Kategorier
Prisjakt

aneki

Medlem sen 2015-05-16
4
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Ubiquiti Networks AmpliFi HD MeshPoint
3.5
(2)
1 300 kr
14 dagar sedan
Jag kör Amplifi HD Meshroutern och dessa meshpoints. Det fungerar hur bra som helst, och är enkelt att få igång. Jag hade velat sätta 5 stjärnor, problemet är att meshpointen låter, man hör att det är något som jobbar där inne. Har läst på forum att flera upplevt samma. Således 4/5 istället för 5/5.
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Usel
ett år sedan*
Butiken höjer priserna enormt på vissa varor under Black Friday för att sänka med t.ex. 60% och ändå sälja för ordinariepris. Jag tittade bl.a. på outdoorjackor från Sasta där vissa är lite rabatterade och vissa säljs för ordinariepris med "rabatt". Update 2021: Återigen höjer de priserna på Sasta inför rean för att sedan sänka med flera tusen. Århundradets scam. Betyget har ingenting med butikens service eller övrigt att göra.
*Redigerades 2 månader sedan
Flowlife Flowpillow Heat
4.1
(4)
1 030 kr
5 månader sedan
Den är ok, inte mer än så. Lite för hård plast som roterar och är ej justerbar alls. Startar alltid på maxläge, vilket jag tycker är lite udda. Hade ej rekommenderat den, men jag har heller inte provat någon bättre så den får duga tills vidare.
Hegel H160
4.5
(13)
5 år sedan*
Haft min Hegel i några månader nu, kopplade till Dynaudios Focus 160 och jag är mycket nöjd. Vad denna kombination, sin storlek till trots kan kräma ur är ett fantastiskt ljud. Kör optiskt till Chromecast Audio och det kan knappt bli mycket enklare än så. Underbart att slippa köpa separat D/A-omvandlare då den inbyggda håller måttet väl. Det var en av anledningarna att valet föll på H160. Det enda jag kan peka på är att det inte är helt smidigt att växla mellan kanalerna via ett rullhjul om man har mycket inkopplat. Enklare tyckte jag att det var på min tidigare NAD som hade en knapp per ingång. Kan varmt rekommenderas.
*Redigerades 5 år sedan