Kategorier
Prisjakt

Anteeh

Medlem sen 2015-05-25
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
HyperX Alloy Elite RGB Cherry MX Red (Nordisk)
4.4
(7)
1 499 kr
10 månader sedan
Bytte från ett Razer Anansi. Jag har använt tangentbordet i snart 18 månader, och detta kan vara ett av de bästa köpen jag gjort. Tangentbordet har gått igenom daglig användning, och har aldrig tappat någon kvalité. En tyngre platta betyder att det håller sig på samma ställe som du ställt upp det för, vilket är bra för alla olika sorters spel. Har faktiskt ingenting negativt att säga, grym produkt!
Asus MG248Q
3.6
(15)
ett år sedan
Köpte skärmen för ca. 18 månader sedan, och har verkligen ingenting att klaga på. Skärmen är snabb och ser inga problem alls med den. Använder med DP för att kunna köra 144hz, och alla spel jag kör funkar perfekt.
JBL Everest 700
3.9
(3)
3 år sedan
Generellt hyfsade lurar. +Ljudkvalité. Finns en väldigt simpel app där man kan ställa in equalizer samt hur mycket ANC ska vara aktiv. +Batteritid. Har hållt i cirka 9 timmar då jag lyssnat på medelhög volym med ANC konstant på. +/-Bluetooth-anslutningen. En gång efter bara 4 månader kunde hörlurarna inte ansluta till någon av mina fyra olika enheter. Samma sak har hänt nu i slutet, men däremellan har det fungerat perfekt och hörlurarna ansluter inom 3 sekunder. -Hållbarheten. Efter 18 månader har lädret lossnat på högra örat och jag har fått 8 sprickor i plasten. Känns inte som att jag skulle vilja betala 2000kr för hörlurar jag behöver byta efter mindre än två år.