
Haft den gående i 5 månader utan problem. RED som ska vara stabilare på långtids användning visar sig vara bra mycket stabilare. Testade med en WD GREEN, den gick åt *** efter två månader. Köper alltid RED numera!
*Redigerades 6 år sedan
Apple MacBook Air (2011) - 1,7GHz DC 4GB 128GB 13"
4.3
(28)
7 år sedan*
Flänger runt mycket mellan olika platser, blir mycket tåg för min del, dv mycket packning m m. Denna dator är sjukt smidig. Då man nu mera har all sin data på dropbox, eller någon annan form av FTP, så är det inga problem att ha lite lagringsutrymme i en dator som denna! Dock var det lite klurigt att byta LCD-displayen på den....
*Redigerades 7 år sedan
GoPro Hero3+ Black Edition
4.3
(9)
7 år sedan*
Riktigt grym kamera, delayen som blir när man kör appen och Wi-fi-video är acceptabel, men man måste tänka på att den finns. Sedan gillar jag att den har en platt glas lins till huset, gör att man kan filma under vattnet utan att ljuset bryts fel (blir skarp bild med platt lins). Batteritiden är alltid ett bekymmer. Ett tipps är att bygga eget batteripack, lätt gjort med ett 7.3V Li-po (5500mAh) och en spänningsregulator, kan filma i flera timmat med det batteriet! Kameran verkar ha någon form av inbyggd HDR algoritm när man tar stillbilder. Samt att den verkar höja vibrance i bilderna... Jag vet ej om det stämmer, men de verkar mer mättade. Över det hela så är det mycket kamera för pengarna.
*Redigerades 7 år sedan
WD Elements Desktop 2.0 2TB
4
(90)
1 490 kr
10 år sedan*
Bra och OK hastighet!
*Redigerades 10 år sedan
Velbon Sherpa 600R
4.2
(4)
10 år sedan*
Jag fotar mycket macro, detta stativ är optimalt för detta, allt är i princip i metall. så den är robust och tålig. Men fortfarande väldigt lätt att bära med sig.
*Redigerades 10 år sedan
Olympus µ[mju:] Tough 8010
2.8
(4)
10 år sedan*
Alltså, det blir lätt repor på glaset som sitter framför själva kameran ögat, detta gör att bilderna blir lite disiga. Men att ha den när man snorklar var grymt bra! Men då måste man ha den på manuellt läge, annars blir bilderna kassa. Man måste höja isotalet ganska rejält för att få den klarheten som man vill ha! Den är billig1 det är bra för en kamera man kan ha i vattnet, samt att den är stöt-tålig.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1