Prisjakt

husar

Medlem sen 2006-06-07
10
Bidrag
30
Hjälpsamröster
Google Home Max WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.3
(7)
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 månader sedan

Har nu testat den ett par månader och här är det som jag tycker är bra och dåligt. Tycker ljudet är riktigt bra trots min hörselskada eller kanske på grund av den;). Är så nöjd att jag köpte en till :). Har teamat dessa och det går inte att maxa ljudet , då får man gå ut ur huset eller sätta på hörselskydd. Det som jag har hittat som är minus är att man kan inte ställa hur känslig Google ska vara på hey goggles på Svenska bara på engelska. Ibland så hör inte google när man pratar med den, vilket göra att man kan få en liten hjärnblödning. Den kan förlora kontakten mot internet vilket gör att man måste stänga av strömmen för att den ska få kontakt igen. Men på det hela så är jag nöjd, om ett par uppdateringar så kanske allt fungerar som man vill :) Beställde precis min, ett impulsköp. Men när jag såg att den såldes för 2673 kr på CDON, så slog jag till. Cdiscount säljer dem för 2673 kr när övriga säljer den för 3446kr. Återkommer med recensioner om produkten. Uppdatering: Nu fungerar känsligheten med hey google på Svenska och det fungerar väldigt bra. Kontakten med internet löste sig med en ny router. Nu hör google även när man pratar lågt. Så allt har löst sig :)

Apple Watch Series 5 4G 44mm Aluminium with Sport Band
Full Star 1
4
(1)
4 496 kr
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Första klockan var ett måndags exemplar, så jag byte in den mot en likadan. Den andra klockan hade problem med matten när jag gjorde längder i simbassängen +att Siri inte alltid talade när man lade två fingrar på skärmen. Har nu byt till min tredje klocka och den fungerar som den ska, har dock inte simmat med den. Jag köpte den för att hålla koll på hälsan och där är den bäst av alla. Jag är nöjd att jag har en trots de två första klockorna.

Apple Watch Series 5 4G 44mm Aluminium with Nike Sport Band
Full Star 1
4.3
(4)
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Köpte den för att ha koll på sömn, puls, simning mm. Jag har den inte för att lyssna på musik eller podar. Batteriet räcker ca 36 timmar och laddas fullt på ca 2,5 timmar. Detta är min tredje Apple Watch 5, den första fick jag lämna tillbaka för det var ett måndags exemplar enligt Apple supporten. Den andra hade lite problem med att räkna längder och säga tiden när man trycker två fingrar på skärmen. Men den här fungerar utmärkt, har dock inte simmat med den. Om den här klockan klarar att räkna rätt antal längder så kommer jag att vara supernöjd.

Apple iPhone XS Max 4GB RAM 256GB
Full Star 1
4.8
(8)
4 129 kr
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Telefonen är utmärkt, lite klumpig ibland men än så länge värt det. Knappar ger ett gediget intryck och face ID fungera överraskande bra. Det är bara ett par saker som jag retar mig på och det har inget med hårdvaran att gör utan IOS. Alarmet, Varför kan man inte välja hur många minuter det ska vara mellan snozze omgångarna? varför kan man inte välja hur många gånger den ska snozza? Där ligger IOS efter Android. Tack vare appen G-board så blev SMS funktionen uthärdlig men inte mer, där ligger Android före. Om någon vet en BRA App som fixar larmet så tipsa mig.

Poly BackBeat Pro Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.3
(41)
1 989 kr
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Jag läste M3s test av ”15 brusreducerande hörlurar” och bestämde mig för att köpa ett par Philips SHB9850NC. Men när jag fick dem så satt de inte över örat utan till visdel på örat (Läs mer på Philips SHB9850NC). I vilket fall så åkte jag och köpte ett par Plantronics Backbeat Pro för ha något att jämföra med och det var skillnad. Backbeat Pro sitter över örat och funktionerna är klockrena. Det ända som jag märkt är att Philips har snäppet bättre brusreducering. Om jag ska klaga på något så är det att huvudbygeln kunde vara lite mindre. Såg att någon klagade på basen, men med en equalizer eller en vettig spelare med olika förinställda ljudlägen så är det inte ett problem, om det nu var ett problem innan. Jag köpte dessa för att ha på kontoret för att slippa mycket av det ljud som finns runt omkring mig och det fungerar, men det kunde vara bättre. Med lite soft musik i bakgrunden så fungerar det tillräckligt bra. Vill man ha ännu tystare så får man nog titta på ett par hörselskydd. Så nöjd!

Philips SHB9850NC
Full Star 1
3.5
(52)
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Läste M3 test och bestämde mig för att köpa dessa då de var ”Over ear” modell och fick en 9:a i testet. Men när jag provade hörlurarna så blev jag besviken över att de inte satt runt örat utan till viss del på örat. De är små och smidiga, men det kräver att du har små öron. Annars så tyckte jag att de var utmärkta. Hade lite problem med Touch funktionen, men det var mer att man var ovan. Aktiv brusreduceringen var väldigt bra. Det stora felet var att jag hade ett lågt brummande ljud när lurarna var kopplade mot telefonen (S3). Slog jag av Bluetooth så försvann brummandet. Efter som jag inte har någon erfarenhet av moderna hörlurar så bestämde jag mig för att åka och köpa ett par Plantronics Backbeat Pro (som också fick en 9:a i samma test) för att ha något att jämföra med och vilken skillnad. Backbeat Pro sitter runt örat och inte på örat samt att funktionerna var klockrena. Jag tror att brusreduceringen är snäppet bättre på Phillipsen men helhets upplevelsen vann Backbeat Pro överlägset. Hade jag haft små öron så hade jag gett dessa en 9:a Hoppas detta hjälper kommande köpare

Ryobi EJ700L
Full Star 1
1.5
(2)
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Beställde denna sticksåg, såg därefter maxkill omdöme vilket gjorde mig lite orolig. Jag hade inte några problem med att bladet satt snett(annan tillverkningsserie, kanske). Det som irriterade mig var att det inte gick att reglera hastigheten med startknappen samt att lasern och lampan startar först när man tryckt in startknappen. Jag vill att det skall finnas en knapp för lasern så man kan se med laserstrålen hur man ligger i linje innan man startar sågen. Jag kommer idag att byta in denna såg till en Robert Bosch Sticksåg PST 900 PEL istället.

Hoover HNT 6614 (Vit)
Full Star 1
5
(1)
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Köpte min tvättmaskin för 8 månader sedan och är så nöjd. Skall nu flytta så tvättmaskinen blir kvar i lägenheten och det nya stället har en tvättmaskin. Funderar på att köpa en Hoover 6614 till som reserv, i fall den andra går sönder. Så nöjd är jag :O)

Panasonic Viera TX-P50V10E
Full Star 1
4.7
(10)
h
husar
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Tror jag fick tag i den sista i Sverige, kan bara säga att jag är såååå nöjd.:o)

Arsadata
h
husar
10 omdömen
UselRedigerades 14 år sedan

Ringde till Arsa Data i Västerås för att fråga om en produkt, under samtalet så blir jag bortkopplad. Efter en timme så ringer jag upp igen och får dag i samma säljare som kopplade bort mig, han är då spydig och irriterad när jag hänvisar till vårt tidigare samtal. Arsa Data ger inte intrycket att vara ett seriöst företag, vänd er till ett annat företag.